Gamaspol Jeseník – Helas Brno 3:8 (kon.) | Česká Lípa – Svarog Teplice 4:7 (kon.) | Litoměřice – Olympik Mělník 3:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
3:1 (2:0)
SK Olympik Mělník
Pátek 17.11.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:13:18)
     
    Je tu konec konec zápasu, po kterém jsou šťastnější hráči Litoměřic, kteří se, stejně jako hráči Mělníka, trefili po jedné brance. Domácí tak vítězí po dlouhých třech zápasech, zatímco hosté si musí na výhru ještě stále počkat. V Lovosicích byli Mělničtí kvalitním soupeřem, ale na body tentokrát nedosáhli.
     
    Konec zápasu.
     
    39:49
    Domácí hráči již drží míč v klidu na vlastních sálovkách a z vítězství je může okrást už asi jen zázrak.
     
    39:37
    Tentokrát už to Vavrek vyzkoušel, avšak míč míjí bránu soupeře.
     
    39:11
    Vavrek mohl vyzkoušet střelu přes celou délku hrací plochy, ale rozhodl se pro rozehrávku na své spoluhráče.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    38:37
    Gabčo ve spolupráci se Zdržálkem vymysleli akci, která vedla k bezprostřednímu ohrožení brány Litoměřic, ale přesnost při zakončení scházela pro vstřelení branky.
     
    37:58
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Mělníka, kteří zkouší štěstí při hře bez brankáře.
     
    37:58
    Oddechový čas pro hosty.
     
    37:01
    Mělničtí si již vyzkoušeli hru bez brankáře, avšak ne příliš dlouho. Domácí se po patnácti sekundách dostávají zpět do držení míče.
     
    36:32
    Velmi kontroverzní situace na hrací ploše. Hosté ztratili míč a domácí už už zakončovali do prázdné brány, ale jeden z rozhodčích se omylem upískl a branka tak nemůže být uznána.
     
    35:55
    Hosté jsou připraveni vyzkoušet power-play, ale Litoměřičtí jsou na těsno připraveni na tělech soupeře, kteří tak nemají příliš času na kontrolu míče.
     
    35:28
    V souboji Gabčo proti Krokovi, byl úspěšnější domácí hráč, který ovšem dokázal zasáhnout míč pouze tak, aby se dostal mimo hrací plochu.
     
    35:22
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    35:22
    Oddechový čas pro domácí.
     
    35:05
    Po pohledné kombinaci hostí se dostal do bezprostředního kontaktu s brankářem Matěj Sváta, ale Vavrek dokázal tuto situaci vyřešit a vyrazit míč mimo dosah soupeřů. Naopak Hrdý přiběhl a zakopl míč raději mimo hrací plochu.
     
    34:22
    Taverna se dostal s míčem tváří v tvář Zyrjanovi, který musel za míčem vyběhnout vysoko z brankoviště. Domácí obránce zasáhl špičkou nohy míč, který dokázal Zyrjanov odvrátit rukou, kterou měl podle pravidel u těla.
     
    33:28
    Vagnao zřejmě oplácel účet svému soupeři, který ho chvíli předtím nepříjemně zasáhl do nohy. Když se k tomuto protihráči dostal míč, ihned ho domácí obránce atakoval i za cenu akumulovaného faulu.

    Josef Cestr

    Branky: 4. Taverna (Kovács), 17. Hrdý (Kovács), 24. Kovács – 31. Gabčo

    Karty:   7. Graciano (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Mareš) – Taverna, Zapletal, Hrdý, Kovács (C), Graciano, Kubelka, Vagnao, Krok, Macháček, Tichý
    SK Olympik Mělník: Zyrjanov (Jenč) – Buzek, Sváta (C), Gabčo, Šuba, Němec, Prieložný, Babovák, Mažári, Zdržálek

    Rozhodčí: Nagy, Vrtal – Trlida.
    Delegát: Hora
    thejrc.org