Zlín – Třinec 1:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:3 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:2 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Plzeň 1:2 (kon.)
Sparta – Olomouc 3:2 (3:0 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 17.11.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobré odpoledne všem příznivcům extraligového hokeje. Den, který započal sametovou revoluci, bude zasvěcen dohromady třem hokejovým utkáním v Jihlavě. To poslední, které začne v 17:30, se bude týkat 22. kola Tipsport Extraligy ledního hokeje. HC Dukla Jihlava bude hostit tým z TOP 3, HC Škodu Plzeň. Přeneseme ho pro vás pomocí textového onlajnu.
     
    HC Škoda Plzeň


    Západočeši po relativně úspěšné minulé sezoně, kdy postoupili do play-off jenom díky poslednímu zápasu základní části na ledě Sparty, hrají nejlépe za posledních pár let. Po 20 odehraných utkáních hrají na špici, po zaváhání Komety doma proti Pardubicím navíc vedou tabulku o dva body.

    Poslední utkání prohrála 22. října na ledě Olomouce 0:5, která oplatila Plzni deset tref, které obdržela v prvním vzájemném utkání obou soupeřů. Všechny následující duely zvládla (Sparta, Hradec, Dynamo). Do Jihlavy přijede Plzeň navíc povzbuzena výhrou doma proti Chomutovu 3:2, co jí ale může škodit, je ztráta snipera Dominika Kubalíka, který byl po posledním utkání povolán zpět do Ambri-Piotty, kam přestoupil z letní přípravy v ruské Ufě. Bratři Kubalíkovi se tak podruhé v sezoně na ledě neutkají.

     
    HC Dukla Jihlava


    Jihlava se zatím v extralize drží slušně, uznání veřejnosti si vysloužila především ohromnou bojovností a obráním několika silnějších týmů o body (namátkou Chomutov, Sparta, Vítkovice). Poslední utkání sehrála právě na ledě Vítkovic, kde musela vždy dotahovat, ale kapitán Čachotský 56 sekund před koncem utkání skóre obrátil a Dukla se tak radovala proti Ostravanům i napodruhé a vyhrála 4:3.

    V týmu nastaly i personální změny, na hostování do prvoligového Vsetína odešel běloruský útočník a maják Protasenja, po konci v Mladé Boleslavi přišlo do Jihlavy zboží v podobě Matěje Stříteského, který se hned v prvním zápase zapsal velmi dobře, zapsal asistenci na prvním a čtvrtém gólu, z Ostravy si navíc odvezl ocenění hráče utkání.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, Ulrych, Stříteský, Kajínek, Bryhnisveen, Půža – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Zeman, F. Seman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – D. Váňa, R. Hubáček, Diviš (A).

    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – J. Kindl, Jones, Moravčík, L. Kaňák, Kvasnička, Čerešňák, D. Sklenička – Schleiss, Mertl, Gulaš (C) – Pour, Kracík, Indrák (A) – Stach, Kratěna, Straka – M. Chalupa, Preisinger, Hollweg (A).

    Rozhodčí: Pešina, Souček – Polonyi, Rampír.
     
    Hostující fanoušci si udělali v rámci prodlouženého víkendu pěkný výlet, je jich zde zhruba stejné množství, jako Pardubických před dvěma týdny. Domácí stadion rozhodně není tak zaplněn jako proti Kometě, návštěva bude srovnatelná taktéž jako v zápase proti Pardubicím.
     
    Před utkáním proběhne slavnostní akt v podobě české hymny v podání Kateřiny Slavětínské, členky Spolku fanoušků HCD.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    První buly si pro sebe připsal Dukla a jede do útoku. Tam ale nepobyla dlouho, Jones obracel hru a poté sám střílel, Škarek ale nedopustil žádné drama.
     
    01:12
    Stříteský získal puk a rozváží ho dále, nicméně daleko se Dukláci nedostali. Změnil to Hlinka a Žálčík, jenže Plzeň rychle získala puk zpět.
     
    02:15
    Anděl nahrával před modrou čárou doprava na Hlinku, přihrávka byla jednak zle provedená a navíc v cestě stál čárový rozhodčí, Škodovka je opět na puku.
     
    02:40
    Ohromná šance Straky, který se zjevil osamocen před Škarkem a volil zavezení puku za něj, domácí gólman mu ale radost zkazil betonem v cestě!
     
    03:30
    Šance i na druhé straně. Nahození puku od Semana z vrcholku kruhu tečoval těsně před Svobodou Čachotský a nechybělo mnoho, aby šla Dukla do vedení, Svoboda vyrazil maskou a následně podržel puk.
     
    03:49
    Škarek ze vzduchu zpracoval Kaňákovo nahození a rozehrál rychle, Anděl se rozjížděl na levém křídle, puk se k němu ale nedostal.
     
    04:42
    Přihrávka rukou z hostující strany, sudí Pešina vykazuje Indiány ven z pásma.
     
    04:56
    Skořepa dobře spolupracoval s Jiránkem v rohu, po další výměně puku se ale kotouč už nevrátil, Plzeň získala dobrým pohybem kotouč a najela do útoku.
     
    05:52
    Čerešňák dostal plochu na střelu, při jeho pokusu se před ním zjevil duch Suchánkův a zblokoval mu jeho pokus.
     
    06:41
    Větší vzruch na stadionu. Hollweg nyní přitvrdil u mantinelu na jednoho z domácích hráčů, zatím nevíme, o koho se jedná, nicméně se dotyčný vůbec nezvedá.
     
    06:42
    Byl to Hlinka, on sám putuje za doprovodu spoluhráčů do kabiny, rozhodčí věc nechávají bez trestu, osobně pochybuji o tom, že si Hlinka ještě dnes zahraje.
     
    07:29
    Domácí se seřadili do útočné trojice a přihrávali si mezi sebou, o průnikový pas se pokusil Kubalík na Jiránka, celá akce skončila v lapačce Svobody. Následuje komerční pauza.
     
    07:46
    Kubalík nedomyslel situaci a vzniklo z toho odebrání puku domácím, jenže hosté spíše získaný kotouč zahodili než vyhodili, šance na střelu tam určitě byla.
     
    08:18
    Další šance na straně Jihlavy. Moravčík přihrávku od Zemana promáchl a Seman se dostal sám ke střele z levého kruhu, Svoboda si proti ní povyjel a chytl ji.
     
    08:38
    Hostující Straka spáchal faul v útočném pásmu a je vyloučen. Konkrétně se jedná o nedovolené bránění, dvě minuty.
     
    09:16
    De La Rose se opět napřáhl ke střele, která nadělala Svobodovi problémy, hostující obrana vše řeší vyhozením z pásma pryč.

    Takzvaná rybička ???????? #CCMgoalie #CCMhockey #MadeOfHockey (???? Jiří Zaňát)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    10:00
    Souboj o puk, ze kterého vyšla lépe Jihlava a opět obehrává západočeskou hokejovou hradbu.
     
    10:34
    Čtyři sekundy 5 na 3! Pravda, z toho si asi nikdo na zadek nesedne, ale i tak má Jihlava plynně pokračující přesilovku, Gulaš na modré podsekl Stříteského a je vyloučen.
     
    10:54
    Tak teď už je to více zajímavé. Minuta a čtyřicet sekund 5 na 3, Kindl jde ven za vysokou hůl v obličeji Jiránka!
     
    11:28
    Stříteský si míchá s pukem, vyměňuje s Kajínkem, střílí, je toho strašně moc, co dělá, k ničemu to ale nevede. Dobrou šanci měl taktéž Zeman, nedokázal se však zorientovat v závaru.
     
    12:27
    Sedm sekund do konce přesilovky 5 na 3, domácí ji nesehráli špatně, ale netrefili se mezi tři tyče. Po vhazování se navíc Plzeň ihned osvobodila sama, nepotřebovala k tomu žádné Američany, a během chvíle je v plném počtu.
     
    13:22
    Diviš se nastalou situaci jal řešit střelou, která skončila na holi jednoho z obránců a následně v ochranné síti. Po komerční pauze, kterou vyplní divácká soutěž, budeme moci pokračovat.
     
    14:06
    Indiáni nyní hrají svůj part výlučně v útočném pásmu, jenže nestřílí a Jihlava se alespoň na pár sekund nutných k vystřídání osvobozuje.
     
    14:42
    Od modré to zkusil člen domácí 4. formace Váňa, Svoboda toho moc neviděl a střela letěla zajímavě, bývalý jihlavský gólman si ale připsal zákrok.
     
    15:18
    Ofsajd od Západočechů.
     
    15:29
    Diviš se nemůže přes obránce Skleničku dostat k puku a musel tak vzít zavděk pouhým suvenýrem v podobě hokejky samotného Skleničky.
     
    16:12
    Pokračovalo se dále ve středním pásmu, zde si oba soupeři darovali pár tvrdých hitů a střetů, nic ale mimo rámec pravidel a oba týmy hrají dále. Co víme, je to, že si Plzeň dobrovolně pobyt v útočném pásmu prodlouží, Jihlava vyhodila pouze na icing.
     
    17:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolný gól pro domácí. Z pravé strany se probojoval přes dva obránce MIROSLAV INDRÁK a z dostupných záběrů to vypadá, že De La Rose sice Indráka puku v brankovišti zbavil, do branky si ho ale srazil vlastní nohou. Bez asistence.
    17:07 Miroslav INDRÁK - 0:1
     
    18:12
    Tak tohle už je hodně vážné. Po jednom z dalších střetů zůstal ležet za bránou Bryhnisveen, z ledu se nezvedá, je k němu přivolána pomoc.
     
    18:12
    Bryhnisveen naštěstí odchází po svých, jde ale přímo do kabiny, dveře na trestnou jsou otevřené, že by trest?
     
    18:12
    Vražení na hrazení, Gulaš jde ven na dvě minuty za nevole stadionu, všichni si přáli vyšší trest. Nutno dodat, že faul to ale opravdu spíše nebyl než byl, Gulaš dohrál Bryhnisveena sice tvrdě, ale stále čistě.
     
    19:10
    Jihlavě se ale vůbec nedaří dostat se do útoku, je to zatím velmi matné.
     
    19:38
    Škarek nyní rozehrál velmi špatně, přímo na hůl Kratěny, ke štěstí domácích ale Kratěna nedokázal přihrát správně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Skončila nám první třetina, kde jednak domácí přišli o dva hráče, ale také inkasovali z hole Indráka. Po konci třetiny si ještě něco Gulaš vysvětluje se sudími, další třetina začne cca v 18:27.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Sekundu před koncem přesilovky domácích, skončil kotouč na tribuně E, malí fanoušci tak mají cenný suvenýr z tohoto utkání.
     
    20:40
    Dukla se zásluhou Suchánka osvobozuje, dokonce dokázala i vystřelit, jenže pokus letěl dost daleko od jakékoliv tyče.
     
    21:22
    Ohromná šance Dukly na gól! Čachotský nahrával křižně před prázdnou bránu Divišovi, jeho pokus vytěsnil Svoboda koncem hole, možná i tyč mu pomohla!
     
    22:41
    Půža ve snaze rychle odstranit puk z obranného pásma naložil s kotoučem dost bídně a odevzdal ho na nejbližší hokejku Plzeňských.
     
    23:49
    Škarek nyní opět nenaložil s pukem za bránou nejlépe, tyto rozehrávky jsou asi největší slabina jeho osoby. Tímto dal šanci na střelu hostí, on sám si ji však dokázal pokrýt.
     
    25:01
    Domácí kotel mezitím roztáhl transparent na počest 18. narozenin brankáře Škarka, který dnes tak chytá utkání jakožto oslavenec. Na ledě získal puk Čachotský a rychle navážel do útočného pásma, kde domácí dlouho nepobyli.
     
    26:07
    Co ale Duklu naprosto trápí, jsou rozehrávky od vlastní brány, nyní dobrých šest, sedm kotoučů odevzdala díky nepřesnostem a tipuji, že v komerční přestávce bude toto trenér Vlk vytýkat.
     
    26:32
    Ofsajd spáchaný hostující stranou, tuším, že to byl Ulrych, který vztekle odpálil hokejku Gulašovi z ruky.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Václav Půža – 2 min., sekání).
     
    26:54
    Ohromná šance Dukly z oslabení! Anděl se vydal sám na výlet, podpořen ještě jedním kolegou, Anděl Svobodu nepřekonal, ale nechybělo vůbec mnoho!
     
    28:16
    Plzeň je ale jinak v přesilovce jistá, Jihlavští museli vyvinout hodně úsilí na to, aby neinkasovali.
     
    28:57
    Indiání tlačí domácí v jejich pásmu, ojediněle se ale dokáže Jihlava dostat do útočného pásma, jako třeba Zeman, jeho stahovačka ale byla nepřesná a kotouč zanechal na hokejkách hostí.
     
    30:23
    Dukla se dokázala na chvíli vymanit z tlaku Západočechů, vše ale skončilo ve chvíli, kdy Kubalík nedosáhl na kotouč a Škodovka tak jede rychle do útoku.
     
    31:02
    Smůla na zranění dnes provází toto utkání. Při útočné snaze hostí jeden z Indiánů sundal čárového rozhodčího, který musí být ošetřen osazenstvem hostující střídačky. Bučení si ale mohli domácí fanoušci na čárového odpustit, bylo to naprosto zbytečné.
     
    31:23
    Kajínek se musí vracet vyšší rychlostí než vlak na lokálce, má na zádech rychlého Kracíka, který míří za pukem neomylně, Kajínek byl ale rychlejší a Kracík míří na střídačku s prázdnou.
     
    32:32
    Hra je stále stejná. Jihlava se brání hře Plzně v obranném pásmu (a poměrně se to daří, Plzeň vážněji nehrozí), Keramici naopak chtějí vsítit druhý gól, ale naráží buď na obranu, nebo na své technické chyby. Následuje komerční přestávka.
     
    33:05
    Ulrych předvedl důležitý obranný zákrok, když vším možným zabránil úniku puku z útočného pásma hostí. Pomohl tak k založení akce a následné střely Kajínka, Svoboda si kotouč našel a odjel s ním pryč z modrého půlkruhu.
     
    33:57
    Hráči ze západu Čech hrají v soubojích pěkně od podlahy, v obraně ale mají své mezery, z levého kruhu střílel Kubalík, Svoboda chytá a pěkně od plic s pomocí hole ukazuje svým spoluhráčům, kde je vhodné bránit a přitvrdit hru
     
    34:53
    Pro odražený puk jel Skořepa, neměl ale takovou rychlost, jako soupeř, i díky tomu Škoda rozehrává opět od své brány a oddaluje pobyt Jihlavy v pásmu.
     
    35:55
    Moravčík byl poslední v plánu na zakončení, avšak musel, Škarek zvedl hlavu a pozoroval puk letící nad bránu.
     
    37:07
    De La Rose poněkolikáté střílel od modré ze svého místečka u domácí střídačky a netrefil se dobře. Jihlava se nyní dostala do tempa a zle zatápí lídrovi tabulky.
     
    38:38
    Skořepa zadrbal přihrávku, a toho využil Kratěna, který se náhodou vracel okolo, nezakončoval špatně, Škarek jeho úmysl přečetl.
     
    38:58
    Další člověk ležící na ploše. Poprvé za utkání to byl Plzeňan, konkrétně Mertl, po chvíli se zvedl a v předklonu odjel na střídačku. Ten ale vypadá, že do utkání ještě v klidu zasáhne.
     
    39:37
    Čachotský byl nyní masírován dvěma obránci hostí, domácí fanoušci si přáli trest, sudí jim nevyhověl.
     
    39:54
    Trest odpyká Žálčík, jde ven za podražení, o kterém by se dalo hodně polemizovat, ale asi, vzhledem k liteře pravidel, bylo rozhodnuto správně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Konec prostřední části hry, ta už byla o poznání více pro Plzeň, šancí ale bylo poskromnu. Po konci třetin si ještě pár hráčů bez rozdílu dresu řešilo nějaké situace u sudích, kteří vše vysvětlili a odjíždějí do kabin na nějaký ten pokrm a tekutinu. Další třetina začne cca v 19:17.
     
    Hostující fanoušci se nyní prezentují choreem, vytáhli balónky v modrobílé barvě a mávají s nimi ve vzduchu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Plzeň zahajuje usazením se v útočném pásmu, střela Kratěny dala naději hostujícím fanouškům, puk se do sítě však nedostal!
     
    41:34
    Výborný zákrok Škarka proti střele Straky!
     
    41:53
    Domácí v plném počtu. Hostující fanoušci mezitím propichují balónky, nebo je odevzdávají malým fanouškům, kteří si domů odnesou alespoň něco z tohoto utkání.
     
    42:26
    Gulaš nahazoval před bránu a pozlobil Škarka, obrana se pak raději rozhodla pro vyhození puku ven z pásma a Indiáni budou hrát v útočném pásmu déle.
     
    42:39
    Další střela hostí od modré, těsně minula pravou tyč Škarkovy branky!
     
    43:40
    Obraz hry je stále velmi podobný, Plzeň kombinuje a hledá cestičku ke Škarkově bráně, Jihlava se zuby nehty brání.
     
    44:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól z čistého nebe ihned po vhazování v útočném pásmu! Hostující sektor slaví podruhé, Straka vyhrál vhazování na DAVIDA STACHA, bývalý kladenský kanonýr se trefuje neomylně pod Škarkovo víko! Asistence: Petr Straka.
    44:03 David STACH - 0:2
     
    44:53
    Teď to bude mít Jihlava více než složité, Škarek nyní rozehrávkou vyzval Žálčíka, jenže ten byl u puku později než Svoboda z branky hostí a odpálil puk do bezpečí.
     
    45:54
    Na hře je vidět, jako by docházel Jihlavě dech, neboť Indiáni doslova drtí Jihlavské v pásmu a k ničemu je nepouští. Následuje komerční přestávka, uvidíme, jak moc se změní obraz hry samotné.
     
    46:46
    Čachotský dvakrát zrychlil pro kotouč, tím napomohl dostat se domácím do pásma a vše zakončit střelou, Svoboda má po delší době práci v brankovišti.
     
    47:27
    Od Preisingera dostal kotouč Kratěna mezi dva obránce, plzeňský veterán už ale nestačil puk zpracovat a Jihlava se rychle řítila do útoku, kde zaměstnala Svobodu, nejdříve Svoboda vjel do přihrávky, kotouč na holi neudržel a střela Suchánka vypadala, že poletí nad, jenže byla sražena a lízla levou tyč!
     
    49:28
    Dnešní utkání sleduje 5635 diváků. Po vyprodané Kometě druhá největší návštěva sezony.
     
    49:47
    Změnit herní šeď se pokouší svými průniky Anděl, pokud mu ale nikdo nenajede na přihrávku, tak to má Anděl složité a musí puk nahazovat na Svobodu.
     
    50:09
    Suchánek ještě udržel puk těsně před modrou, Jihlavě to nepřineslo ale žádný efekt, uvidíme, zda se něco ve hře domácích změní. Ne, že by hráli špatně, jenom nemají prostor k tomu, se dostat někam dále.
     
    50:50
    Skóre mohla změnit druhá formace domácích! Zeman dostal puk mezi kruhy a střílel, Svoboda si mezírku mezi betony pohlídal, to samé platí i o následném závaru před jeho svatyní.
     
    51:24
    Váňa získal puk a svým pasem vysouval Kubalíka, Kaňák ale nic takového nepřipustil a kotouč si vzal pro sebe.
     
    52:35
    Suchánek čekal za brankou na kompletní dostřídání formace, poté, co bylo střídání kompletní, tak obránce vyjel sám s pukem, daleko však, i díky dobré obraně hostí, nedojel.
     
    53:51
    Skořepova střela od modré skončila v lapačce Svobody, kterého pak mírně dohrál Jiránek, zvednutou rukou signalizuje omluvu svému loňskému kolegovi v bráně Škodovky. Komerční pauza.
     
    54:17
    Ofsajd domácí strany, Stříteský se zlobí na čárové, hlavní ho vyjel okamžitě umravnit.
     
    54:32
    Závar po střele Suchánka od modré, Anděl přikopl kotouč na Žálčíka, který se v tom nastalém zmatku nedokázal zorientovat, Svoboda dnes chytá velmi dobře a s klidem celou situaci vyřešil nejlépe, jak mohl, puk si našel a zastavil hru.
     
    55:30
    Hra je nyní hodně roztažená, že by i některé horské vesničky záviděly, Dukla se snaží tlačit dopředu, Západočeši hrají zatím to, co jim stačí a nevypadá to na žádné drama.
     
    56:10
    Jones nyní při zpracování puku hrál rukou tak, že kotouč sevřel a popojel s ním o pár metrů, dostává tedy dvě minuty.
     
    56:27
    Stříteský pálil z modré, puk netrefil ale vůbec dobře. O pár sekund později se opět dostal k puku a volil nahrávku, která se mu až tak nepovedla a nová posila Dukly tak poznává reakci jihlavského publika na chybu.
     
    57:10
    Svoboda napálil puk přes všechny čáry, dnes to opravdu na drama nevypadá.
     
    57:35
    Velmi pozdní reakce sudího na krosček Schleisse, který je tak vyloučen a Jihlava má 35 sekund hry 5 na 3!
     
    57:49
    Střela Suchánka se neujala, dva pokusy Zemana už ale zajímavé byly, to samé platí o ohromné šanci Čachotského, na kterého po pasu Zemana zívala prázdná klec, Svoboda ale odmítl jakékoliv drama výtečným zákrokem a Čachotský dlouho nechápal toto selhání.
     
    58:25
    Gól nebo ne? To nám napoví videotechnologie na jihlavském zimáku. Zatím vždy bylo video ve prospěch Jihlavy, tak uvidíme. Seman střílel a napoprvé sudí rozpažil, napodruhé signalizoval gól a jde volat.
     
    58:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól pojištěný videem a ještě to možná bude zajímavé. Po nahrávce od Suchánka střílel z první Stříteský, který napoprvé Svobodu nepřekonal, dorážka z hole FILIPA SEMANA už gólová byla! Asistence: Jakub Suchánek, Matěj Stříteský.
    58:25 Filip SEMAN - 1:2
     
    58:33
    Icing Dukly, zlobí se oba týmy, domácí kvůli odpískání icingu, hosté kvůli tomu, že hra nepokračovala dále.
     
    58:52
    Suchánkovo nahození podržel Svoboda, Dukla si bere time-out.
     
    58:52
    Dukla v šesti, uvidíme, co z toho bude!
     
    58:59
    Plzeňští získali puk a vyhodili ven s přispěním teče jednoho z domácích.
     
    59:11
    Sudí zadul do píšťalky a kotouč ze hry zmizel, zřejmě mimo led se nachází ten původní. Navíc sudí vykazuje Duklu z pásma.
     
    59:21
    Jiránek nahodil puk a Dukla se usazuje v pásmu.
     
    59:59
    Jiránek dostal 0,4 sekundy před koncem kotouč před poloprázdnou bránou a zakončil nad! Tohle je pro domácí škoda, Jihlava rozhodně na ten druhý gól měla!
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání skončilo prohrou domácích 1:2, v třetí části se Jihlava dokázala probrat a zahrozit, skórovala v 59. minutě zásluhou Semana. Utkání mohl srovnat Jiránek 0,4 sekundy před koncem, netrefil však poloprázdnou bránu a bylo rozhodnuto. Oba tábory ještě vyvolávají brankáře Svobodu a oceňují jeho práci ve službách Dukly minulý rok. Ode mě je to dnes opravdu vše, přeji příjemný víkend a někdy zase napočtenou. (20:03:33)
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 59. F. Seman (Stříteský, Suchánek) – 18. Indrák, 45. Stach (Straka)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, Ulrych, Stříteský, Kajínek, Bryhnisveen, Půža – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Zeman, F. Seman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – D. Váňa, R. Hubáček, Diviš (A).
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – J. Kindl, Jones, Moravčík, L. Kaňák, Kvasnička, Čerešňák, D. Sklenička – Schleiss, Mertl, Gulaš (C) – Pour, Kracík, Indrák (A) – Stach, Kratěna, Straka – M. Chalupa, Preisinger, Hollweg (A).

    Rozhodčí: Pešina, Souček – Polonyi, Rampír

    Diváci: 5639
    thejrc.org