Sparta – Česká Lípa 10:4 (kon.) | Střešovice – Chodov 6:7 (po pr.)
po prodl.
PSN Tatran Střešovice
6:7 (2:3, 2:2, 2:1 - 0:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Úterý 14.11.2017, 19:00Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem prodloužení hosté rozhodují o dnešní výhře. Sýkora zaběhl za branku, odkud se ONDŘEJ MIKEŠ dokázal prosadit na bližší tyč. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    51:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Mám však opět srovnáno. Tlapák od mantinelu zády do hřiště poslal míček před brankoviště, kde stál osamocený MILAN MELIŠ, který neměl problém trefit prázdnou bránu. Asistence: Adam Tlapák.
     
    47:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už se chodovský obránce prosadil. Z půlky se rozběhl a přízemní střelou překonal Kafku. Obhájce titulu, tak znovu vede.
     
    43:04
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že domácí početní výhodu nevyužijí, ale na poslední chvíli našel Němeček krosem MARKA BENEŠE,který střelou z otočky překonal Šantoru na bližší tyč. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    41:06
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Martin Koutný – 2 minuty, Sekání).
     
    38:00
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Ondřej Němeček – 2 minuty, Hrubost).
     
    34:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ullmann je hráčem posledních minut. Jeho střela sice za Šantorou neskončila, ale na dorážku MARKA BENEŠE neměl chodovský gólman nárok. Asistence: Filip Ullmann.
     
    31:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Rozehrávka z rohu se ale domácím vyplatila. Meliš našel FILIPA ULLMANNA, který se z první nemýlil a prostřelil Šantoru. Střešovice tak navyšují naději do druhé poloviny zápasu. Asistence: Milan Meliš.
     
    29:00
    Vedení hostů mohlo být daleko výraznější. Řezáč však po velmi povedené akci trefil pouze tyčku.
     
    24:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    A přichází trest pro Střešovice. TOM ONDRUŠEK využil zaváhání domácí obrany a střelou přes nohu gólmana na vzdálenější tyč navyšuje vedení hostů.
     
    20:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    I třetí vyloučení Tatranu je potrestáno. Ondrušek si vzal míček od Mikeše, potáhl si ho před brankoviště a střelou pod břevno nedal sedícímu Kafkovi v brance šanci.
     
    19:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MICHAL PODHRÁSKÝ. Asistence: Marek Vávra.
     
    18:32
    Početní výhoda pro Chodov bude ještě lepší. Ullmann je vykázán za hrubost.
     
    18:13
    Ondrušek si chtěl obhodit Deutsche kolem mantinelu, ale domácí kapitán ho nedovoleně bránil a dostává za to dvě minuty.
     
    15:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice podržel následně brilantním zákrokem Kafka. Hned z protiútoku domácí vyrovnávají. Tlapák natáhl na sebe soupeře a přenechal míček MARKOVI BENEŠOVI, jenž se nemýlil. Asistence: Adam Tlapák.
     
    14:42
    Moc nechybělo a mohlo být vyrovnáno. Váňa připravil na brankovišti ideální pozici pro Jana Kolíska, toho však výborně vychytal Šantora.
     
    13:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    Obhájci titulu otáčí vývoj zápasu. Hostům vyšel rychlý brejk, který nakonec zakončil střelou pod domácího gólmana MICHAL STRACHOTA. Asistence: Jan Fiala.
     
    12:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kombinovali a vyčkávali na střelu, která přišla po ideální souhře z vrcholu formace, kdy nakonec Kafku prostřelil jeho bývalý spoluhráč MICHAL PODHRÁSKÝ. Asistence: Marek Vávra.
     
    11:35
    A bude mít k dispozici navíc početní výhodu. Svoboda si nepohlídal třímetrovou vzdálenost od rozehrání situace a dostává dvě minuty.
     
    10:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Sourozenecká spolupráce domácímu celku vyšla dokonal Jan Kolísko našel ideálně na velkém brankovišti JAKUBA KOLÍSKA, který se prosadil do horního růžku na bližší tyč. Asistence: Jan Kolísko.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 11. Jak. Kolísko (Ja. Kolísko), 16. Marek Beneš (Tlapák), 32. Ullmann (Meliš), 35. Marek Beneš (Ullmann), 44. Marek Beneš (O. Němeček), 52. Meliš (Tlapák) – 13. Podhráský (Vávra), 14. Strachota (Fiala), 20. Podhráský (Vávra), 21. Ondrůšek (Mikeš), 25. Ondrůšek, 48. Pražan, 65. Mikeš (Sýkora)


    PSN Tatran Střešovice: Kafka (Mich. Rebro) – Ja. Kolísko, Marek Beneš, Deutsch, Heřmanský, Mühlfait, Řehoř, Svačinka, Tlapák, Vítovec – Jak. Kolísko, Jiř. Kolísko, Gašparík – Jankulár, Brautferger, Meliš – Nehila, O. Němeček, Sládeček – Slavík, Svoboda, Ullmann – Váňa.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Šantora (Frühbauer) – Běloch, Bouša, Fiala, Jirásek, Kotlas, Podhráský, Pražan, Sýkora – Koutný, Daněk, Maxa – Matejčík, Mikeš, Ondrůšek – Řezáč, Strachota, Vávra – Vávra.
    thejrc.org