Omsk – Novosibirsk 1:0 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Kazaň 3:0 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 1:2 (0:2 po s.n.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 17.11.2017, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:50 Jakub NAKLÁDAL - 3:2
     
    64:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí rozhodují 10 sekund před koncem prodloužení! Brandon Kozun nabídl pěknou přihrávkou puk na pravý kruh Andreji Loktionovovi, proti jehož střele se sice Karejev stačil přesunout, ale kotouč mu projel mezi betony, zastavil se těsně za nimi a dojíždějící JAKUB NAKLÁDAL už měl snadnou práci. Asistence Brandon Kozun a Andrej Loktionov.
     
    63:03
    Jegor Korškov vyřešil přečíslení 2 na 1 zajímavým způsobem, když si ještě počkal na z druhé vlny najíždějícího spoluhráče. Jeho střelu z mezikruží vykopl brankář Karejev!
     
    62:29
    Až teď se dostal za obranu Jegor Averin! Philip Larsen ho dokázal vytlačit za branku, ale Averin ji ještě objel a dostal se před Karejevem ke střele. Hostující gólman má kotouč někde pod betony.
     
    55:36
    Philip Larsen vystihl hostující rozehrávku a mezi bránícími hráči vlétl až do gólové příležitosti. Branku však těsně minul!
     
    49:04
    Další příležitost domácích! Z levého kruhu pálil golfákem Denis Mosaljov, Andrej Karejev však kotouč zastavil krásným semaforem.
     
    48:09
    Domácí málem dokonali obrat! Brandon Kozun měl mezi kruhy spoustu času, ale trefil jen Karejeva, který proti němu stačil povyjet!
    40:31 Staffan KRONWALL - 2:2
     
    40:31
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé! Na modré se dostal ke kotouči STAFFAN KRONWALL, který se zbavil bránícího hráče a umístěnou bombou propálil brankáře Karejeva. Je tedy vyrovnáno – 2:2. Asistence: Brandon Kozun a Petri Kontiola.
     
    40:25
    Za podražení je vyloučen hostující Alexandr Loginov. Lokomotiv si opět vyzkouší přesilovou hru.
     
    39:59
    Ještě jedna šance a v ní opět Pavel Kraskovskij. Domácí útočník zamířil těsně vedle branky!
     
    36:58
    Hokejisté Jaroslavle budou hrát přesilovku! Za podražení je vyloučen Grigorij Panin.
     
    36:55
    Z nahození Nikity Čerepanova brankář Karejev asi vůbec nic neviděl. Kotouč, naštěstí pro Ufu, propadl těsně vedle tyčky!
     
    33:32
    Teď se však budou muset hráči Lokomotivu bránit v oslabení. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Maxime Talbot.
     
    28:41
    Alexandr Polunin dostává dvě minuty za podražení. Přesilová hra pro hosty.
    26:01 Jegor KORŠKOV - 1:2
     
    26:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo snížit! JEGOR KORŠKOV si vyjel s kotoučem před branku a bekhendovou střelou po ledě překonal brankáře Karejeva – 1:2. Asistence: Pavel Kraskovskij a Nikita Čerepanov.
     
    20:26
    Hned velmi dobrá příležitost hostí! Přečíslení 3 na 2 zakončoval po Omarkově přihrávce střelou z mezikruží Teemu Hartikainen, ale Konovalov byl na místě.
    18:11 Anton BURDASOV - 0:2
     
    18:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dvě branky! Skvěle to udělal Maxim Majorov, který se stahovačkou zbavil obránce Čerepanova a předložil puk ANTONU BURDASOVOVI, jenž z pravého kruhu pálil do poloodkryté klece. Asistence: Maxim Majorov a Jevgenij Korotkov.
    15:53 Philip LARSEN - 0:1
     
    15:53
    Ufa právě vstřelila branku!
    A tu využívají! Linus Omark našel přihrávkou zpoza branky obránce PHILIPA LARSENA a ten zblízka poslal puk za záda bezmocného Konovalova. Asistence: Linus Omark.
     
    15:30
    Oba hráči dostávají pětiminutové tresty za bitku. Potrestán je také Brandon Kozun za vražení. Hosté tedy budou hrát přesilovku!
     
    15:30
    Do pěstního souboje se pustili Igor Makarov a Maxime Talbot!
     
    15:07
    Po ráně od modré zazvonila tyčka domácí branky! Bekhendová dorážka Igora Makarova pak skončila na betonech Konovalova.
     
    12:43
    Hosté si zahrají přesilovku. Za držení protihráče je vyloučen Rušan Rafikov.
     
    12:27
    Konečně jsme viděli nebezpečnou situaci! Zasloužila se o to hostující první formace. Hartikainen posunul v útočném pásmu puk doprava na Linuse Omarka, který se s ním natlačil před branku a ještě hledal Joonase Kemppainena, jenž před odkrytou klecí na kotouč o kousek nedosáhl!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 27. Korškov (Kraskovskij, Čerepanov), 41. Kronwall (Kozun, Kontiola), 65. Nakládal (Kozun, Loktionov) – 16. Larsen (Omark), 19. Burdasov (M. Majorov, Korotkov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Sudnicin) – Kronwall (C), Nakládal, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Kutuzov, Čerepanov, Gromov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Mosaljov, Averin (A), Apalkov – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Loktionov, Alexejev, Kadějkin.
    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Scrivens) – Loginov (C), Larsen, Gončarov, Arzamascev, Panin, Beljakov, M. Osipov, S. Garejev – Hartikainen, Kemppainen, Omark – Burdasov, Zubov (A), Fjodorov – Kuzmin, Soloduchin, Juňkov – I. Makarov, Korotkov, M. Majorov.

    Rozhodčí: Bondar, Lavrentěv – Berseňov, Judin

    Diváci: 8500
    bahis siteleri