Mountfield HK – Pardubice 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 13.11.2017, 16:00 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Příjemné pondělí ze soutoku Labe a Orlice! Reprezentační pauza se chýlí ke konci a už dnes jsou na programu mládežnická extraligová utkání. V Hradci Králové se uskuteční derby mezi starším dorostem Mountfieldu HK a pardubickým Dynamem.
     
    Mountfield HK
    Starší dorostenci Hradce za sebou mají dlouhé zápasové volno, vlivem přeložených duelů totiž nehráli soutěžní zápas už dav týdny. Ještě před touto pauzou ale stihli přestřelku s Havlíčkovým Brodem, kterou nakonec prohráli 5:6 v nájezdech, a souboj se Žďárem nad Sázavou, v němž uspěli 3:1. Co se tabulky týká, patří Lvům s 24 body druhé místo.
     
    HC Dynamo Pardubice
    Pardubičtí jsou na tom s dlouhou zápasovou pomlkou podobně. A také jsou na tom podobně co se posledních odehraných klání týká. Před reprezentační přestávkou totiž nejprve podlehli Českým Budějovicím (2:6), aby poté těsně přehráli Žďár nad Sázavou (6:5). V tabulce jsou Pardubičtí v závěsu za svým dnešním soupeřem, s 22 body jim patří 3. místo. Nutno však dodat, že mají o jeden odehraný zápas více než Hradečtí.
     
    Pokud pohlédneme na letošní východočeská derby, zjistíme, že se odehrála již tři. Dvakrát se z výhry radoval hradecký celek, jenž Dynamo přehrál 2:1p a 4:3p, jednou pak ten pardubický. Na rozdíl od Hradce nepotřebovaly Pardubice k výhře nájezdy a odvládli klání 2:0 v základní hrací době.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Dvořák (Vacek) – Řehák, Voňka, Müller, Janoušek, Pěnčík (C), J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.

    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Růžička) – Dubovčí, Oliva (C), Leder, Nedelka, Secký, Jelínek, Blažej – Šír, Poul, Zeman, Rozlílek, Antoníček, Trejbal, Kostka, Chára, Rohlík, Tobiáš, Bucek, Rouha. Trenér: Michal Mikeska.

    Rozhodčí: Veinfurter – Potůček, Řezníček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Přestože na puku byli převážně domácí hokejisté, dění hry se díky dobrému pardubickému forčekinku odehrává především v obranném pásmu Hradce.
     
    01:19
    Vojtěch Síla protečoval na útočné modré kotouč za Vlkovu bránu a zamezil tak pískání icingu.
     
    02:03
    Hradečtí teď nevyřešili rozehrávku příliš dobře, naštěstí pro ně byl však pardubický útočník příliš překvapen na to, aby puk shrábl a vystřelil.
     
    02:21
    Po zakázaném uvolnění Pardubic se hra nuceně stěhuje před Vlkovu svatyni.
     
    02:45
    Už nyní je ale kotouč na druhém konci kluzišti. Co s ním vymyslí hráči Dynama?
     
    03:02
    Vymysleli jenom útočná faul. Tomáš Jelínek zahákoval soupeře a jde si odpykat dvě minuty na trestnou lavici. Hradec má k dispozici první přesilovku zápasu.
     
    03:25
    Nezahájil ji ale příliš dobře. Rozehrávka směřující z obranné poloviny hřiště totiž doletěla jenom na zakázané uvolnění.
     
    03:35
    A navíc se v tuto chvíli počet hráčů na ledě vyrovnává. Martin Pěnčík je vyloučen za hákování a po hře ve čtyřech bude následovat krátká pardubická přesilovka.
     
    04:17
    Více prostoru na ledě nepřináší větší intenzitu střelby. Oba gólmani jsou sice v pozoru, nicméně nijak extra složitý zákrok zatím vytáhnout nemuseli.
     
    05:03
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich půlminutová početní výhoda pět na čtyři.
     
    05:15
    Střela Davida Voňky byla klubkem hráčů stojících na brankovišti ztečována jen na zadní mantinel.
     
    05:40
    Také Lvi jsou na ledě kompletní a oba celky hrají v plném počtu.
     
    06:22
    Ondřej Tobiáš obdržel nahrávku na vrchol mezikruží a vypálil tahem, brankář Dvořák ale ránu dobře viděl a bez větších potíží ji skryl v náručí.
     
    06:47
    Jakub Kynčl dobře rozpoznal, že bude u puku dříve než protihráč. Černou pryž dobruslil a poslal ji do středního pásma mimo ohrožení hradecké branky.
     
    06:57
    Dynamo se provinilo icingem a vhazovat se nyní bude po Vlkově levici.
     
    07:21
    Po střele z úhlu, jež mířila na Vlka od levého mantinelu, skočil pardubický gólman rybičku a hra je tím pádem přerušena.
     
    07:39
    Pardubickým se nepovedl rychlý přechod z obrany do útoku a kotouče se zmocnili domácí. Ti však puk překulili jen na střídačku a vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    08:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ne příliš střelecky aktivní průběh nyní uťala branka domácího celku! Vojtěch Síla se z ničeho nic objevil na brankovišti, kde dotíral tak dlouho, až jeho pokus vyrazil Vlk jenom k PETRU POPPELOVI. Hradecký útočník nezazmatkoval a poslal touš přesně do odkryté části pardubické klece. Asistence: Vojtěch Síla, Tadeáš Pinkas.
     
    08:43
    Pardubičtí mají možnost srovnat z přesilovky. Samuel Hrabčák totiž jde pykat za napadení a Mountfield se bude muset bránit ve čtyřech.
     
    09:28
    Tomáš Zeman se dostal ke střele z mezikruží, na jeho ránu ale Dvořák dokázal zareagovat včas.
     
    10:06
    A stejně si hradecký strážce svatyně vedl také proti skákavému puku mířícímu na něj z levé strany. Po této situaci se Lvi osvobodili.
     
    10:43
    Hradec je kompletní a hru s jedním mužem v poli méně tak zvládli bez inkasování.
     
    11:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V přesilovce se to sice Dynamu nepovedlo, nyní už ale vyrovnává a za stavu 1:1 začínáme od nuly! Tomáš Zeman krásně od zadního našel před bránou stojícího PETRA ANTONÍČKA. Tomu doputoval kotouč přesně na hůl a z první pěknou ranou prostřelil Dvořáka kolem vyrážečky. Asistence: Tomáš Zeman, Jiří Bucek.
     
    12:35
    Lvi si náskok chtěli vzít zpět a i když se jim to tentokrát v útoku nepovedlo, vybojovali si alespoň přesilovku. Václav Leder je vyloučen za držení.
     
    13:12
    Dominik Šedivý měl chvíli prostor na pravém kruhu a proměnil ho v dobrou střelu zápěstím. Rána na delší tyč ale nakonec skončila jen vedle tyče!
     
    13:32
    Martin Pěnčík posunul od modré čáry kotouč Petru Poppelovi, jenž zkusil z levého kruhu vystřelit. Jeho pokus se ovšem pouze přenesl přes horní tyčku.
     
    14:15
    Ondřej Rohlík se dostal k jedovaté ráně ve vlastním oslabení a jeho střelu ještě dorážel jeden z jeho spoluhráčů, na konci jejich akce ale byl Daniel Dvořák. Ten přikryl kotouč vyrážečkou.
     
    14:36
    Dynamo má již na ledě pět bruslařů a stav hráčů na ledové ploše je znovu kompletní.
     
    15:21
    Kde se vzal, tu se vzal, stál Radek Šír v mezikruží a pálil nad Dvořákovo rameno. Hradecký brankář ale využil své výšky a dokázal kotouč zkrotit.
     
    15:47
    Pardubice jsou v posledních aktivnějším celkem. Nyní to potvrdil střelou Jiří Bucek, jeho pokus ale skončil jenom v ochranné síti.
     
    15:53
    Mountfield vyhodil na zakázané uvolnění a to znamená, že hra se stěhuje před Daniela Dvořáka.
     
    16:16
    Spíše propagační střelu vypustil na domácí svatyni jeden z Pardubických, hradecký brankář kotouč pouze zpomalil a poslal do rohu.
     
    16:47
    Vojtěch Síla nejprve nedokázal zachytit před bránou puk a pálit za přesouvajícího se Vlka, o chvilku později zase Pěnčíkova tečovaná střela skončila kousek vedle tyče!
     
    17:05
    Další přesilovka pro domácí celek, Vít Rozlílek odchází k trestoměřičům z důvodu napadení.
     
    17:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, Mountfield jde znovu do vedení! MARTIN PĚNČÍK se od modré čáry přesunul na levý kruh, odkud využil clony před hostujícím brankářem. Napřáhl k prudké střele a kotouč se zastavil až o brankovou síť. Asistence: Petr Poppel, Vojtěch Síla.
     
    18:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenomže Pardubice se nenechali inkasovaným gólem vůbec rozhodit a ihned srovnávají na 2:2! ONDŘEJ TOBIÁŠ dokázal do puntíku využít mezírky v domácí obraně. S kotoučem na holi se ocitl tváří v tvář hradeckému brankáři a chladnokrevně poslal mezi betony puk do sítě. Bez asistence.
     
    19:31
    Dominik Dubovčí vyjel od levého mantinelu směrem k bráně a vypálil, bohužel pro něj ale jenom do Dvořákovy výstroje.
     
    19:47
    Těsně před gólmanem nyní tečoval ránu zprava Jiří Bucek, touš však pouze zamával brankové konstrukci a odletěl vstříc nárazu do zadního mantinelu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Sporadické ostřelování obou branek tomu nejprve vůbec nenasvědčovalo, nakonec však v první periodě padly hned čtyři branky. Ne příliš střelecky aktivní pasáž uťali úvodním gólem Hradečtí, vedení jim však dlouho nevydrželo. Krátce po skončení přesilovky se totiž prosadilo Dynamo a jelo se od začátku. Podruhé se domácí dostali do vedení v poslední vteřině 18. minuty, Pardubicím však stačilo pouhých 28 vteřin k tomu, aby srovnali na 2:2. A navíc se v závěru mohly ještě dostat do vedení, Dvořák však všechny pokusy buď chytil, nebo skončily mimo. Do prostřední části, která začne zhruba v 16:49, tak půjdeme za vyrovnaného stavu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Druhou dvacetiminutovku začali pasáží v útočném pásmu Hradečtí, jejich snahy ale nakonec skončily zakázaným uvolněním.
     
    21:42
    David Voňka posouval od mantinelu kotouč směrem mezi kruhy, tam ale nebyl nikdo v bílém, kdo by akci dokončil.
     
    22:37
    Matěj Síla se dostal do samostatného úniku, který se rozhodl řešit střelou mezi betony. Mezírku ale nenašel, Tomáš Vlk scvakl svou výstroj včas.
     
    23:29
    Tomáš Zeman se na rozehrávku soustředil tak důkladně, až z toho spadl na led. Ihned však vyskočil zpět na brusle a pokračoval v zamýšlené akci.
     
    24:31
    Voňka posouval kotouč k pravé tyči na volného Petra Poppela, nahrávku ovšem zabrzdil pardubický obránce. Když se tak touš dostal na Poppelovu hůl, byl už Vlk u své tyče ve střehu.
     
    24:58
    Pardubický útočník spolu s hradeckým obráncem zaparkovali ve Dvořákově brankovišti a povedlo se jim vychýlit bránu z její obvyklé polohy. Rozhodčí tak logicky přerušil hru a vrátil brankovou konstrukci tam, kam patří.
     
    25:34
    Jiří Bucek zkusil své štěstí nejprve z pravého kruhu a poté z vrcholu mezikruží. V prvním případě narazil na Dvořáka, v tom druhém přestřelil.
     
    26:03
    Další pardubická akce skončila jenom ofsajdem.
     
    26:47
    Petr Poppel mohl už střílet, rozhodl se však ještě nahrát lépe postavenému spoluhráči. To se ale Hradeckým nevyplatilo, neboť do přihrávky sáhl pardubický obránce.
     
    28:01
    Rohlíkova střela byla možná lehce přizvednuta domácím bekem, i tak si s ní ale Dvořák poradil.
     
    28:38
    Výborný obranný zákrok teď předvedl Martin Kostka, když jednoruč natáhl hokejku před hradeckého útočníka a na poslední chvíli mu zamezil ve střele na Vlkovu svatyni.
     
    29:20
    Hokejisté Dynama byli v útočení příliš nedočkaví a to je důvod, proč se píská ofsajdové postavení.
     
    30:05
    Oba gólmani se nyní jenom dívají, jak jejich spoluhráči krouží jednotlivými pásmy a snaží se dostat d otoho útočného.
     
    30:53
    Nakonec se to povedlo Pardubickým, rána od modré čáry byla ale hodně nepřesná.
     
    31:22
    Z pozice beka se a k pravé tyči dostal Petr Kuboš, jeho přiťuknutí ale mířilo mimo brankovou konstrukci.
     
    31:23
    Domácí střídačka je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě, byť se jí to příliš nelíbí. Dvouminutový trest odpyká Maxmilián Komma.
     
    31:49
    Hraje se sice v útočném pásmu Pardubic, nicméně Hradečtí aktivně napadají a hostům se nedaří dostat ke střele.
     
    32:29
    A nyní již podruhé v krátkém časovém sledu Mountfield vyhazuje touš k Vlkovi.
     
    32:56
    Michal Trejbal se dostal do dobré pozice a pálil z pravého kruhu, Dvořák se však proti puku jím vyslaným přesunul včas.
     
    33:26
    Hradečtí už jsou na ledě kompletní, tato početní výhoda tedy branku nenabídla.
     
    34:03
    Tadeáš Pinkas poslal z otočky kotouč do ohně, před bránou se však marně snažil o zasunutí za beton Vojtěch Síla.
     
    34:36
    A tentokrát má puk bezpečně ve své moci Tomáš Vlk, vhazovat se bude po jeho vyrážečce, tedy pravici.
     
    35:15
    Jiří Bucek mířil tentokrát hodně nepřesně a Dvořák vůbec nemusel zasahovat.
     
    35:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenomže teď už byla pardubická rána o poznání přesnější a Dynamo jde poprvé v zápase do vedení! Dominik Chára našel zpoza brány pohlednou nahrávkou MARTINA KOSTKU, jenž číhal u pravé tyče a pohotovým přiklepnutím zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Dominik Chára, Jiří Bucek.
     
    36:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Opakuje se nám situace z konce první třetiny, tentokrát ale v opačném pořadí – na inkasovanou branku pohotově zareagovali domácí a to 3:3! A branka vyplynula z výborně sehraného signálu po buly. Tadeáš Pinkas vyhrál vhazování na Vojtěcha Sílu, jenž posunul rychle touš na PETRA POPPELA. Ten už nahrávku očekával a bleskurychle zamířil do pardubické sítě. Asistence: Vojtěch Síla, Tadeáš Pinkas.
     
    36:36
    A Hradečtí si rovnou zahrají přesilovku, Jan Oliva jde totiž pykat za nedovolené bránění.
     
    37:34
    Pardubičtí vyhodili kotouč až k Dvořákovi, následný útok Mountfieldu zastavil ofsajd.
     
    38:02
    Martin Pěnčík nemířil od modré lajny špatně, jeho ránu do levého vinglu ale pokryl Vlk vyrážečkou.
     
    38:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Čepice a klobouky dolů, PETR POPPEL završuje hattrick! Nestihl to sice v početní výhodě, to je ale domácímu forvardovi pravděpodobně jedno. Pardubičtí beci si nepohlídali prostor před bránou, kde Petr Poppel zaparkoval a obdržel nahrávku. Tu ihned zametl směrem do odkryté části brány a i když Vlk ještě kotouč stihl zpomalit puk hokejkou, gólu nezabránil. Mountfield opět vede, tentokrát 4.3! Asistence: David Voňka, Martin Pěnčík.
     
    39:44
    Tadeáš Pinkas spíše nahodil kotouč zleva do brankoviště, Vlk ale musel pořádně zaměstnat pravý beton a puk vytěsnit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Všechny gólové situace si druhá perioda schovala až do své poslední pětiminutovky. Nejprve se poprvé v zápase ujaly vedení Pardubice, Hrade si ale vzpomněl na první třetinu a rychlé vyrovnaní svého soupeře. Od pardubické branky totiž uplynulo jenom 15 vteřin a pod Bílou věží bylo znovu vyrovnáno. Stejně jako o následnou čtvrtou branku Lvů se i o tuto zasloužil Petr Poppel, čímž završil svůj již třetí sezónní hattrick. Do poslední třetiny, která začne přibližně v 17:39, tak půjde Hradec s těsným náskokem 4:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Pardubice vyhodily na icing a následného vhazování využili domácí k rychlé střele. Na tu byl ovšem připraven Tomáš Vlk.
     
    41:04
    Jakub Kynčl nabral kotouč příliš na hůl a jeho střela od modré se tak jenom přenesla přes horní tyčku.
     
    41:19
    Tomáš Jelínek vrazil protihráče na hrazení a míří na trestnou lavici. Hradecký celek si zahraje početní výhodu.
     
    41:57
    Martin Pěnčík zpracoval na vrcholu levého kruhu kotouč a tahem vypálil, Vlk se však přesunul včas a jeho střelu schoval na hrudi.
     
    42:37
    Lvi se drží v útočné třetině, ovšem spíše bojují o puk u mantinelu.
     
    42:59
    Po Šedivého zneškodněné střele z pravé strany se Pardubice osvobodily a poslaly touš až k Dvořákovi.
     
    43:20
    Hosté jsou v plném počtu, Hradec přesilovku nezužitkoval.
     
    43:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice nezužitkoval, následná situace ho ale posílá do dvou brankového vedení 5:3! O pátý gól svého celku se zasloužil TADEÁŠ PINKAS, jenž využil menšího závaru v pardubickém brankovišti a procpal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Síla, Petr Poppel.
     
    44:43
    Tahle rozehrávka Pardubických neměla oči a doklouzala na zakázané uvolnění.
     
    44:58
    Daniel Dvořák se přesunul včas k pravé tyčce a zneškodnil pokus od levého mantinelu.
     
    45:44
    O kousíček, ale přece. Kotouč přeskočil z hradeckého obranného pásma do středního a zase zpět, Pardubice se dopustily ofsajdu.
     
    46:02
    A technický přestupek i na hradecké straně, tentokrát se však jedná o zakázané uvolnění.
     
    46:32
    Jiří Bucek si na modré čáře počíhal na průnikovou nahrávku a upaloval do samostatného úniku, střelu mezi vyrážečku a beton ale Dvořák vychytal!
     
    46:58
    A podobný protiútok na druhé straně, také Samuel Hrabčák ale se svým pokusem na vyrážečku neuspěl!
     
    47:14
    Brankář Daniel Dvořák se dopustil faulu a vyfasoval dvojku za podražení, Hradec se tak bude muset bránit ve čtyřech.
     
    47:58
    Teď ale Pardubičtí sami přerušili hru a vyhnali se do neutrální zóny – ofsajd.
     
    48:19
    Rána Tomáše Jelínka neměla ani potřebnou razanci, ani přesnost. Proletěla jenom na zadní mantinel.
     
    48:48
    Na řadu přichází hra čtyři na čtyři. Michal Rouha se totiž provinil sekáním a odpyká si dvouminutový trest.
     
    49:15
    Domácí jsou na ledě v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilovka.
     
    49:44
    A počínali si v ní aktivně, ovšem po několika pokusech se dopustili nepřesné rozehrávky a Pardubice se osvobodily.
     
    50:26
    A teď se Mountfieldu vůbec nedaří usadit v pásmu, dynamo vyhazuje jeden puk za druhým.
     
    50:54
    Hokejisté z města perníku už mají na ledové ploše pět bruslařů, oslaben zvládli.
     
    51:18
    Hned několik závarů se odehrálo v pardubickém brankovišti, ten poslední pak skončil bitkou. Hlavními aktéry v ní byli hradecký Matěj Síla a pardubický Tomáš Zeman, přičemž oba si v pěstním souboji počínali vyrovnaně. Tomu také odpovídají shodné tresty – oba obdrželi 2+2 minuty za hrubost. hra bude pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    52:19
    Souboj o puk sice vyhráli za domácí brankou hosté, této situace ale nevyužili. Černá pryž skončila na hradeckých hokejkách.
     
    53:23
    V souboji jeden na jednoho poslal Dominik Chára puk o hůl protihráče jenom vedle tyče.
     
    53:39
    Na druhé straně mělo teď Dynamo porci štěstí! Na svou čtvrtou branku totiž útočil Petr Poppel, jehož rána se překulila za Vlkovými zády a vypadla před brankovou čárou!
     
    54:30
    Pardubičtí se snaží stáhnout skóre, potažmo vyrovnat, tahle střela ale byla hodně nepřesná.
     
    54:53
    Teď ale domácí vyhodili na icing a Dynamo má k dispozici výhodu vhazování v útočném pásmu.
     
    55:12
    Tu ale ve svůj prospěch nevyužilo, po aktivním napadání se k puku dostali Hradečtí a vyvezli ho do středního pásma.
     
    55:26
    Další útočné snahy hostujícího mužstva končí jenom ofsajdem.
     
    55:48
    Dnes aktivní Jiří Bucek se sice do své rány z otočky opřel, nicméně mu vůbec nesedla a skončila v rohu.
     
    56:29
    Tadeáš Jakubec ukázal obětavost a padl v mezikruží do střely, čímž zabránil puku, aby se dostal k Danielu Dvořákovi.
     
    56:52
    Tomáš Vlk se sice chvíli hlásil o icing, pak ale stejně jako čároví shledal, že jeho spoluhráč stihne dojet touš ještě před prodlouženou brankovou lajnou.
     
    57:32
    Nahození ze středního pásma lapil Dvořák do lapačky, tím pádem se hostům píská ofsajd a hra se stěhuje před Vlka.
     
    57:36
    Ten se musel mít na pozoru ihned po vhazování, rybičkou ale kotouč přikryl a znovu se bude vhazovat po jeho levici.
     
    58:07
    Samuel Hrabčák fauloval soupeře na modré čáře a po jeho podražení mají Pardubice k dispozici přesilovku.
     
    58:29
    Vojtěch Síla vystihl zpětnou nahrávku hostů a poslal kotouč pryč z obranné třetiny.
     
    59:07
    Kostkova střela sice Dvořákovi vypadla z výstroje, na pomoc ale přispěchali spoluhráči, kteří touš odklidili na druhý konec kluziště.
     
    59:47
    Třináct vteřin do konce a pardubický ofsajd. Stane se do třetí sirény ještě něco zajímavého?
     
    Konec zápasu.
     
    Nestane, Hradec vítězí ve čtvrtém východočeském derby sezóny poměrem 5:3 a celkově tak letos vede na vyhraná derby poměrem 3:1! Úvodní třetina byla tou, kde jsme viděli nejvíce branek, nicméně po jejím skončení svítil na kostce vyrovnaný stav 2:2. Druhá perioda poté přinesla pardubické vedení, nicméně to trvalo pouhých 15 vteřin. A když Petr Poppel završil hattrick, Hradec opět o branku vedl. V poslední části pak domácí odskočili na 5:3 a tento stav vydržel na kostce až do závěrečné sirény. Hradec tak bral z duelu všechny tři body a upevnil si druhé místo ve skupině C.
     
    Já se s vámi v tuto chvíli již loučím. Přeji příjemný zbytek dne a u dalších on-line přenosů z mládežnického hokeje se těším na shledanou! (18:27:25)

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 9. Poppel (V. Síla, T. Pinkas), 18. Pěnčík (Poppel, V. Síla), 37. Poppel (V. Síla, T. Pinkas), 39. Poppel (Voňka, Pěnčík), 44. T. Pinkas (V. síla, Poppel) – 12. Antoníček (Zeman, Bucek), 19. Tobiáš, 36. Kostka (Chára, Bucek)


    Mountfield HK: Dvořák (Vacek) – Řehák, Voňka, Müller, Janoušek, Pěnčík (C), J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Růžička) – Dubovčí, Oliva (C), Leder, Nedelka, Secký, Jelínek, Blažej – Šír, Poul, Zeman, Rozlílek, Antoníček, Trejbal, Kostka, Chára, Rohlík, Tobiáš, Bucek, Rouha. Trenér: Michal Mikeska.

    Rozhodčí: Veinfurter – Potůček, Řezníček
    bahis siteleri