Gamaspol Jeseník – Helas Brno 3:8 (kon.) | Česká Lípa – Svarog Teplice 4:7 (kon.) | Litoměřice – Olympik Mělník 3:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
3:1 (2:0)
SK Olympik Mělník
Pátek 17.11.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    37:58
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Mělníka, kteří zkouší štěstí při hře bez brankáře.
     
    37:58
    Oddechový čas pro hosty.
     
    36:32
    Velmi kontroverzní situace na hrací ploše. Hosté ztratili míč a domácí už už zakončovali do prázdné brány, ale jeden z rozhodčích se omylem upískl a branka tak nemůže být uznána.
     
    35:22
    Oddechový čas pro domácí.
     
    30:05
    Mělník právě vstřelil branku!
    Míč se zastavil v chumlu hráčů, který se vytvořil před brankovištěm Litoměřic. Do tohoto chumlu přiběhl také JOSEF GABČO, který dokázal míč zasáhnout takovým způsobem, že byl mimo dosah Vavreka. Bez asistence.
     
    27:45
    Domácí předvedli líbivou akci, která byla zakončena střelou Graciana. Míč si ovšem našel cestu do tyče, od které se odrazil zpět do hry.
     
    25:03
    Hrdý nejprve dostal na zem jednoho z hostujících obránců, následně i brankáře. Míč přihrál ještě do lepší pozice Krokovi, který ve stoprocentní šanci trefil pouze pravou tyč!
     
    23:12
    Mělničtí nedokázali šestkrát po sobě rozehrát správně na středovém puntíku i přes časté nápovědy rozhodčích. Až sedmý pokus byl úspěšný, a dokonce se hosté dočkali bujarého potlesku publika.
     
    23:09
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení již o tři branky. MICHAL KOVÁCS si z celé akce udělal akci vlastní. S míčem zaběhl až na útočnou polovinu, kde tělem obehrál dva protihráče a následně zakončil přesně pod horní tyč. Bez asistence.
     
    21:54
    Vavrek se vydal s míčem na výlet až k brankovišti soupeře. Jeho zakončení jen o milimetry minulo bránu Mělníka!
     
    17:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    16:36
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Rozehrávka směřovala na nohu RADKA HRDÉHO, který si nejprve míč vedl na levou nohu, následně míč na pravou nohu a vypálil. Míč zapadl přesně k levé tyči, Zyrjanov byl na tuto střelu tentokrát krátký. Asistence: Michal Kovács.
     
    15:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    09:37
    Krok si zpracoval z prvního doteku dlouhý výhoz Vavreka. O chvíli později zakončoval do pravého horního rohu, zde se ovšem objevily rukavice Zyrjanova, který dokázal míč vyškrábnout mimo tři tyče.
     
    06:23
    Žlutou kartu dostává Graciano (Gardenline Litoměřice).
     
    03:01
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Nacvičená akce z rohového kopu tentokrát končí brankou. Kovács obloučkem nalezl nohu RODRIGA TAVERNY, který neskutečnou dělovkou nedal Zyrjanovovi šanci na zásah a míč se od horní tyče odrazil do sítě soupeře. Asistence: Michal Kovács.
     
    02:58
    Hrdý obral jednoho z obránců soupeře hluboko na útočné polovině. Míč ihned putoval na nohu Kroka, který nechal dominovat Zyrjanova.

    Josef Cestr

    Branky: 4. Taverna (Kovács), 17. Hrdý (Kovács), 24. Kovács – 31. Gabčo

    Karty:   7. Graciano (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Mareš) – Taverna, Zapletal, Hrdý, Kovács (C), Graciano, Kubelka, Vagnao, Krok, Macháček, Tichý
    SK Olympik Mělník: Zyrjanov (Jenč) – Buzek, Sváta (C), Gabčo, Šuba, Němec, Prieložný, Babovák, Mažári, Zdržálek

    Rozhodčí: Nagy, Vrtal – Trlida.
    Delegát: Hora
    thejrc.org