Jihlava – K. Vary 4:5 (2:3 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:1 (2:1 po s.n.)
Vítkovice – Sparta 6:5 (kon.) | Třinec – Slavia 3:5 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 1:2 (po pr.)
Pardubice – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
po s.n. (2:3)
HC Dukla Jihlava
4:5 (1:2, 1:2, 2:0 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 17.11.2017, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary.
    Autorem vítězné branky je DAVÍDEK.
     
    64:51
    Janata dostal puk od Davídka, sám před Šťastným trefil vedle!
     
    63:38
    Procházka podruhé v úniku, tentokrát netrefil branku!
     
    62:31
    Z Vodičkovy střely těžil Čermák, z levého kruhu ale netrefil místo u pravé tyče!
     
    61:25
    Na druhé straně nájezd Procházky, Šťastný ho vylapal!
     
    61:12
    Čermák prostrčil na Valu, jenže ten hokejku do nahození včas nevsunul!
     
    58:31
    Teď zacinkala tyč po střele jednoho z domácích hráčů!
     
    56:41
    Spalte hokejky, kluci! Neskutečně spálená šance! Do přečíslení tři na jednoho se vydali Čermák, Heinrich a Mejzlík, Mejzlík dostal přihrávku před prázdnou bránu, akci však vyšperkoval pasem na Heinricha, ten se mohl zeptat, kam to má trefit, jenže místo prázdné kasy trefil Grančarova!
     
    52:50
    Vápeník tvrdě sundal Mejzlíka přímo před domácí střídačkou a jde ven za napadení.
     
    52:20
    Šťastný zlikvidoval natřikrát dorážku hostujícího hráče, pak přišel o svoji masku a hra je opět přerušena.
     
    51:10
    Peschout žabičkou v přečíslení 2 na 1 přihrával Jindrovi, který si puk nezpracoval dobře!
     
    50:31
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Heinrich – 2 min., hákování).
     
    49:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Srovnání domácích a zloba hostí! V rohu zůstal ležet Vápeník, hra ale pokračovala dále přihrávkou na Pospíchala, který přihrál před bránu na DAVIDA ČERMÁKA a utkání je srovnáno! Asistence: Ladislav Pospíchal
     
    44:21
    Heinrich s Bečkou se chystali asi na bitku, stříleli po sobě ostrými výrazy a byli ve velmi těsném kontaktu, oba jdou na dvě minuty ven.
     
    43:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Bude to ještě asi drama! Souhru zakončoval střelou od modré Mareš, Grančarov jeho pokus vyrazil betony. Na dorážku DAVIDA ČERMÁKA už byl ale krátký a je to pouze o gól! Asistence: Lukáš Mareš, Dominik Adam.
     
    43:04
    Tvrdý střet od Davídka na Mejzlíka, kterému není vůbec dobře a odjíždí v předklonu na střídačku, arbitr Pokorný Davídka vylučuje na dvě minuty za hrubost a Jihlava má výhodu 1:03 5 na 3!
     
    42:08
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Pastyřík – 2 min., podražení).
     
    41:59
    Neskutečný závar před hostující brankou. Do úniku se dostal Peschout, domácí kapitán ho ale nezakončil dobře. K vidění pak byly následné dorážky, ale obrana v čele s Grančarovem všechny pokusy udržela před čarou!
     
    36:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól naděje! Tohle domácí sehráli luxusně. Souhra první lajny začala na Mejzlíkově holi přihrávkou na Čermáka, který sice svoji otočku a zakončení nezvládl nejlépe, ale stihl posunout puk na ALEŠE HEINRICHA, ten střelou pod víko dává gól číslo 2 domácích. Asistence: David Čermák, Tomáš Mejzlík.
     
    35:38
    Peschout obtočil sebe i puk okolo brány, kotouč se odrazil od betonů hostujícího brankaře, jenže dojíždějící Jindra ho do branky nedoklepl!
     
    33:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Spíše vyhození než přihrávka, ale i z ní se urodil gól! Vyhození zachytil před modrou čárou Tlačil, který v menším zmatku posunul na Vodičku. Vodička se rozhlédl a nahrál do jízdy JANU BEČKOVI, karlovarský útočník si už pak pouze najel před Šťastného a nedal mu šanci. Asistence: Petr Vodička, Jan Tlačil.
     
    27:22
    Trefu Jihlavy, kterou sudí Pokorný neuznává! Mareš puk do brány dotlačil, Grančarovovi ale hned několik hráčů domácích bránilo v zákroku a je signalizováno postavení útočícího hráče v brankovišti. Nikdo moc neprotestuje a bude se pokračovat dále ve středním pásmu.
     
    25:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Smolný gól pro domácí. Pastyříkovo nahození z levého kruhu za záda Šťastného srazil, tuším, že to byl Krtek, a MAREK PASTYŘÍK se stává střelcem třetího gólu. Bez asistence.
     
    24:19
    Mejzlík dostal sice po helmě, tomu nebránilo nic v zisku puku na Heinricha, jihlavský útočník si najel do levého kruhu a vystřelil, Grančarov zatím chytá velmi dobře.
     
    21:57
    Jindra šermoval s holí v obličeji jednoho z hostí a je potrestán menším trestem.
     
    19:09
    Další tutovka na straně Dukly! Před Grančarovem se sám zjevil Strnad, Grančarov však jeho kličku v poslední sekundě vykopl betonem!
     
    18:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Onlajnista trpí, hosté slaví! Ze středního pásma Bečka sklepl puk na rozjetého DANIILA PETROVA, ten si v úniku poradil střelou mezi Šťastného betony. Asistence: Jan Bečka.
     
    17:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    A aby toho nebylo málo, tak Dukla ihned po buly srovnala stav skóre a je to 1:1! Po buly přihrál Čermák z pravého kruhu před bránu, kde stál LUKÁŠ MAREŠ a rychle vrací zpět remízový stav. Asistence: David Čermák.
     
    17:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zahazování šancí Dukly přináší gól na hostující straně. Hotěk nahrál kotouč Janatovi, který posunul puk na MILANA DAVÍDKA. Hostující forvard z otočky trefil nejprve levou tyč, brankový sudí rozsvítil gólové světlo a arbitr Pokorný tak gól uznal! Asistence: Jiří Janata, Michal Hotěk.
     
    15:01
    Další neskutečná spálená šance! Do úniku se dostal Čermák a jal se zakončit, trefil však pouze Grančarova, který fantasticky zlikvidoval i Heinrichovu bombu z mezikruží jakožto dorážku!
     
    09:26
    Zatím je to dost bez obran. Krtek ztratil puk na modré jakožto poslední hráč a musel se hodně rychle vracet, hostující útočník nezakončil ideálně a následnou dorážku stačil zlikvidovat Šťastný!
     
    05:14
    Ale hosté mohli jít do vedení! Halberštát obral o puk Pospíchala a řítil se spolu se Šálou do přečíslení, druhý jmenovaný měl dorážet puk do prázdné, trefil pouze Šťastného, který se přesunoval!
     
    04:07
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vodička – 2 min., hákování).
     
    03:40
    Další gólovka! Bojovnost domácích v útočném pásmu nabídla druhou šanci, Jindra dával před bránu osamocenému Peschoutovi, Grančarov zatím své spoluhráče drží!
     
    02:07
    Ohromná šance na gól! Z pravého křídla si najížděl před bránu Čermák, pokusil se roztáhnout si Grančarova a zakončit. První věc se mu povedla, druhá už ne, před hostujícím gólmanem nešlo moc co udělat.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. Mareš (Čermák), 37. Heinrich (Čermák, Mejzlík), 44. Čermák (Mareš, Adam), 50. Čermák (Pospíchal) – 18. Davídek (Janata, Hotěk), 19. Petrov (Bečka), 26. Pastyřík, 34. Bečka (Vodička, Tlačil), rozh. náj. Davídek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Mareš (JIH)
    1:1   Tlačil (KVA)
    2. série:
    1:1   Čermák (JIH)
    1:2   Bečka (KVA)
    3. série:
    1:2   Pospíchal (JIH)
    1:2   Petrov (KVA)
    4. série:
    1:2   Mejzlík (JIH)
    1:2   Vodička (KVA)
    5. série:
    2:2   Heinrich (JIH)
    2:2   Janata (KVA)
    6. série:
    2:2   Tlačil (KVA)
    2:2   Heinrich (JIH)
    7. série:
    2:3   Davídek (KVA)
    2:3   Mareš (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Mareš, Pospíchal, Krtek, Srnský, Rašín, Vála, Havelka – Mejzlík (A), Heinrich (A), Čermák – Peschout, Adam, Jindra – Donda, Kadleček, Strnad – Hrbatý
    trenér: Karel Nekvasil

    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Kašpar) – Vodička (A), Hrůša, Pajk, Brabec, Vápeník, Přibyl, Kala – Hotěk, Janata (C), Tlačil – Pastyřík, Procházka, Horký – Petrov, Bečka, Davídek – Šála, Halberštát, Prošek
    trenér: Pavel Arnošt

    Rozhodčí: Pokorný – Reich, Roupec
    ocianews.com