K. Vary – Slavia 6:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 2:1 (po pr.) | Vsetín – Prostějov 5:4 (1:0 po s.n.)
Kladno – Litoměřice 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 4:5 (0:1 po s.n.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Středa 15.11.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas nám došel až do prodloužení, ve kterém byla Třebíč aktivnějším a také tím úspěšnějším týmem. Dostávala se do více příležitostí a nepustila si České Budějovice ke své bráně. A nakonec v čase 64:14, 46 sekund před koncem prodloužení, vstřelil Luboš Horký rozhodující branku, kterou rozhodl tento zápas a Horácká Slavia si tak bere na své konto dva body. To bude z dnešního onlajn přenosu vše. Děkuji za sledování a někdy příště, na shledanou. (20:04:13)
     
    Konec zápasu.
     
    64:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A rozhodující branku Třebíče dává LUKÁŠ HORKÝ, který propálil svojí tvrdou střelou Kváču po nahrávce Zohorny. Třebíč tak vítězí v tomto utkání. Asistence: Radim Zohorna.
     
    63:30
    Wasserbauer vyráží na Kváču s jedním obráncem před sebou, najel si před bránu podél levého mantinelu, ke střele se však nedostal.
     
    63:03
    Kusko si pokusil najet za bránu Kváči, to se mu však nepodařilo a hosté se rozjíždí dopředu.
     
    62:00
    Horký nahrál svému spoluhráči k levé tyči Kváčovy brány, kde došlo i k následné střele, která se dostala do výstroje brankáře hostů.
     
    60:57
    Vampola projel středním pásmem před Jekela, tam se pokouší najít některého ze svých spoluhráčů, následně se kotouč dostává do lapačky brankáře domácích po pokusu Vampoly z ostrého úhlu.
     
    60:02
    Domácí se dostali k puku po vhazování a do rychlé následující akce. V té však byl brankář Kváča pozorný a nedopustil se selhání.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nijak neměla vliv na změnu skóre ani na průběh celého zápasu. Ze začátku se dostala Třebíč do rychlé početní výhody, díky pozdnímu nástupu hráčů hostů na ledovou plochu, této přesilovky však nedokázali domácí využít. Hra se ve třetí třetině pohybovala poněkud stejným tempem na obou stranách. Oba týmy se snažily o vstřelení další branky, ani jeden z nich však nebyl tím šťastným. Hra se tak potáhne až do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Domácí se dostávají ještě těsně před koncem třetí třetiny do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    59:32
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, ke střele od modré čáry se dostal Čejka a k odraženému puku následně Dolníček, který kotouč zakončil do těla brankáře.
     
    58:20
    Vhazování před Kváčou si berou na své hole hosté, Vampola rozehrál z modré čáry kotouč do středního pásma, Vráblík dále pokračuje ve středním pásmu a následně se mu nepodařilo zachytit kotouč na modré čáře a nedokázal tak vypálit na Jekela.
     
    57:50
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, Vodný se pokoušel objet si bránu Kváči, to se mu podařilo, ke střele se již ale nedostal.
     
    57:34
    Kotouč se nyní octl v bráně domácích, ale až po odpískání rozhodčího a tento gól tak nebyl uznán. Vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    56:20
    Nedbal se dostal po chybě hostů nečekaně ke střele na modré čáře, jeho pokus ale letěl nad bránu Kváči.
     
    56:00
    Vlček se propasíroval přes obranu domácích kolem levého mantinelu, k nadcházející střele se ale již nedostal.
     
    55:16
    Vhazování před Jekelem si berou hosté, o střelu z pravého kruhu se pokusil Vampola, tento pokus je však sražen do rohu kluziště.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 22. R. Zohorna (Kratochvíl), 65. Horký (R. Zohorna) – 27. Heřman (Kutlák)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, Čejka, Furch, Půža, Kaláb, Hort – Vodný, Dolníček, R. Erat – Horký, Jan Wasserbauer, Kratochvíl – Kristl, Kusko, R. Zohorna – Paták, Tadeáš Král, Malec.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Pýcha, Kutlák, Kučný, Fillman, Vráblík, F. Novák – Nedorost, Vampola, M. Bárta – Jonák, Rob, Čermák – Heřman, Vlček, Prokeš – Galamboš, Pajič, Beránek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Jílek, Šperl.

    Diváci: 1627
    thejrc.org