Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Sparta 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Středa 15.11.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:52 Petr SÝKORA - 1:2
     
    60:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru čtyři na tři nakonec proměňují a získávají bonusový bod! Trončinský nabil na modrou čáru PETRU SÝKOROVI, jenž z první propálil všechny před sebou včetně Čiliaka. Asistence: Marek Trončinský.
     
    60:38
    Rolinek napálil zblízka tyč Čiliakovy brány.
     
    58:59
    Konec přesilovky Komety. Dvě minuty za držení obdržel Tomáš Svoboda a poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    58:00
    Tak to je velká komplikace pro hosty. Přesně dvě minuty před koncem normální hrací doby Petr Sýkora ostřel narazil u mantinelu Malce, za což obdržel dvouminutový trest. Domácí mají velkou šanci strhnout utkání na svou stranu.
     
    57:31
    Na druhé straně zase Vondráček nabil do dobré příležitosti Cardwellovi, jehož zakončení z pravého kruhu Čiliak eliminoval.
     
    56:34
    Na druhé straně našel Beran před bránou Duška, který zblízka na několikrát nepřekonal spolehlivého Čiliaka.
     
    55:40
    Čermák se prosmýkl do blízkosti Kacetla, ale pardubický gólman opět podržel svůj tým.
     
    52:49
    Vincour proklouzl po levém kruhu před Kacetla a tváří v tvář pardubického gólmana napálil břevno!
     
    50:22
    Přesilovková kombinace Komety vyústila v zajímavé zakončení Svobody, jenž mohl poslat puk do odkryté brány, ale střela mu nesedla a Kacetl se stačil přemístit.
     
    49:09
    Přesilovka pro Kometu. Dvě minuty za sekání obdržel Jacob Cardwell. Pardubický zadák zhatil velkou šanci Haščáka při přečíslení dva na jednoho.
     
    47:57
    Přečíslení čtyři na dva v podání hostujícího týmu brankou neskončilo, Dušek z výhodné pozice minul pravou tyč a poté jen kroutil hlavou nad svým zakončením!
     
    46:55
    Nedorozumění v defenzívě Komety hosté nepotrestali. Tomášek zachytil nepřesnou přihrávku, naservíroval puk Perretovi, jenž číhal u tyče, ale zblízka Čiliaka nepřekonal. Důležitý zákrok brněnského gólmana.
     
    43:50
    Druhá přesilovka pro Kometu. Dvě minuty za podražení obdržel Tomáš Rolinek.
     
    42:54
    Vondráček přenechal puk Petru Sýkorovi, který se šikovně protáhl před Čiliaka, jehož tváří v tvář bekhendem nepřekonal.
     
    38:51
    Perret mohl Pardubicím vrátit vedení. Francouzský forvard ve službách východočeského celku se rozjel po pravém křídle a vypálil z pravého kruhu na zadní tyč, Čiliak s problémy puk vytěsnil.
    38:06 Martin ZAŤOVIČ - 1:1
     
    38:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká radost v DRFG Areně, protože Kometě se povedlo po soustavném dobývání pardubické brány odčarovat Kacetlovo kouzlo. Hruška nahodil puk před gólmana hostí, a z následné skrumáže se dokázal prosadit MARTIN ZAŤOVIČ. Asistence: Jan Hruška, Martin Erat.
     
    30:05
    A další komplikace pro zaskočenou Kometu. Rozhodčí poslal na trestnou lavici podruhé v dnešním utkání Vojtěcha Němce, tentokrát za hru vysokou holí. Druhá početní převaha pro Východočechy.
    27:41 Rostislav MAROSZ - 0:1
     
    27:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A tak jsou to hosté, kteří se z ojedinělé akce prosazují! ROSTISLAV MAROSZ přihrával při rychlém protiútoku, ale puk se od Barinky odrazil zpátky na hokejku pardubického útočníka, který překonal přesouvajícího se Čiliaka. Východočeši dosud vyslali na brněnskou bránu pouze šest střel, přesto vedou. A DRFG Arenou se ozývá pískot. Bez asistence.
     
    26:37
    Obrovská šance domácích gólem nekončí. Nečas šikovně prostrčil do přečíslení Malleta, jenž se snažil přihrát Hynku Zohornovi. Do jeho záměru se vložil obránce Pardubic Ščotka, který si vpádu málem srazil puk do brány, ten zamířil těsně mimo tři tyče. Následně Mallet dorážel k tyči, ale Kacetl stačil natáhnout beton a zachránit svůj tým od inkasování.
     
    15:10
    První přesilovka pro Kometu. Dvě minuty za držení obdržel Tomáš Mojžíš.
     
    12:50
    Na druhé straně byli nebezpeční hráči Komety, kteří i v oslabení pořádně potrápili Kacetla a pardubickou defenzívu. Nejprve Hynek Zohorna nebezpečně pálil z pravého kruhu, Kacetl s problémy vyrazil, z následné dorážky pálil těsně nad bránu Malec.
     
    11:20
    Pardubice si zahrají první přesilovku zápasu. Dvě minuty za podražení obdržel Vojtěch Němec.
     
    01:21
    Obrovská šance Pardubic. Kotouč se po Treillově zásahu podivně odrazil na hokejku Tomáška číhajícího před bránou, jehož vyloženou šanci ale eliminoval Čiliak betonem.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 39. Zaťovič (Hruška, M. Erat) – 28. Marosz, 61. P. Sýkora (Trončinský)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, Štencel, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, L. Vágner – Zaťovič, Hruška, M. Erat – Vincour, L. Čermák, Haščák – Dočekal, V. Němec, T. Svoboda – Mallet, Nečas, H. Zohorna.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava, Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Holland, Ščotka – Rolinek, Marosz, P. Sýkora – Treille, Tomášek, Perret – Beran, Dušek, J. Sýkora – Vondráček, Poulíček, M. Kaut.

    Rozhodčí: Hodek, Lacina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 7405
    bahis siteleri