K. Vary – Slavia 6:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 2:1 (po pr.) | Vsetín – Prostějov 5:4 (1:0 po s.n.)
Kladno – Litoměřice 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 4:5 (0:1 po s.n.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Středa 15.11.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas nám došel až do prodloužení, ve kterém byla Třebíč aktivnějším a také tím úspěšnějším týmem. Dostávala se do více příležitostí a nepustila si České Budějovice ke své bráně. A nakonec v čase 64:14, 46 sekund před koncem prodloužení, vstřelil Luboš Horký rozhodující branku, kterou rozhodl tento zápas a Horácká Slavia si tak bere na své konto dva body. To bude z dnešního onlajn přenosu vše. Děkuji za sledování a někdy příště, na shledanou. (20:04:13)
     
    Konec zápasu.
     
    64:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A rozhodující branku Třebíče dává LUKÁŠ HORKÝ, který propálil svojí tvrdou střelou Kváču po nahrávce Zohorny. Třebíč tak vítězí v tomto utkání. Asistence: Radim Zohorna.
     
    63:30
    Wasserbauer vyráží na Kváču s jedním obráncem před sebou, najel si před bránu podél levého mantinelu, ke střele se však nedostal.
     
    63:03
    Kusko si pokusil najet za bránu Kváči, to se mu však nepodařilo a hosté se rozjíždí dopředu.
     
    62:00
    Horký nahrál svému spoluhráči k levé tyči Kváčovy brány, kde došlo i k následné střele, která se dostala do výstroje brankáře hostů.
     
    60:57
    Vampola projel středním pásmem před Jekela, tam se pokouší najít některého ze svých spoluhráčů, následně se kotouč dostává do lapačky brankáře domácích po pokusu Vampoly z ostrého úhlu.
     
    60:02
    Domácí se dostali k puku po vhazování a do rychlé následující akce. V té však byl brankář Kváča pozorný a nedopustil se selhání.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nijak neměla vliv na změnu skóre ani na průběh celého zápasu. Ze začátku se dostala Třebíč do rychlé početní výhody, díky pozdnímu nástupu hráčů hostů na ledovou plochu, této přesilovky však nedokázali domácí využít. Hra se ve třetí třetině pohybovala poněkud stejným tempem na obou stranách. Oba týmy se snažily o vstřelení další branky, ani jeden z nich však nebyl tím šťastným. Hra se tak potáhne až do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Domácí se dostávají ještě těsně před koncem třetí třetiny do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    59:32
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, ke střele od modré čáry se dostal Čejka a k odraženému puku následně Dolníček, který kotouč zakončil do těla brankáře.
     
    58:20
    Vhazování před Kváčou si berou na své hole hosté, Vampola rozehrál z modré čáry kotouč do středního pásma, Vráblík dále pokračuje ve středním pásmu a následně se mu nepodařilo zachytit kotouč na modré čáře a nedokázal tak vypálit na Jekela.
     
    57:50
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, Vodný se pokoušel objet si bránu Kváči, to se mu podařilo, ke střele se již ale nedostal.
     
    57:34
    Kotouč se nyní octl v bráně domácích, ale až po odpískání rozhodčího a tento gól tak nebyl uznán. Vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    56:20
    Nedbal se dostal po chybě hostů nečekaně ke střele na modré čáře, jeho pokus ale letěl nad bránu Kváči.
     
    56:00
    Vlček se propasíroval přes obranu domácích kolem levého mantinelu, k nadcházející střele se ale již nedostal.
     
    55:16
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, o střelu z pravého kruhu se pokusil Vampola, tento pokus je však sražen do rohu kluziště.
     
    55:14
    Nyní se pustil do pěkné kombinace Nedorost s Vampolou, ke střele se dostal nejprve Vampola a k následné dorážce u prázdné brány Nedorost, který nedokázal kotouč zavěsit do třebíčské svatyně, nyní měli domácí štěstí.
     
    53:37
    Hráči Motoru se pokouší dostat přes střední pásmo před Jekela, v tom jim ale třebíčská obrana brání. Až nyní se jim to na chvíli daří, ale následně se opět hraje na obranné třetině hostů.
     
    53:15
    Po vhazování si Pavel Jekel sklidil kotouč opět pod svoji lapačku, protože se hosté chtěli pustit do rychlého útoku. Vhazování se tak opakuje.
     
    53:10
    Rob se dostává ke střele na Jekela, ten si jeho pokus ukryl pod svoji lapačku.
     
    52:05
    Vhazování před Kváčou si berou hosté, Vampola s Kutlákem a Pýchou kombinují ve vlastním obranném pásmu a snaží se rozjet útočnou akci přes střední pásmo.
     
    51:55
    David Dolníček si objel bránu Kváči, pokusil se i o střelu, jeho pokus ale končí vysoko nad jeho bránou.
     
    50:30
    Novák dostal přihrávku na modrou čáru, jenomže stál už za ní a musel tak nechat kotouč být, aby se nedostal do ofsajdu. Po popojetí kotouče z útočného pásma ho přebral a začal znovu ze středního pásma.
     
    49:35
    Vampola projíždí s Kutlákem přes střední pásmo, domácí je ale opět vyhání do středního pásma a odtud pokračuje další akce hostů.
     
    49:08
    Po vhazování se ke střele dostává Kratochvíl po nahrávce Horkého zpoza brány, jeho pokus končí pod výstrojí Kváči.
     
    48:40
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, za domácí bránou po vyhození puku přebírají velení domácí a vyráží před Kváču. Vhazování po zakázaném uvolnění hostů si berou domácí a bezprostředně po něm střílí na Kváču, ten si s touto možností poradil.
     
    48:26
    Vhazování před Kváčou si berou domácí.
     
    48:25
    Nyní se dostal k pěkné prudké střele Král, jeho pokus ale nakonec končí pod lapačkou Kváči.
     
    48:15
    Hosté v plném počtu.
     
    47:40
    Radim Zohorna se dostal před Kváču a pokusil se vypálit z bezprostřední blízkosti, s tímto pokusem si ale Kváča poradil.
     
    47:10
    Eratova střela z levé strany končí mimo bránu, následně se hosté osvobozují na základě vyhození kotouče z obranné třetiny.
     
    46:20
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, nyní se Wasserbauerovi nepodařilo zachytit kotouč od Vodného, puk se dostává k hostům a ti pokračují ve hře.
     
    46:15
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Mitchell Fillman – 2 min., podražení).
     
    46:06
    Vhazování před Kváčou si berou na své hole domácí, k rychlé střele se dostává jeden z třebíčských hráčů na modré čáře, jeho pokus likviduje brankář hostů.
     
    46:05
    Nyní se ke střele z levé strany dostal Paták, jeho pokus ale brankář hostů zlikvidoval.
     
    45:35
    Kristl posílá puk na modrou čáru, tam si ho přebírají hosté a pokračují v kombinaci před Jekelem.
     
    45:28
    Zakázané uvolnění Třebíče, vhazovat se bude v pravém kruhu před Pavlem Jekelem.
     
    44:35
    Kristl vybojoval u pravého mantinelu kotouč, ten se po střele jednoho z hráčů dostává za bránu Kváči a odtud hra pokračuje před jeho svatyni.
     
    43:50
    Vhazování před Jekelem si berou opět hosté, o tečování kotouče se pokusil před bránou Pajič, ten ale nedokázal sklepnout puk ze vzduchu.
     
    43:25
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, o střelu z pravé strany se pokusil Nedorost, s tímto pokusem neměl brankář domácích větší problém.
     
    43:12
    Domácí v plném počtu.
     
    42:52
    Třebíč se dokázala nyní dvakrát osvobodit na základě vyhození kotouče a daří se jí to znovu, hosté se musí opět vracet do vlastního pásma.
     
    42:06
    Hosté se dostávají do plného počtu a začínají útočit. jako první se před střední pásmo pokoušel dostat Nedorost, kterého dokázala zastavit třebíčská obrana.
     
    42:00
    Hosté v plném počtu.
     
    41:13
    Vhazování před Jekelem si berou na své hole domácí, Wasserbauer vyhazuje puk z prostoru před bránou do středního pásma a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    41:12
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tadeáš Král – 2 min., držení protihráče).
     
    40:45
    Třebíč se dostává do početní výhody už po začátku třetí třetiny a to díky pozdnímu příchodu hráčů hostů na ledovou plochu. Vhazování si berou na své hole domácí a hra pokračuje v jejich režii.
     
    40:01
    Vyloučen hráč číslo 19 Martin beránek (CEB) na dvě minuty – pozdní nástup na led.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla na obou stranách mnohem aktivnější než předtím. První projev této změny byl předložen v podobě gólu na straně Třebíče v čase 21:20, kdy poslal Horáckou Slavii do vedení Radim Zohorna. Od této chvíle jsme mohli tentokrát na straně Českých Budějovic pozorovat opět větší agresi, která vyústila v další přesilovku pro domácí, která byla však částečně pod vedením hostů, kteří si část vlastního oslabení v podstatě diktovali sami. Po této ne úplně povedené přesilovce domácích přišlo vyrovnání hostů v čase 26:36, kdy se o něj zasloužil Martin Heřman a srovnal tak stav utkání na 1:1. Následovala přesilovka domácích, ve které si opět drželi hosté z části vůdčí postavení a dokázali se dostat až před Pavla Jekela. Poté následovala přesilovka hostů, kde jsme mohli pozorovat větší akci, více střel a více napadání. Pavel Jekel si však dokázal s těmito pokusy hostů poradit a podržel tak svůj tým ve spolupráci se svojí obranou. Po zbytek třetiny se napětí na obou stranách poměrně uklidnilo a hra se spíše přelévala ze strany na stranu. Oba týmy se dále pokoušely o útočné akce, spíše se však jednalo o střely z ostrých úhlů nebo nedohrané akce před bránou jednoho z brankářů. Tato třetina nám však přinesla první branky a před námi stále jedna celá třetina zbývá. Jak bude vypadat její průběh? To vše a ještě více se dozvíme již v 19:11, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Kristl se pokusil nahodit kotouč od pravé tyče před Kváču, to se mu ale nedaří a musí se vracet zpět do rohu kluziště k puku.
     
    38:35
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, kteří o kotouč přichází ve středním pásmu a dále pokračují ve hře hosté.
     
    38:30
    Kotouč se dostává na zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Kváčou.
     
    38:10
    Král se pokusil o střelu z ostrého úhlu, ta mu však nevyšla.
     
    37:10
    Po ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu,kde jsou úspěšnější hosté, Novák pokračuje s kotoučem za Nedorostem, ten si objíždí bránu a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    36:40
    Kutlák se dostává ke střele od modré čáry, ta však končí mimo bránu, dále máme odpískáno postavení hráče v brankovišti a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    36:20
    Vhazování ve středím pásmu si berou na své hole hosté, dopředu byl vyslán Galamboš, který dále kotouč posílá před bránu Jekela, kde ho brankář domácích bere pod svoji lapačku.
     
    35:33
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, po nahození kotouče se k němu ale dostává Zohorna, který ho přes střední pásmo vyváží, dále pokračuje ve hře Kristl, který se pokusil o nahození puku před bránu Kváči.
     
    34:52
    Malec posílá kotouč do středního pásma, pokusil se o vyhození kotouče až za bránu hostů, to se mu však nedaří a pokračují ve hře hráči Motoru.
     
    34:25
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, Půža pálí bezprostředně po vhazování na Kváču, jeho pokus ale končí mimo bránu.
     
    33:40
    Erat kombinuje s Vodným, nyní se na modré čáře dostal ke střele Čejka, následně po něm Erat u levé tyče, ani jedna z těchto možností ale neskončila gólově.
     
    32:47
    Horký se dostal ke střele, kterou zasáhl Půžu z pravé strany do středu těla, došlo k následnému odrazu kotouče, který si pohlídala obrana Motoru.
     
    32:25
    Půža vypálil kotouč na Kváču, jeho pokus ale končí s tečí v lapačce brankáře hostů.
     
    32:12
    Hosté se dostávají do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    31:39
    Domácí v plném počtu.
     
    31:07
    Nedorost kombinuje s Robem, který se dostává ke střele, tu ale likviduje Jekel svým tělem a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    29:45
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, k první střele se dostává Novák, jehož pokus zablokovala obrana domácích, dále pak Galamboš, s jeho pokusem si ale Pavel Jekel taky poradil a hra se dostává do středního pásma.
     
    29:39
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Půža – 2 min., držení protihráče).
     
    29:16
    Hosté v plném počtu.
     
    28:45
    Vampola se i při vlastním oslabení dostal před Jekela, nyní před bránou domácích kombinovali hosté a následně hra pokračuje před Kváčou.
     
    27:25
    Třebíč se dostává do početní výhody, kterou začíná ze středního pásma. Roman Erat nahazuje kotouč za záda Kváči, odkud se dostává až do prostoru před jeho bránu, ze kterého se domácí pokouší o střelu, která nakonec nekončí za zády Kváči.
     
    27:16
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Michal Bárta – 2 min., hákování).
     
    26:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Samostatný průnik přes střední pásmo a následnou střelu až z pravého rohu modré čáry předvedl MARTIN HEŘMAN. Jeho pokus byl úspěšný a dokázal tak vyrovnat stav utkání na 1:1. Asistence: Zdeněk Kutlák.
     
    26:00
    Kutlák se pokusil o střelu na Jekela, ta letí nad jeho bránu, u brány stojí připravený Pajič, který se pokouší o dorážku k pravé tyči, ale bez úspěchu.
     
    25:10
    Čejka bojuje s Králem a Robem o kotouč u levého mantinelu, hosté byli úspěšnější a hra pokračuje na modré čáře.
     
    25:07
    Hosté v plném počtu.
     
    24:45
    David Doníček vyváží kotouč přes střední pásmo, za bránou Kváči se ho ale zmocnili hosté.
     
    23:53
    Nyní se o střelu z bezprostřední blízkosti před Kváčou pokusil Král, jeho pokus však skončil mimo bránu. Nyní měli hráči Motoru štěstí.
     
    23:10
    Kotouč si po vhazování berou domácí, Král nahazoval kotouč za bránu Kváči, tam se puku zmocnili hosté a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    23:07
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Rok Pajič – 2 min., podražení).
     
    23:00
    Pajič se pokusil o střelu z levé strany, tu ale Pavel Jekel likviduje jednoduše svým pravým betonem.
     
    22:27
    Pavel Jekel nyní likvidoval střelu z ostrého úhlu z levé strany, s tou si však dokázal poradit.
     
    22:00
    Paták nahazoval puk do prostoru před bránou hostů, tam si kotouč berou na své hole hráči Motoru, kteří vyráží před Jekela.
     
    21:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč po začátku druhé třetiny skóruje, po pokusu Petra Kratochvíla se ke kotouči dostal RADIM ZOHORNA, jehož pokus byl již úspěšný a posunul tak Třebíč do vedení 1:0. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    20:25
    Další vhazování, tentokrát před Jekelem. Kotouč se dostává k hostům, jeden z hráčů Motoru se pokusil vypálit od modré čáry, tento pokus však skončil mimo svatyni domácích.
     
    20:05
    Puku se po vhazování zhostili hosté, nyní se po neshodě v obranném pásmu hostů bude vhazovat znovu ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina začala lépe pro Motor, který již od začátku více napadal a snažil se dostat do útočného pásma. V čase 6:42, kdy padlo první vyloučení zápasu, se dostal Motor do výhody, které však nedokázal využít. Třebíč byla pozorná, hlídala si hráče Českých Budějovic a nepouštěla je dál jak do středního pásma. Po této přesilovce následovalo výrazné zrychlení třebíčských hráčů. Více napadali, dostávali se do útoku a to se také projevilo na větší agresivitě obrany hostů, díky které se dostali i domácí do početní výhody, která vypadala o něco lépe než ta na straně Českých Budějovic. Ale ani z této možnosti nevyplynulo nic víc než pár střel, se kterými si dokázala obrana hostů společně s brankářem poradit. Po této přesilovce panovala podobná hra na obou stranách kluziště. Hráči si spíše mezi sebou kotouč vyměňovali, občas se někdo pokusil o útočnou akci, ale opět, nic víc než pár střel z toho nebylo. Zatím to vypadá na poměrně klidný zápas. Jak to bude ale vypadat dále? To vše se dozvíme již v 18:20, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny dnešního zápasu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Odpískán úmyslný ofsajd.
     
    19:10
    Hosté se dostávají k puku po vhazování, po následném pokusu o přihrávku se ale dostává na hole domácích, které nechtějí hráči Motoru pustit do středního pásma a snaží se puk získat.
     
    18:50
    Novák se pokusil vystřelit na Jekela od modré čáry, jeho pokus je ale sražen ze vzduchu na led a kotouč se ocitá pod bruslemi několika hráčů.
     
    18:00
    Kristl se pokusil nahodit puk z levého rohu pásma hostů před Kváču, to se mu však nedaří. Poté pokračují jeho spoluhráči akcí přes střední pásmo, která končí střelou, se kterou neměl Kváča větší potíže.
     
    17:20
    Jekel nyní likviduje tečovaný kotouč hostů od modré čáry, který k němu doputoval a následně ho skryl pod svoji lapačku.
     
    16:05
    Vampola se dostává k puku, nyní za bránou domácích Bárta, který se pokoušel vymyslet nahrávku, to se mu však nedaří a puk se náhle dostává až do vlastního pásma Motoru.
     
    15:50
    Král se nyní pokusil o střelu od levého mantinelu, tu Kváča vyráží za svoji bránu a následně po dohrávce své obrany bere kotouč do své lapačky.
     
    15:00
    Vhazování před Kváčou si berou hosté, ale pouze na chvíli, nyní u kotouče stojí Kristl, který nahrává kotouč zpoza brány podél pravého mantinelu svému spoluhráči, který posílá puk dále do prostoru před bránou, kde se snaží domácí dorazit puk do svatyně hostů. To se jim však nedaří a Kváča si tuto situaci pohlídal.
     
    14:17
    Erat vybojoval puk, nyní se u levého mantinelu octl sám jeden z třebíčských hráčů, který nahrával do prostoru před bránou a domácí pálí na Kváču jednu střelu za druhou. Ten však za pomoci své obrany odolává těmto pokusům a hra pokračuje dále v pěti mužích na obou stranách.
     
    14:00
    Hosté se dostali k puku, při pokusu o vyhození kotouče se puk dostal až do ochranné sítě a vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    13:10
    I Třebíč dostává svoji dnešní první možnost ve formě přesilovky, jako první se ke střele od levého mantinelu dostal David Dolníček, který vypálil puk do břicha brankáře Kváči, který si kotouč podržel.
     
    12:48
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Radek Prokeš – 2 min., sekání).
     
    12:20
    Malec s Patákem bojují za bránou Kváči o kotouč, nyní se octl Paták před brankáře hostů domácích sám, obrana hostů ale přispěchala na pomoc včas.
     
    11:20
    Kučný rozehrává na Fillmana, který se dostává přes střední pásmo, kde nakonec hosté ztrácí puk a kotouč se ocitá ve středním pásmu.
     
    10:45
    Pýcha se pokusil nahodit kotouč bekendem na Jekela, ten s tímto pokusem problém neměl.
     
    09:20
    Hráči Motoru rozehrávají ve svém obranném pásmu, po přejetí za Jekelovu bránu se ke kotouči dostávají domácí a nyní se dostávají až před Kváču, Kaláb se pokusil něco vymyslet na modré čáře se svými spoluhráči, dostali se k jedné střele, která ale minula bránu.
     
    08:43
    Domácí v plném počtu.
     
    08:12
    Domácí si zatím v oslabení vedou dobře. Kazí možnosti Českých Budějovic, vyhazují kotouče a Motor se musí vracet zpět do středního pásma.
     
    07:20
    Vampola nahrál Kutlákovi na modrou čáru, ten vypálil na Jekela, jeho střela ale minula domácí bránu. Nyní se hosté vyhostili z útočného pásma a po ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    06:43
    A na trestnou lavici míří David Dolníček, který ihned po vhazování podrazil jednoho z hráčů Motoru a Třebíč si tak bude muset poradit s první přesilovkou v tomto zápase.
     
    06:42
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Dolníček – 2 min., podražení).
     
    05:55
    Po vhazování před Jekelem se puk dostal na hole hostů, následně na hole domácích a ti se nyní nachází v prostoru za bránou Kváči. Tam je hosté připravili o kotouč a Pavel Jekel musí na druhé straně likvidovat jednu ze střel Motoru. Z této akce však nic nebylo.
     
    05:30
    Horký se nedokázal se svými spoluhráči dostat k puku v útočném pásmu a pokračují hosté do středního pásma.
     
    04:02
    Ke kotouči se dostává Hort, následně Erat, který posílá kotouč za záda Kváči, tam se hráčům domácích nepodařilo puk ukořistit a pokračují hráči Motoru se svým útokem.
     
    04:00
    Domácí vyhazují kotouč na zakázané uvolnění, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    03:15
    Malec si objel bránu Kváči, zpoza levé tyčky se pokusil nahodit kotouč do prostoru před bránou hostů, tam však byla obrana Motoru pozorná a pohlídala si tuto situaci.
     
    02:45
    Nyní se k puku dostává Třebíč, Čejka rozehrává puk na svého spoluhráče u pravého mantinelu, ten ho ale tečuje před středním pásmem a kotouč letí na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:15
    A máme tu první povedenou střelu dnešního zápasu, o kterou se z modré čáry postaral Novák, jeho pokus ale Jekel likviduje svojí lapačkou.
     
    01:35
    Rob si objel Jekelovu bránu, pokusil se nahrát kotouč na Čermáka u pravé tyče brány domácích, ten ho však nedokázal zachytit a nyní hraje Třebíč.
     
    00:40
    Nyní se kotouč držel u levého mantinelu v obranném pásmu hostů, obrana Motoru si však dokázala s třebíčským nátlakem poradit.
     
    00:02
    Puku se po úvodním vhazování zmocnil Pýcha, ten nahrává svému spoluhráči do středního pásma a České Budějovice jdou dopředu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a ČEZ Motor České Budějovice. Jak se bude toto utkání vyvíjet se dozvíme již v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování dnešního utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, Čejka, Furch, Půža, Kaláb, Hort – Vodný, Dolníček, R. Erat – Horký, Jan Wasserbauer, Kratochvíl – Kristl, Kusko, R. Zohorna – Paták, Tadeáš Král, Malec.

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Pýcha, Kutlák, Kučný, Fillman, Vráblík, F. Novák – Nedorost, Vampola, M. Bárta – Jonák, Rob, Čermák – Heřman, Vlček, Prokeš – Galamboš, Pajič, Beránek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Jílek, Šperl.
     
    Dne 15.11. se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a ČEZ Motor České Budějovice. Motor se zatím drží na jedné z předních příček tabulky a to konkrétně na třetím místě, zatímco Třebíč je spíše v nižší části a to na jedenácté příčce. Poslední zápasy však ukazují, že se na obou stranách nehraje skvělý hokej a že následující utkání bude určitě plné zápalu do hry a také snahy si odvézt domů další tři body. Který bude ten šťastnější tým? To vše a ještě více se dozvíme již v pátek v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestavy obou soupeřů z minulého kola

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Nedbal, L. Vágner, Furch, Půža, Kaláb, Čejka – Vodný, Dolníček, Erat – Horký, Jan Wasserbauer, T. Havránek – Kristl, Kusko, R. Zohorna – Paták, Tadeáš Král, Kratochvíl.

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča – Kutlák, Kučný, Fillman, Pýcha, Vráblík, Pavlin – M. Bárta, Vampola, Nedorost – Čermák, Rob, Jonák – Dostálek, Vlček, Heřman – Beránek, Pajič, Galamboš.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 22. R. Zohorna (Kratochvíl), 65. Horký (R. Zohorna) – 27. Heřman (Kutlák)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, Čejka, Furch, Půža, Kaláb, Hort – Vodný, Dolníček, R. Erat – Horký, Jan Wasserbauer, Kratochvíl – Kristl, Kusko, R. Zohorna – Paták, Tadeáš Král, Malec.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Pýcha, Kutlák, Kučný, Fillman, Vráblík, F. Novák – Nedorost, Vampola, M. Bárta – Jonák, Rob, Čermák – Heřman, Vlček, Prokeš – Galamboš, Pajič, Beránek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Jílek, Šperl.

    Diváci: 1627
    thejrc.org