Mountfield HK – Pardubice 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 13.11.2017, 16:00 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    43:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice nezužitkoval, následná situace ho ale posílá do dvou brankového vedení 5:3! O pátý gól svého celku se zasloužil TADEÁŠ PINKAS, jenž využil menšího závaru v pardubickém brankovišti a procpal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Síla, Petr Poppel.
     
    38:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Čepice a klobouky dolů, PETR POPPEL završuje hattrick! Nestihl to sice v početní výhodě, to je ale domácímu forvardovi pravděpodobně jedno. Pardubičtí beci si nepohlídali prostor před bránou, kde Petr Poppel zaparkoval a obdržel nahrávku. Tu ihned zametl směrem do odkryté části brány a i když Vlk ještě kotouč stihl zpomalit puk hokejkou, gólu nezabránil. Mountfield opět vede, tentokrát 4.3! Asistence: David Voňka, Martin Pěnčík.
     
    36:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Opakuje se nám situace z konce první třetiny, tentokrát ale v opačném pořadí – na inkasovanou branku pohotově zareagovali domácí a to 3:3! A branka vyplynula z výborně sehraného signálu po buly. Tadeáš Pinkas vyhrál vhazování na Vojtěcha Sílu, jenž posunul rychle touš na PETRA POPPELA. Ten už nahrávku očekával a bleskurychle zamířil do pardubické sítě. Asistence: Vojtěch Síla, Tadeáš Pinkas.
     
    35:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenomže teď už byla pardubická rána o poznání přesnější a Dynamo jde poprvé v zápase do vedení! Dominik Chára našel zpoza brány pohlednou nahrávkou MARTINA KOSTKU, jenž číhal u pravé tyče a pohotovým přiklepnutím zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Dominik Chára, Jiří Bucek.
     
    18:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenomže Pardubice se nenechali inkasovaným gólem vůbec rozhodit a ihned srovnávají na 2:2! ONDŘEJ TOBIÁŠ dokázal do puntíku využít mezírky v domácí obraně. S kotoučem na holi se ocitl tváří v tvář hradeckému brankáři a chladnokrevně poslal mezi betony puk do sítě. Bez asistence.
     
    17:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, Mountfield jde znovu do vedení! MARTIN PĚNČÍK se od modré čáry přesunul na levý kruh, odkud využil clony před hostujícím brankářem. Napřáhl k prudké střele a kotouč se zastavil až o brankovou síť. Asistence: Petr Poppel, Vojtěch Síla.
     
    11:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V přesilovce se to sice Dynamu nepovedlo, nyní už ale vyrovnává a za stavu 1:1 začínáme od nuly! Tomáš Zeman krásně od zadního našel před bránou stojícího PETRA ANTONÍČKA. Tomu doputoval kotouč přesně na hůl a z první pěknou ranou prostřelil Dvořáka kolem vyrážečky. Asistence: Tomáš Zeman, Jiří Bucek.
     
    08:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ne příliš střelecky aktivní průběh nyní uťala branka domácího celku! Vojtěch Síla se z ničeho nic objevil na brankovišti, kde dotíral tak dlouho, až jeho pokus vyrazil Vlk jenom k PETRU POPPELOVI. Hradecký útočník nezazmatkoval a poslal touš přesně do odkryté části pardubické klece. Asistence: Vojtěch Síla, Tadeáš Pinkas.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 9. Poppel (V. Síla, T. Pinkas), 18. Pěnčík (Poppel, V. Síla), 37. Poppel (V. Síla, T. Pinkas), 39. Poppel (Voňka, Pěnčík), 44. T. Pinkas (V. síla, Poppel) – 12. Antoníček (Zeman, Bucek), 19. Tobiáš, 36. Kostka (Chára, Bucek)


    Mountfield HK: Dvořák (Vacek) – Řehák, Voňka, Müller, Janoušek, Pěnčík (C), J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Růžička) – Dubovčí, Oliva (C), Leder, Nedelka, Secký, Jelínek, Blažej – Šír, Poul, Zeman, Rozlílek, Antoníček, Trejbal, Kostka, Chára, Rohlík, Tobiáš, Bucek, Rouha. Trenér: Michal Mikeska.

    Rozhodčí: Veinfurter – Potůček, Řezníček
    thejrc.org