Pittsburgh – Buffalo 5:4 (po pr.) | Florida – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.) | Montreal – Columbus 1:2 (po pr.)
Nashville – Washington 6:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:0 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:1 (kon.)
Edmonton – Vegas 8:2 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Philadelphia Flyers
Středa 15.11.2017, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Jason ZUCKER - 3:0
     
    59:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté to ještě jednou zkusili s prázdnou bránou, nicméně přichází pouze třetí gól v jejich síti. Nahození podél mantinelu totiž zastavil Dubnyk, který puk poslal dál. Kotouč se chopil JASON ZUCKER, jenž na nic nečekal a prakticky přes celé kluziště přidal třetí branku domácích. Asistence: Devan Dubnyk.
    58:51 Eric STAAL - 2:0
     
    58:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Giroux se hákováním pokusil zastavit Granlunda, ale ten při signalizovaném trestu dostal kotouč před ERICA STAALA. Ten puk dobruslil těsně před brankovou čárou a z velkého úhlu ho poslal do odkryté brány. Asistence: Mikael Granlund, Jonas Brodin.
     
    58:27
    Flyers se po buly dostali do útočného pásma a Elliott spěchu na střídačku! Powerplay.
     
    53:16
    Foligno před Elliottem skvěle usměrnil dobrou nabídku z pravé strany. Hostující gólman si ale poradil a posléze vychytal i dvě nebezpečné dorážky z hranice brankoviště.
     
    46:19
    A šance také pro domácí. Z velkého úhlu to zkusil Jared Spurgeon a jeho svižná střela se otřela o tyč.
     
    45:21
    Mohlo být vyrovnáno. Dale Weise šel od červené čáry sám na Dubnyka, avšak ten si počkal na zakončení mezi betony a zaznamenal 101 úspěšný zákrok v řadě.
     
    41:32
    Zničehonic šel Tyler Ennis sám na Elliotta. Domácí útočník zvolil střelu mezi nohy, nicméně na gólmana Flyers si nepřišel.
     
    39:24
    Znovu aktivní Leier. Tentokrát se dostal do těsné blízkosti Dubnyka, avšak z hranice brankoviště na domácího gólmana nevyzrál.
     
    38:47
    Obrovská šance Leiera! Hostující útočník obdržel přihrávku z rohu kluziště, na levém kruhu se opřel do střely a ta se zastavila až na konstrukci Dubnykovy brány.
     
    31:48
    Až nyní se Minnesota dostala ke kotouči, nicméně je tady dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě pro domácí.
     
    30:21
    Znovu bylo nebezpečno před Dubnykem, který opět čelil hned dvěma zakončením během pár vteřin. Domácí gólman je ve skvělé formě a má další zákrok, když zlikvidoval Laughtonovu dorážku.
     
    28:28
    Fantastický Dubnyk dokázal zneškodnit Laughtonovo zakončení z bezprostřední blízkosti a pak si poradil i s dorážkou stejného hráče.
     
    25:31
    Dobrý tlak Minnesoty. Winnik teď přihrávku oslovil Cullena, jenž si sjel na hranici brankoviště, ale zblízka pukem trefil jen Elliotta.
     
    21:29
    Travis Konecny mohl obstarat vyrovnání. Dostala se k němu sražené střela od modré čáry a zničehonic se tak hostující mladík zjevil sám před Dubnykem. Ten si pohlídal bekhendové zakončení.
     
    17:22
    Wayne Simmonds (PHI) není vůbec spokojen, ale přesto dostává dvě trestné minuty za držení protihráče.
     
    11:53
    Zucker si našel prostor na levém kruhu, kde nebyli pořádně zformovaní obránci Flyers. Rychlá střela do horního rohu však letěla pár centimetrů nad Elliottovu bránu.
     
    09:25
    Dvě výborné šance měl Koivu. V obou případech zakončoval z levého kruhu, avšak především po Granlundově nezištné přihrávce se Elliott musel vytáhnout.
     
    03:17
    Giroux neuspěl s dorážkou u tyče a nyní už jde Mike Reilly (MNS) na trestnou lavici. Provinil se hákováním.
    00:12 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    00:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Fantastický vstup do zápasu od domácích. Po buly šel kotouč až do rohu útočného pásma, kde dobře napadal Eric Staal. Kanaďan získal puk, který posléze poslal k NINU NIEDERREITEROVI a jeho střela z levého kruhu se zastavila až za Elliottovými zády. Asistence: Eric Staal.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 1. Niederreiter (E. Staal), 59. E. Staal (Mikael Granlund, Brodin), 60. Zucker (Dubnyk)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Reilly – Niederreiter, E. Staal (A), Zucker – Ennis, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Winnik, Eriksson Ek, Kunin – M. Foligno, Cullen, Z. Mitchell.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, Hägg, Gostisbehere, Manning, Sanheim, Gudas – Giroux (C), Couturier, Voráček – Weise, Weal, Simmonds (A) – Lehterä, Filppula (A), Konecny – Leier, Laughton, M. Raffl.

    Rozhodčí: McCauley, Charron – Devorski, Smith

    Diváci: 18 768
    thejrc.org