Toronto – New Jersey 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Carolina 6:4 (kon.) | Montreal – Arizona 4:5 (kon.)
Ottawa – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Tampa – Dallas 6:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 6:4 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 3:2 (3:2 po s.n.) | Colorado – Washington 6:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 1:4 (kon.)
Vancouver – Vegas 2:5 (kon.) | Los Angeles – Boston 1:2 (kon.) | San Jose – Florida 0:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:5 (2:0, 2:3, 0:2)
Arizona Coyotes
Pátek 17.11.2017, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:10 Christian FISCHER - 4:5
     
    50:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté jdou poprvé v zápase do vedení! Z pravého kruhu vystřelil Brendan Perlini, Lindgren puk lapačkou jen přizvedl a CHRISTIAN FISCHER ho baseballovým úderem sklepl do domácí branky. Fischerova hůl byla poměrně vysoko, ale podle rozhodčích útočník Arizony pravidla neporušil – 4:5. Asistence: Brendan Perlini a Clayton Keller.
    44:54 Derek STEPAN - 4:4
     
    44:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tohle byla bleskově využitá přesilovka Kojotů! Přihrávku z rohu kluziště srazil Jordie Benn pouze k DEREKU STEPANOVI a ten zamířil pod horní tyčku – 4:4. Bez asistence.
    39:49 Shea WEBER - 4:3
     
    39:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí si ale 11 sekund před koncem třetiny berou vedení zpět! Tomáš Plekanec vyhrál buly na SHEU WEBERA a kanadský obránce vymetl z voleje pravou šibenici z pohledu bezmocného gólmana Raanty. Nádherná střela – 4:3. Asistence: Tomáš Plekanec.
    39:09 Tobias RIEDER - 3:3
     
    39:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Dorážky Christiana Dvoraka ještě dokázal pokrýt Lindgren, ale kotouč se následně dostal na pravý kruh k TOBIASOVI RIEDEROVI a ten dělovkou k bližší tyčce překonal přesouvajícího se gólmana Habs. Asistence: Christian Dvorak a Jordan Martinook.
    35:20 Joe MORROW - 3:2
     
    35:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Teď se v plné kráse potvrdila platnost pravidla nedáš – dostaneš! Tobias Rieder najížděl sám na Lindgrena, ale ten jeho forhendovou kličku vystihl. Následně se puku ujal Tomáš Plekanec, po levém křídle ho vyvezl dopředu a našel z druhé vlny najíždějícího JOEA MORROWA, který prostřelil Raantu. Asistence: Tomáš Plekanec.
    29:37 Christian DVORAK - 2:2
     
    29:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají sekundu po naskočení Webera na led! Po přihrávce Goligoskiho střílel z vrcholu pravého kruhu Anthony Duclair. Lindgren puk vyrazil jen před sebe a bekhendová dorážka důrazného CHRISTIANA DVORAKA si už našla cestu za jeho záda – 2:2. Asistence: Christian Fischer a Anthony Duclair.
    24:30 Brad RICHARDSON - 2:1
     
    24:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teď už hosté snižují! BRAD RICHARDSON si vyměnil puk s Alexem Goligoskim a dělovkou z osy hřiště nedal Lingrenovi žádnou šanci na úspěšný zákrok. Domácí brankář si stihl jen kleknout. Asistence: Alex Goligoski.
    13:56 Paul BYRON - 2:0
     
    13:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs navyšují své vedení na 2:0! Domácí ujeli do přečíslení 2 na 1, které vyřešil Alex Galchenyuk přihrávkou na PAULA BYRONA a jeho střelu nedokázal Antti Raanta přes veškerou snahu zastavit. Gólman Arizony se natahoval, jak mohl, ale puk mu přeci jen prošel přes levý beton a lapačku za brankovou čáru. Asistence: Alex Galchenyuk a Jonathan Drouin.
    10:48 Brendan GALLAGHER - 1:0
     
    10:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Skvělou práci odvedl Charles Hudon. Ten na obranné modré vybojoval kotouč a vyvezl ho až do útočné třetiny. Poté krásně našel před branku najíždějícího BRENDANA GALLAGHERA, který udělal Raantovi kličku do bekhendu a finský gólman Coyotes byl bez šance. Asistence: Charles Hudon.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Gallagher (Hudon), 14. Byron (Galchenyuk, Drouin), 36. Morrow (Plekanec), 40. S. Weber (Plekanec) – 25. Richardson (Goligoski), 30. Dvorak (Fischer, Duclair), 40. Rieder (Dvorak, Martinook), 45. Stepan, 51. Fischer (Perlini, Keller)


    Montreal Canadiens: Lindgren (Niemi) – S. Weber (A), Jo. Benn, Petry, Alzner, Morrow, Mete – Byron, Drouin, Galchenyuk – A. Shaw, Danault, Pacioretty (C) – Gallagher, Plekanec (A), Hudon – Froese, J. de La Rose, Deslauriers.
    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Goligoski (A), Hanley, Connauton – Perlini (A), Stepan, Kempe – Fischer, Dvorak, Keller – Duclair, Rieder, Domi – Rinaldo, Richardson, Martinook.

    Rozhodčí: Pochmara, Hebert – Cormier, Shewchyk

    Diváci: 21302
    thejrc.org