Toronto – New Jersey 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Carolina 6:4 (kon.) | Montreal – Arizona 4:5 (kon.)
Ottawa – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Tampa – Dallas 6:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 6:4 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 3:2 (3:2 po s.n.) | Colorado – Washington 6:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 1:4 (kon.)
Vancouver – Vegas 2:5 (kon.) | Los Angeles – Boston 1:2 (kon.) | San Jose – Florida 0:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
Washington Capitals
Pátek 17.11.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Gabriel LANDESKOG - 6:2
     
    59:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mikko Rantanen z pravého kruhu pro vhazování krásnou přihrávkou napříč útočným pásmem přenesl hru doleva, kde Nathan MacKinnon našel krátkou kolmou přihrávkou GABRIELA LANDESKOGA, který v přesilové hře z mezikruží zamířil nad ledem k bližší levé tyči! Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    53:11 Jevgenij KUZNĚCOV - 5:2
     
    53:11
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV zavezl puk středem do útočného pásma a poté mezi dvěma protihráči přihrál doprava na rozjetého T.J. Oshieho, který mu přihrávku krásně oplatil, a h ruský útočník na vzdálenější levé tyči skóroval z blízkosti do prázdné brány! Caps využili přesilovou hru a snížili. Asistence: T. J. Oshie a John Carlson.
    49:01 Mikko RANTANEN - 5:1
     
    49:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Carl Soderberg si po přihrávce Nathana MacKinnona z levého kruhu zpoza brány rychle vybruslil k levé tyči, kde zamíchal s pukem a bekhendovou přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči MIKKA RANTANENA, který bez přípravy nad lapačkou přesouvajícího se Philippa Grubauera zamířil v přesilovce pod horní tyč! Asistence: Carl Söderberg a Nathan MacKinnon.
    44:59 Gabriel LANDESKOG - 4:1
     
    44:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG se rozjel na trestné střílení a po zpomalení mezi kruhy pro vhazování z blízkosti rychlou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Philippa Grubauera do levého horního rohu brány! Opět je to o tři góly.
    38:36 Brett CONNOLLY - 3:1
     
    38:36
    Washington právě vstřelil branku!
    BRETT CONNOLLY si ocitl po přihrávce Toma Wilsona v blízkosti levé tyče ve velké šanci a po zpracování puku střelou zápěstím zasunul puk pod levým betonem Semjona Varlamova ke vzdálenější levé tyči domácí brány! Capitals se konečně prosadili. Asistence: Tom Wilson.
    32:25 Colin WILSON - 3:0
     
    32:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu a po zákroku Philippa Grubauera se na vzdálenější pravé tyči prosadil z dorážky COLIN WILSON, který bekhendem zády k bráně zamířil nad levým betonem brankáře Capitals k pravé tyči! Colorado vede už 3:0! Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    19:53 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    19:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado se prosadilo hned z kraje zápasu a další gól přidalo sedm sekund před koncem úvodní části, když se prosadil NATHAN MACKINNON a zvýšil na 2:0 pro Colorado! Asistence: Samuel Girard a Mikko Rantanen.
    00:17 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    00:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG se prosadil po pouhých sedmnácti sekundách a Capitals utrpěli těžkou ránu hned v úvodu! Avs prožívají fantastický vstup do utkání! Asistence: Nathan MacKinnon.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Landeskog (MacKinnon), 20. MacKinnon (Girard, Rantanen), 33. C. Wilson (MacKinnon, Rantanen), 45. Landeskog (TS), 50. Rantanen (Söderberg, MacKinnon), 60. Landeskog (MacKinnon, Rantanen) – 39. Connolly (T. Wilson), 54. Kuzněcov (Oshie, Carlson)


    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Barberio, Bigras, Mironov – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – C. Wilson, Kerfoot, Compher – Nieto, Söderberg, Comeau – Andrighetto, Kameněv, Jakupov. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Orlov, Niskanen, Orpik (A), Carlson, Chorney, Bowey – Stephenson, Bäckström (A), Oshie – Ovečkin (C), Kuzněcov, Smith-Pelly – Connolly, Eller, T. Wilson – Walker, Beagle, Chiasson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Francis Charron. Čároví: Jonny Murray, Bryan Pancich

    Diváci: 15070
    thejrc.org