Kometa Brno – Kladno 2:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Rytíři Kladno
Středa 15.11.2017, 12:30 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A dočkalo se, byť po standardní přesilovce, kterou využívá. Schildhabel pustil kotouč před sebe, kde byl PETR PATYK a ten se nejlépe zorientoval v brankovišti. Holík toho asi mnoho neviděl a dostává pátou branku. Asistence: Křešimír Schildhabel, Tomáš Vildumetz.
     
    46:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají zpátky do hry. Poslední vteřiny byli hodně nebezpeční a dočkali se zasloužené odměny. RADIM FERDA se dostal k odraženému puku, byl sám u levé tyče a zakončil do takřka prázdné brány. Stahl se nestačil včas přesunout. Asistence: Jakub Čejka.
     
    40:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No a vzápětí je to pro Kometu ještě horší situace. V signalizované výhodě proplálil Holíka dnes podruhé KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL, který se trefil z mezikruží. Domácí gólman ležel v brankovišti a neměl žádnou šanci reagovar. Asistence: Vojtěch Svoboda, Petr Patyk.
     
    36:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je tu další gól v síti Holíka po brejkové situaci. TOMÁŠ VILDUMETZ se v dalším pokusu již nemýlil a překonal brněnského Holíka střelou mezi betony. Měl to poměrně snadné, dostal se do samostatné akce a zvyšuje na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    23:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jedno varování Kometě nestačilo, je tu další chyba v obraně, kterou využívá KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL. Ten vystihl špatnou rozehrávku, dostal se zcela sám mezi kruhy a bekhendem po ledě překonal mezi betony Holíka. Hosté tak v oslabení jdou znovu do vedení. Bez asistence.
     
    21:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Kometa se během krátké chvíle osmělila a šla do rychlé protiakce. Nejprve prověřil pozornost Stahla střílející Ferda, kotouč však zůstal těsně na brankovišti, toho si všiml JAN HASOŇ a pohotově uklidil kotouč na beton kladenského brankáře. Asistence: Radim Ferda a Tomáš Jurnečka.
     
    11:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hrálo se ve čtyřech na obou stranách a hosté ihned po buly střílí úvodní gól zápasu. Husárik vyhrál buly, po něm se dostal k puku JAKUB KUČERA a jeho pokus končí za zády bezmocného Holíka. Asistence: Pavel Husárik.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 22. Hasoň (Ferda, Jurnečka), 47. Ferda (Čejka) – 12. Kučera (Husárik), 24. Schildhabel, 37. Vildumetz, 41. Schildhabel (Svoboda, Patyk), 53. Patyk (Schildhabel, Vildumetz)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, P. Krejčí I., Rafaj, Jeřábek – Havlát, M. Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka (C), Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Petr Krejčí II., Plášek. Trenér: Jan Zachrla.
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Zelingr, Haspeklo, Kryll, Cibák, Klusáček, Kučera, Müller – Gnusin, Patyk (C), Jelínek, Řepka, Schildhabel, Vildumetz, Husárik, Březina, V. Svoboda. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Vrba – Kráĺ, Vašíček
    thejrc.org