Č. Budějovice – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:0 (kon.) | Slavia – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:3 (2:1, 1:1, 4:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 16.11.2017, 18:00 • Zimní stadion Eden • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    55:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Malé děti se dívají před spaním pod postel ve strachu z bubáka, sparťané tam ode dneška budou hledat ADAMA KLAPKU! Domácí snajpr si počkal na odražený puk a z hranice brankoviště o břevno překonává Mičána, čímž přidává svůj pátý dnešní gól! Bez asistence.
     
    51:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Snový večer pro ADAMA KLAPKU, který šel ve dvou hráčích proti Mičánovi, jeho přihrávku na Všetečku si však srazil dojíždející obránce do branky a domácí kanonýr jen marně gestikuluje, že tentokrát mu šlo spíše o bod za přihrávku. Bez asistence.
     
    50:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    MIROSLAV DANI dostal perfektní přihrávku do jízdy a v samostatném úniku se tváří v tvář Málkovi nemýlil! Asistence: Jan Bureš a Jakub Prchal.
     
    47:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    V NHL už by létaly čepice, v Edenu se alespoň buší hokejkami do mantinelu! Jeho první únik nevyšel, následně to ale ADAM KLAPKA zkusil znovu a snovým backhandem o tyčku završuje hattrick! Asistence: Jakub Zderadička.
     
    45:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Havrdův průnik ještě dokázal Mičán vyrazit maskou, následně se ale k odraženému hracímu předmětu dostal ADAM KLAPKA, který výstavním vršovickým dloubáčkem přehodil nejen sestřeleného spoluhráče, ale i Mičána, a zvyšuje na 4:2! Asistence: Maxim Havrda.
     
    35:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní poněkolikáté v zápase dokázali vypíchnout sparťanskou rozehrávku a ve dvou jeli na jediného obránce, první Křenkovu nahrávku sice padající bek dokázal zastavit, tu druhou už si ale ŠTĚPÁN TUREK kdesi pod jeho tělem našel a vrací Slavii vedení! Asistence: Lukáš Křenek.
     
    27:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Klapkovo nahození vyrazil Málek jen před sebe, na hranici brankoviště ale stál připravený ONDŘEJ HAVLÍN, který po zemi srovnává na 2:2! Asistence: Tomáš Klapka a David Vitouch.
     
    16:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    A jejich nepřesnosti domácí tvrdě trestají! Srdínko našel dlouhou přihrávkou ŠTĚPÁNA TURKA, který se, ač dobře bráněn, dostal až před Mičána, kterého i s trochou štěstí prostřeluje do teploměru! Asistence: Jan Srdínko
     
    06:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže hosté se hned dokázali vrátit zpátky a těží z toho vyrovnávací branku! Pšenička s Havlínem si vyměnili kotouč na modré a první jmenovaný ho naservíroval JANU BUREŠOVI, který udělal dva rychlé pohyby a vymetl šibenici v Málkově brance! Asistence: Ondřej Pšenička a Ondřej Havlín.
     
    01:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Skvělý začátek sešívaných! Střela ADAMA KLAPKY sice nebyla nijak nebezpečná, nešťastná teč jednoho z obránců ale změnila její trajektorii a kotouč tak přeletěl překvapeného Mičána! Bez asistence.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 2. Klapka, 17. Turek (Srdínko), 36. Turek (Křenek), 46. Klapka (Havrda), 48. Klapka (Zderadička), 52. Klapka, 56. Klapka – 7. Bureš (Pšenička, Havlín), 28. Havlín (Klapka, Vitouch), 51. Dani (Bureš, Prchal)


    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Macek, Antoš, Srdínko, Holý – Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Petrák, Klapka
    HC Sparta Praha: Mičán (Švehlák) – Bureš, Najman, Tůma, Havlín, Prchal, Vorobjev, Pika, Lis, Klapka – Prymula, Pšenička, Kasanda, Dani, Obadal, Flídr, Smola, Čech, Vitouch

    Rozhodčí: Nepomucký – Zháňal, Vodák
    thejrc.org