Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Sparta 5:4 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 15.11.2017, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Reprezentační přestávka je minulostí a tento týden se zase naplno rozjely evropské soutěže a výjimkou není ani extraliga. Dnes se hraje jednadvacáté kolo a v jeho rámci budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu utkání mezi týmy HC VERVA Litvínov a BK Mladá Boleslav.
     
    HC VERVA Litvínov

    Domácí hokejisté letos nerozehráli sezónu vůbec dobře. Po dvaceti odehraných utkáních jsou na poslední příčce extraligové tabulky se ziskem dvaceti bodů. V klubu tak rozhodně nevládne spokojenost a je třeba soustředit se na každý zápas a snažit se sbírat jakékoli body, které by mohly znamenat odlepení se ode dna tabulky. Naposledy před reprezentační pauzou sehráli Litvínovští duel s Třincem a padli těsně 2:3. Dnes mají před sebou další domácí zápas, kdy přivítají Mladou Boleslav. Podaří se jim před domácím publikem bodovat?

    Nejproduktivnější hráči Litvínova

    František Lukeš – 12 bodů (4+8)
    Martin Hanzl – 9 bodů (2+7)
    Karel Kubát – 9 bodů (2+7)
     
    BK Mladá Boleslav

    Bruslaři z Mladé Boleslavi jsou na tom o něco lépe. Jsou devátí s šestadvaceti body a zatím tak drží pozici, která zaručuje předkolo play-off. Stejně jako Litvínov, i boleslavští hokejisté doma ztratili všechny body, když prohráli 1:4 s Vítkovicemi a dnes na sever Čech jedou s cílem sebrat chemikům nějaké body, nejlépe však všechny tři. Oba týmy tak prahnou po bodovém zisku a uvidíme, jak si v utkání povedou. Kdo se bude radovat z jakékoli výhry, nám samozřejmě napoví až samotné utkání, které si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči Mladé Boleslavi

    Jakub Orsava – 11 bodů (6+5)
    Lukáš Žejdl – 11 bodů (3+8)
    Jakub Klepiš – 10 bodů (7+3)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v rámci letošní sezóny utkaly, na konci září byli úspěšnější na domácím ledě hokejisté Mladé Boleslavi, kteří zvítězili 2:0. Hráči VERVY tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet. Čeká nás zajímavý souboj.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, J. Šimeček, Matoušek.

    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Kotvan, Eminger, Hanzlík (C), Knot, Němeček, J. Říha, Bernad – Valský, P. Holík, Klepiš (A) – Lenc (A), Urban, Orsava – Pabiška, P. Musil, Pacovský – P. Kousal, Vrdlovec, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Frodl, Komárek.
     
    Hráči obou celků jsou už seřazeni tradičně na modrých čarách a utkání tak bude moci za malou chvilku začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Hosté se po vhazování dostali ke kotouči a zamířili s ním do útočného pásma. Jenže bleskově skončil puk z dohledu sudích a hra se tak stěhuje zpět do středového kruhu, kde se bude znovu vhazovat.
     
    00:28
    Karel Kubát si nabruslil před Brandona Maxwella a zkoušel to na něho střelou po zemi, ale jeho projektil končí na hostujícím brankáři.
     
    01:03
    Lukáš Doudera dostal kotouč k modré čáře a odtud vyslal vzdušnou střelu. Ta ale znovu skončila na Maxwellovi, který si tak připisuje svůj další pozorný zákrok.
     
    01:46
    A znovu je skloňováno jméno Brandona Maxwella, na kterého střílel Michael Vandas, ale brankář Mladé Boleslavi byl opět na svém místě.
     
    02:02
    Hra je znovu přerušena, Brandon Maxwell zastavil další střelu domácích, kteří jsou v úvodu utkání hodně aktivní a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    02:18
    Na druhé straně to z bleskové akce zkoušeli hosté, ovšem střela Klepiše skončila mimo tři litvínovské tyče. Verva tak posílá kotouč znovu směr útočné pásmo.
     
    03:01
    Jakub Valský chtěl podržet kotouč v rohu kluziště, nepovedlo se mu ho ale udržet a do další útočné akce se tak vydávají zase litvínovští hokejisté.
     
    03:50
    Martin Hanzl pronikl do útočného pásma a nabízel se k přihrávce od spoluhráče, jenže byl v postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    04:13
    Dominik Pacovský chtěl střílet na Petráska, ale akci svého celku chtěl vyšperkovat ještě přihrávkou na Pabišku, ale tu zachytil Kubát. Hostům tak velmi rychle akce skončila.
     
    04:47
    První vyloučení utkání. Kousal podražil soupeře a dostává za to dvě minuty. Litvínov si tak jako první zahraje přesilovou hru.
     
    04:54
    Hosté po vhazování ve vlastním pásmu získali puk a okamžitě s ním nabruslili do středního pásma a pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    05:26
    Po střele Ihnačáka zachytil kotouč Brandon Maxwell a sám ho posílá až před Petráska. Další osvobození hostů, kterým se zatím oslabení velmi daří.
     
    06:07
    A znovu se domácím nepovedlo udržet útočné pásmo a důsledkem toho je další vyhození puku hosty až před Michaela Petráska.
     
    06:36
    Sklenička neudržel puk u modré čáry, hosté se pak dostali do úniku a ve vlastním oslabení střílel Lukáš Pabiška, jeho střela ale do domácí sítě nezamířila.
     
    06:47
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    06:55
    Následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    07:05
    Pobyt Litvínova v útočném pásmu měl jepičí život a rázem tak hosté ujeli do další akce, jenže před brankou Michaela Petráska opět selhali a před ním nic nevymysleli.
     
    07:56
    Hráči Litvínova pronikli do útočného pásma, těsně před Brandonem Maxwellem pak střílel Martin Hanzl, ale jeho projektil neměl gólové parametry a brankář Boleslavi tak má puk ve své moci. Pro jistotu ale přerušil hru.
     
    08:28
    Přesilovku si zahrají také boleslavští hokejisté. Gula inkasuje dvě minuty za poražení a už sedí na trestné lavici a bude doufat, že tomu bude po celou délku trestu.
     
    09:15
    Radan Lenc marně sahal po přihrávce od svého spoluhráče a toho využili domácí, jenž okamžitě vyhazují puk až před branku Mladé Boleslavi.
     
    09:48
    Také hostům se početní výhoda zatím příliš nedaří a Litvínovští se znovu dokázali osvobodit. Jejich trest už se začíná velmi rychle krátit.
     
    10:22
    Dalekonosnou střelu Emingera chytá do své hrudi Michael Petrásek. Hosté ale byli v ofsajdu, a tak se hra stěhuje zpět do středního pásma.
     
    10:28
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    10:38
    Zakázané uvolnění hostů a vhazovat se bude v jejich obranném pásmu. Konkrétně po levici Brandona Maxwella.
     
    11:22
    Hráči Boleslavi neudrželi útočné pásmo a domácí hokejisté se tak dostávali do akce před Maxwellovou klecí, jenže na něho nevyslali žádnou střelu.
     
    11:58
    Další vyloučení hostů. Eminger dostává dvě minuty za nedovolené bránění a Litvínov si zahraje další přesilovou hru.
     
    12:13
    Domácí rozestavili své přesilovkové rozestavení, ale nepodařilo se jim ohrozit branku hostů a ti se okamžitě po zisku puku osvobozují.
     
    13:11
    Další trest pro hosty. Urban držel soupeře a zbytečně tak posílá svůj tým do tří. Litvínov bude hrát sedmačtyřicet vteřin přesilovku pět na tři.
     
    13:31
    Domácí zamkli hosty v jejich pásmu a na Maxwella šly dvě střely, ale ani jedna z nich za jeho zády neskončila a hosté se osvobozují.
     
    13:58
    Boleslav je ve čtyřech hráčích.
     
    14:24
    Moc dlouho to ale hostům nevydrželo a jdou opět do tří. Procházka dostal dvě minuty za podražení a je tu další přesilovka pět na tři, která bude opět trvat sedmačtyřicet vteřin.
     
    14:25
    Klepiš by při vhazování v pásmu Boleslavi úspěšný a hned kotouč zavezl do bezpečí. Domácí tak musí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    14:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští svou dvojnásobnou početní výhodu využívají. KAREL PILAŘ se napřáhl z vrcholu levého kruhu a jeho ránu těsně před brankou Maxwella tečoval svou bruslí obránce hostů Kotvan, ta změnila směr a skončila za zády Brandona Maxwella – 1:0. Asistence: Karel Pilař a Viktor Hübl.
    14:56 Karel PILAŘ - 1:0
     
    16:18
    Hráči Vervy v klasické přesilové hře znovu zamkli hosty v jejich pásmu a na Maxwella mířila další střela, se kterou si ale poradil. Následně pak se hosté opět osvobozují.
     
    16:24
    Mladá Boleslav je kompletní.
     
    16:42
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    17:17
    Daniel Sörvik dostává dvě minuty za nedovolené bránění a je tu přesilovka hostů, kteří mají v závěru první třetiny šanci srovnat.
     
    17:54
    Holík střílel z pravého kruhu, jeho dělovka ale skončila na levém betonu Michaela Petráska a domácí hráči se posléze dokázali osvobodit.
     
    18:17
    Matoušek zavezl kotouč za branku Mladé Boleslavi a poté i z úhlu vystřelil. Maxwell kotouč ukryl a hned ho poslal směrem do středního pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:08
    Černý inkasuje dvě minuty za podražení a Boleslav bude hrát pět na tři. Dvojnásobná početní výhoda ale může trvat pouze devět vteřin.
     
    19:17
    Sörvik je na ledě a Litvínov je v plném počtu.
     
    19:39
    Hosté měli před domácí brankou tlak, nic z toho ale nevytěžili a kotouč opouští pásmo Litvínova. Domácí se zatím velmi dobře brání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní jsme viděli jednu branku, a to z hole Petera Jánského, jenž v přesilovce pět na tři tečoval před hostující brankou střelu Pilaře a domácí tak mají jednobrankový náskok. V závěru prvního dějství ale hráli hosté přesilovou hru a před domácí brankou bylo velmi rušno. Nicméně Petrásek kotouč za svá záda nepustil a jeho spoluhráči tak stanovili výsledek první třetiny 1:0. Druhá třetina začne přibližně v 18:30.
     
    Střely na branku: 11 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru, kterou přerušil konec první části hry a hned se nastěhovali do útočného pásma.
     
    20:53
    Kotvan pálil od modré čáry, na teč byl před brankou domácích připraven Jakub Klepiš, ale k té se nakonec nedostal.
     
    21:08
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    21:18
    Jenže moc dlouho jim to nevydrželo. Kubát dostává dvě minuty za podražení a je tu další přesilovka pro hosty z Mladé Boleslavi.
     
    22:47
    Tomáš Urban měl dobrou pozici pro dorážku od modré čáry, ale obrana Litvínova dokázala akci hostů zastavit a poté je hra přerušena. Bude se vhazovat před Petráskem.
     
    23:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Hosté využívají svou přesilovou hru. Z levého kruhu se k tvrdé střele napřáhl JIŘÍ ŘÍHA, který tak propálil Michaela Petráska a začíná se znovu od začátku. Asistence: David Bernad a Dominik Pacovský.
    23:13 Jiří ŘÍHA - 1:1
     
    24:30
    Hosté ožili a po srovnání stavu skóre se dostali do další akce před litvínovskou brankou, ale střela Orsavy se mezi tři tyče nevešla.
     
    25:35
    Michal Trávníček se natlačil před branku hostů a lehkou tečí změnil směr střely před hostující brankou, Brandon Maxwell byl ale pozorný a dotírajícího kapitána Vervy zastavil.
     
    25:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu. Po chybě domácích obránců jeli Mladoboleslavští dva na nikoho a těsně před Michaelem Petráskem poslal zpětnou přihrávkou kotouč Klepiš na levou stranu JAKUBU VALSKÉMU, který pak svou střelou nedal domácímu brankáři vůbec šanci – 1:2. Asistence: Jakub Klepiš.
    25:55 Jakub VALSKÝ - 1:2
     
    26:29
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:42
    Hosté výrazněji ožili a znovu zahrozili před litvínovskou brankou. Obrana Vervy ovšem jejich další akci zastavila a po delší době jdou do útoku také hráči domácích.
     
    27:15
    Ihnačákovu střelu vyrazil pryč svým levým betonem Maxwell a i on byl ve svém brankovišti pozorný. Srovnání stavu skóre tak hráčům Litvínova nepovolil.
     
    28:08
    Další průnik Jakuba Valského mohl znamenat nebezpečí před domácí brankou, ale obránce Doudera jeho snahu zastavil svým pozorným zákrokem.
     
    28:55
    Nyní byli na řadě s útokem domácí hráči, ale jejich souhra se jim nepovedla a nedokázali se dostat do útočného pásma.
     
    29:25
    Němečkovu dalekonosnou střelu vyrazil svou holí Michael Petrásek, jenž předává kotouč spoluhráčům a ti spěchají do útočného pásma.
     
    30:10
    A znovu nebezpečí ze strany hostů. Říha pálil z pravé strany na Petráska a ten znovu jeho projektil chytá.
     
    31:03
    Zbyněk Sklenička zastavil pokus o střelu z hole Emingera a po vybojování kotouče ho poslal do středního pásma. Útočit tak nyní jde domácí Verva.
     
    31:51
    Jenže opět z toho před hostující brankou nic nebylo a hráči Mladé Boleslavi po zisku kotouče znovu zamířili před branku domácího celku.
     
    32:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno. Po nepřesné střele hostů se do útočného pásma dostali domácí hráči. MICHAEL VANDAS si pak nabruslil z pravé strany do prostoru mezi kruhy, odkud svou střelou vymetl v síti hostů pavučiny – 2:2. Bez asistence.
    32:11 Michael VANDAS - 2:2
     
    32:50
    V obrovské šanci byli domácí hráči. Richard Nejezchleb ale svou střelou Maxwella nepřekonal a hostujícímu brankáři tak možná pomohla branková konstrukce, o kterou se puk zastavil.
     
    33:30
    Němeček v důsledku tlaku domácích fauloval a dostává dvě minuty za napadení. Přesilovka pro domácí tým.
     
    34:01
    Eminger v šanci domácích přidržel soupeře a dostává dvě minuty. Litvínov si tak zahraje další dvojnásobnou početní výhodu, která může trvat minutu a půl.
     
    34:14
    Puk mířil na hůl Petera Jánského, ale po své střele nakonec jeho snaha byla zastavena hostující obranou a Boleslav se tak osvobozuje.
     
    35:04
    Hosté se opět dokázali dostat k puku a posílají ho zase až před branku domácího celku.
     
    35:30
    Hosté jsou už ve čtyřech hráčích.
     
    35:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Už klasickou početní výhodu domácí využívají. JAKUB ČERNÝ se zorientoval ve skrumáži před hostující brankou a poté dokázal puk uklidit za Maxwellova záda – 3:2. Domácí tak otáčejí stav utkání na svou stranu a znovu vedou. Bez asistence.
    35:48 Jakub ČERNÝ - 3:2
     
    35:59
    Gerhát sekl soupeře a dostává dvě minuty. Nabízí tak přesilovku pro hostující tým.
     
    36:26
    Hostům se zatím početní výhoda nedaří a domácí se dokázali osvobodit. Boleslav tak musí zakládat svou další akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    37:15
    Domácí znovu zastavili akci hostů už v jejím začátku a kotouč tak letí až před hostující branku. Verva tak pošetřila další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    37:59
    Gerhát je už na ledové ploše a Verva je kompletní.
     
    38:34
    Michael Petrásek raději zastavil kotouč před dotírajícím Valským a následně pak přerušil hru. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:00
    Jakub Černý dostává dvě minuty za držení protihráče a je z toho další přesilová hra pro Mladou Boleslav.
     
    39:12
    Domácí hráči získali ve vlastním obranném pásmu kotouč a bez váhání ho poslali až před Maxwellovu klec.
     
    39:54
    Litvínovští drží kotouč ve středním pásmu a vypadá to, že v této části hry se už nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je za námi a to bylo už z hlediska branek daleko plodnější. Nejprve srovnal Jiří Říha. Poté vedení na hostující stranu strhl Jakub Valský a s domácími to nevypadalo dobře. Jenže Michael Vandas vyrovnal a následně pak využil přesilovou hru Jakub Černý, který tak svou trefou stanovil výsledek druhé třetiny 3:2. Třetí třetina začne přibližně v 19:30.
     
    Střely na branku: 27 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru a už jsou v útočném pásmu, kde Jiří Říha pálil na domácí branku, trefil ale svého spoluhráče Orsavu. Následně pak se domácí osvobozují.
     
    41:00
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    41:18
    Dietz zastavil nahození hostů do útočného pásma a jeho celek se tak pokouší dostat na druhou stranu.
     
    42:01
    Martin Hanzl si sjel před branku Boleslavi, ale ke střele před ní se nedostal. Verva tak končí svůj další útok neúspěchem.
     
    42:32
    Toto utkání sleduje 3 825 diváků.
     
    42:50
    Na Maxwella mířila střela z pravé strany. Brankář hostů ale svou holí dokázal puk vytěsnit mimo tři tyče a do útoku už spěchají jeho spoluhráči.
     
    43:08
    Na druhé straně předvedl další dobrý zákrok domácí brankář Petrásek a i ten poté přerušil hru. Za malý okamžik se tak bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    43:51
    David Bernad se dostal do zakončení před Petráskem a hned na to byl podražen Hüblem, který dostává dvě minuty za podražení. Hosté mají šanci srovnat v přesilové hře.
     
    44:15
    Petr Holík střílel z pravého kruhu a po jeho projektilu nastavil svoji lapačku Michael Petrásek. Hra je přerušena a vhazuje se znovu před litvínovskou brankou.
     
    44:37
    Přihrávka v pásmu Litvínova na Petra Holíka adresáta nenašla. Do ní totiž svoji hůl vložil Pilař a domácí se znovu osvobozují.
     
    44:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté znovu srovnávají stav utkání a je tedy opět vyrovnáno. Přesilovku hostů využil TOMÁŠ URBAN, který těsně před Michaelem Petráskem doklepl kotouč za jeho záda – 3:3. Asistence: Jakub Orsava, Petr Holík.
    44:58 Tomáš URBAN - 3:3
     
    45:50
    Do nájezdu dva na jednoho se dostali hosté a Dominik Pacovský svou bekhendovou střelou branku domácích přestřelil.
     
    46:47
    Zakázané uvolnění Boleslavi a hra se tak stěhuje před Brandona Maxwella.
     
    46:53
    Komerční přestávka.
     
    47:02
    Slibně se rozvíjející akci Litvínova zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se za chvíli bude vhazovat.
     
    47:15
    Jakub Valský si sjel za obranu domácích a jeho střela pak končí na Michaelu Petráskovi, který tak jeho individuální akci zastavil.
     
    47:41
    Lukáš Pabiška si sjel na pravý kruh a střelou z bekhendu orazítkoval vzdálenější tyč!
     
    48:32
    Hosté znovu operovali před brankou Litvínova, ale tentokráte se ke střele před Petráskem nedostali. Následně pak jdou do útoku právě domácí hráči.
     
    49:21
    Michael Vandas si sjel před hostující branku, ale ani on se do výraznější šance nedostal.
     
    50:00
    Jsme v polovině třetí třetiny a stav je tak stále vyrovnaný. Nyní střílel Martin Hanzl, ale jeho akci zastavil jeden z hostujících obránců.
     
    50:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté strhávají vedení opět na svou stranu. Dietz od modré čáry trefil RICHARDA NEJEZCHLEBA, který tak skóruje – 4:3. Asistence: Stanislav Dietz a Martin Hanzl
    50:07 Richard NEJEZCHLEB - 4:3
     
    51:08
    Bernad podrazil soupeře a dostává dvě minuty. Je tu další početní výhoda pro domácí tým.
     
    52:01
    Pavel Musil zabránil akci domácích, poslal puk před domácí branku a poté odchází střídat. Pro svůj celek nyní odvedl velký kus práce.
     
    52:38
    Hosté se zatím v oslabení brání velice dobře a domácí tým tak do výraznější akce nepouštějí.
     
    53:08
    A nyní jsou už hosté v plném počtu.
     
    53:31
    Říha dostává dvě minuty za vysokou hůl a Boleslav jde znovu do čtyř.
     
    53:31
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    53:54
    Radan Lenc se dostal ve vlastním oslabení ke střele a provětral lapačku Michaela Petráska. Následně pak už jdou do útoku zase domácí hráči.
     
    54:46
    Urban získal kotouč a okamžitě ho vyhazuje do bezpečí.
     
    55:20
    Domácí hráči svou přesilovou hru nehrají dobře a hosté ve vlastním oslabení šli do další akce. Ke střele se ale nedostali.
     
    55:31
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    56:11
    František Gerhát se málem dostal do zakončení, ale nakonec ho zastavila obrana hostů, která nepovolila domácím jít do dvoubrankového vedení.
     
    56:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva vede o dvě branky. KAREL KUBÁT si sjel na levou stranu, nabruslil si až před Maxwella, kde ho z blafáku dokázal prostřelit a dává tak svému celku dvoubrankový náskok – 5:3. Domácí tak jsou už blízko od zisku tří bodů. Bez asistence.
    56:34 Karel KUBÁT - 5:3
     
    56:40
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    56:50
    Branka hostů je prázdná, hosté hrají powerplay.
     
    56:54
    Viktor Hübl mohl definitivně rozhodnout tento zápas, z levé strany ale netrefil prázdnou klec, kotouč se jen odrazil od pravé tyčky hostující branky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:29
    Radan Lenc to zkoušel z pravé strany, jeho bekhendová střela ale skončila mimo tři tyče. Petrásek tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    58:49
    Kotvan nepustil Černého, aby trefil prázdnou hostující klec a sám poté vyvezl puk z obranného pásma. Jeho tým tak může jít útočit.
     
    59:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je hotovo. VIKTOR HÜBL tentokráte byl přesný a svou střelou zblízka trefil prázdnou boleslavskou klec – 6:3. Domácí tak už prakticky mohou slavit dnešní veledůležité vítězství za tři body. Asistence: Peter Jánský.
    59:22 Viktor HÜBL - 6:3
     
    59:50
    Domácí mají puk na svých holích a už hosty k ničemu nepustí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí Verva nakonec dotáhla utkání do vítězného konce a po výhře 6:3 tak slaví důležité tři body do tabulky. Viděli jsme ofenzivní zápas, který nabídl devět branek.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:12:38)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. K. Pilař (Kubát, V. Hübl), 33. Vandas, 36. J. Černý, 51. Nejezchleb (Dietz, M. Hanzl), 57. Kubát, 60. V. Hübl (Jánský) – 24. J. Říha (Bernad, Pacovský), 26. Valský (Klepiš), 45. Urban (Orsava, P. Holík)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, J. Šimeček, Matoušek.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Kotvan, Eminger, Hanzlík (C), Knot, Němeček, J. Říha, Bernad – Valský, P. Holík, Klepiš (A) – Lenc (A), Urban, Orsava – Pabiška, P. Musil, Pacovský – P. Kousal, Vrdlovec, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Frodl, Komárek

    Diváci: 3 825
    thejrc.org