Chabarovsk – Petrohrad 2:3 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 4:5 (kon.) | Kunlun – Minsk 0:2 (kon.)
Čerepovec – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Toljatti 4:2 (kon.)
Riga – Magnitogorsk 0:3 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 16.11.2017, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:40 Alexej MICHNOV - 2:5
     
    53:40
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu rychle využitá přesilovka! Čajkovský přebral Ljaminovu přihrávku podél modré čáry a zpoza pravého kruhu vypálil. Artamkin puk jenom vyrazil a ALEXEJ MICHNOV ihned přispěchal s dorážkou, na kterou domácí brankář už nestačil. Asistence: Michal Čajkovský, Kirill Ljamin.
    46:43 Daniil VOVČENKO - 2:4
     
    46:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Utkání dostává nečekanou zápletku! DANIIL VOVČENKO převzal přihrávku zpoza domácí branky, nabral parádní rychlost a ujel všem soupeřům, kteří jen přihlíželi jeho forhendové střele nad levý beton Jakuba Kováře. Asistence: Vadim Kudako, Alexej Artamkin.
    41:50 Alexej UGAROV - 1:4
     
    41:50
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Kovář přichází o čisté konto a Severstal ještě živí naději na bodový zisk! Obidin byl v rohu hostujícího útočného pásma zdvojený a přišel o kotouč, se kterým po přihrávce od Kornějeva nabral rychlost ALEXEJ UGAROV a český gólman na jeho zakončení z pravého kruhu neměl šanci dosáhnout. Asistence: Konstantin Kornějev, Maxim Rybin.
    27:59 Jevgenij ČESALIN - 0:4
     
    27:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté zcela zaslouženě navyšují náskok! Rozjetý Čajkovský se u levého mantinelu náhle zastavil, tím si udělal prostor pro přihrávku, kterou šikovně protečoval do sítě JEVGENIJ ČESALIN. Asistence: Michal Čajkovský.
    24:21 Dwight KING - 0:3
     
    24:21
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist uniká do tříbrankového náskoku! Francis Paré získal puk v obranném pásmu a rozjel brejk tří na jednoho. Parenteau po jeho přihrávce Artamkina ještě nepřekonal, ale DWIGHT KING se z dorážky už nemýlil. Asistence: P.A. Parenteau, Francis Paré.
    16:06 Jegor MILOVZOROV - 0:2
     
    16:06
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Alexandr Kučerjavenko nabral rychlost ve středním pásmu a roztáhl hru do pravé strany, načež JEGOR MILOVZOROV rychlým švihem našel skulinku u bližší tyče Magarilovovy klece. Asistence: Alexandr Kučerjavenko, Alexej Vasilevskij.
    07:40 Dwight KING - 0:1
     
    07:40
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v osmé minutě do vedení po hodně nenápadné situaci, když DWIGHT KING jen tak nahazoval z levé strany a kotouč se zničehonic zjevil až v brance za zády překvapeného Magarikova. Asistence: Denis Kuljaš.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 42. Ugarov (Kornějev, Rybin), 47. Vovčenko (Kudako, Artamkin) – 8. King (Kuljaš), 17. Milovzorov (Kučerjavenko, Alexej Vasilevskij), 25. King (Parenteau, Paré), 28. Česalin (Čajkovský), 54. Michnov (Čajkovský, Ljamin)


    Severstal Čerepovec: Magarilov (17. Artamkin) – Jevsejenkov, Verjovkin, Masuhr, Kornějev, Kalašnikov, V. Vasiljev, Kudako – Bumagin, Jašin, Kagarlickij (C) – Kazakovcev, Karlin, Vovčenko – Ugarov, Mereskin, Rybin (A) – Ščerbina, Trubačjov (A), Monachov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Čajkovský, Ljamin, Kuljaš, Timašov, Jegoršev, Mišarin (A) – Milovzorov, Kučerjavenko, Krikunov – Michnov (C), Torčeňuk, Česalin – King, Paré, Parenteau – Obidin, Golyšev, Pestunov.

    Rozhodčí: Kulakov, Lavrentěv – Šeljanin, Sadovnikov

    Diváci: 2 967
    thejrc.org