Slavia – HC Litvínov 3:4 (po pr.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 3:2 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:4 (2:2, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 16.11.2017, 17:00 • Tipsport arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    59:28
    Ten ovšem po třinácti vteřinách mezi tyčemi míří na střídačku o poznání rychleji než jeho zraněný kolega a Dynamo bude hrát v šesti!
     
    59:15
    Ve snaze zabránit možná rozhodujícímu gólu se navíc zranil Mathias Kraus a za doprovodu zdravotníka opouští ledovou plochu s nepříjemným výrazem ve tváři. Natáhl si zřejmě sval při rozštěpu a do branky tak jde Ondřej Batěk.
     
    59:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Čtyřicet pět vteřin před koncem základní hrací doby Mladá Boleslav těží z velkého tlaku a Tomáše Dlaska tak už nemusí mrzet jeho předchozí zaváhání. JAKUB ZAJÍČEK se prosadil po přihrávce zpoza branky z levého kruhu pro vhazování. Asistence: Lukáš Kapal.
     
    57:03
    Za pardubickou obranou se zjevil zcela volný Tomáš Dlask, který tváří v tvář Krausovi spálil obrovskou šanci na rozhodnutí zápasu! Neuspěl ani podruhé, když se dostal k odraženému kotouči a stále volný pálil tvrdým příklepem. Jeho dvě šance skvěle zastavil domácí brankář!
     
    55:03
    Jindřich Plíšek vybojoval kotouč za pardubickou brankou a okamžitě posílal svižnou přihrávku přímo před Krause, kde už se nabízel Plíškův spoluhráč. Do přihrávky ale naštěstí pro Dynamo stihl vložit svou hůl bránící hráč.
     
    52:46
    Přihrávku do jízdy dostal Daniel Hledík a svižnou střelou trefil tyč!
     
    49:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Za tři čtvrtě minuty domácí využívají přesilovku a potřetí v utkání je vyrovnáno! Přesilovkou kombinaci zakončil přesně MICHAL HRÁDEK! Asistence: Michal Rouha a Šimon Marha.
     
    48:21
    Domácí kombinovali v útočném pásmu a došli si pro další faul. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Tomáš Rajgl a posílá svůj tým znovu do čtyř.
     
    41:37
    Jakub Zajíček dostává dvě minuty za hákování a Dynamo bude hrát další přesilovku.
     
    34:04
    Daniel Hledík stál úplně sám před Krinwaldem a po přihrávce už mířil kotouč do poloodkryté branky, boleslavský gólman ale parádně schoval puk do lapačky a domácí útočník hlavu do dlaní!
     
    33:27
    Pardubický Michal Rouha se natahoval po přihrávce, která by jej poslala do samostatného úniku, ale domácí útočník na kotouč nedosáhl!
     
    30:52
    Martin Kubíček nevybíravě poslal na mantinel svého soupeře a po zásluze dostává dvě minuty plus deset minut osobního trestu za vražení na hrazení. Menší trest odpyká Daniel Herčík.
     
    27:51
    Je tu další vyloučení a další přesilovka pro Dynamo.Tomáš Holoubek dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    24:05
    Přesilovku si ve druhé třetině zahraje také Dynamo. David Kreml dostává dvě minuty za hákování.
     
    23:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po nedorozumění v domácí obraně se sami dva boleslavští hráči hnali na bezmocného Krause! LUKÁŠ KAPAL měl sice přímo vedle sebe spoluhráče, ale vzal to na sebe a prostřelil domácího brankáře! Asistence: Tomáš Rajgl a Ján Závora.
     
    22:10
    Boleslav si znovu zahraje přesilovou hru. Martin Kubíček dostává dvě minuty za podražení.
     
    20:20
    Hned na úvod třetiny tu byla veliká šance hostů! Už to vypadalo, že domácí brankář si v klidu pohlídá kotouč, který na něho směřoval. Krausovi ovšem kotouč vypadl a přímo před ním dorážel Jan Závora, který přestřelil!
     
    18:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Také domácí svou početní výhodu využívají a máme opět vyrovnáno! Do útočného pásma kotouč zavezl ŠIMON MARHA a po střele z úhlu dostrkal kotouč až za Krinwalda. Asistence: Michal Hrádek.
     
    18:03
    Ondřej Šťastný z mezikruží trefuje snad břevno boleslavské branky!
     
    16:37
    Svou první přesilovku si zahraje také Dynamo. Dvě minuty za podražení inkasuje boleslavský gólman Krinwald. Trest odpyká Jindřich Plíšek.
     
    16:10
    Boleslavský David Kredl zachytil kotouč na obranné modré a hnal se do samostatného úniku! Těsně před zakončením mu ovšem kotouč přeskočil hokejku a boleslavský forward nedokázal Krause ohrozit.
     
    13:10
    Po Hledíkově bekhendu kotouč proletěl jen těsně kolem boleslavské branky!
     
    12:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O chvíli později ovšem vše napravili jeho spoluhráči a využitou přesilovkou se Boleslav dostává do vedení! Pěknou přesilovkovou kombinaci zakončil přesně JAN ZÁVORA. Asistence: Adam Přenosil a Oskar Haas.
     
    11:59
    Střelec první branky hostů se krásně uvolnil v útočném pásmu a velmi tvrdým příklepem z levého kruhu pro vhazování trefil tyč!
     
    10:55
    Domácí Zdeněk Pavlík inkasuje dvě minuty za podražení a Mladá Boleslav si zahraje další přesilovou hru.
     
    10:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Středočeši hned z následující akce vyrovnávají stav utkání! Na pardubickou branku se řítil úplně sám TOMÁŠ DLASK a překonal Krause krásným bekhendovým blafákem. Asistence: Lukáš Kapal a Jakub Zajíček.
     
    04:28
    Boleslav bude mít šanci odpovědět v přesilovce. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů pro hráčskou lavici Dynama odpyká Daniel Hledík.
     
    03:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí toho využívají a z protiútoku střílí první gól dnešního utkání! Po přihrávce Matěje Kloze rozvlnil síť boleslavského brankáře MICHAL ROUHA! Asistence: Matěj Kloz.

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 4. Rouha (Kloz), 19. Marha (Hrádek), 50. Hrádek (Rouha, Marha) – 11. Dlask (Kapal, Zajíček), 13. Závora (Přenosil, Haas), 24. Kapal (Rajgl, Závora), 60. Zajíček (Kapal)


    HC Dynamo Pardubice: Kraus (Batěk) – Vojtěch, Kaštánek, Nedelka, Hrádek, Odehnal, Hrdlička, Pavlík, Heligr – Hebek, Kubíček, Rouha, Marha, Herčík, Kloz, Lichtag, Šťastný, Hledík.
    BK Mladá Boleslav: Krinwald (Kmec) – Sommer, Přenosil, Táborský, Rajgl, Holoubek, Kulvejt, Pokorný – Závora, Zajíček, Sluka, Bartoň, Plíšek, Kredl, Hašlar, Dlask, Kapal, Haas, Moc, Ďurač.

    Rozhodčí: Ondráček – Horký, Kotrba
    thejrc.org