Ostrava – Střešovice 8:1 (kon.) | Bohemians – Florbal Ústí 7:4 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 1:11 (kon.)
Liberec – Chodov 7:8 (kon.) | Otrokovice – Pardubice 2:0 (kon.) | Bulldogs – Vítkovice 4:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
PSN Tatran Střešovice
Pátek 17.11.2017, 16:45 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    50:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tatran to přece jen ještě zkusil bez brankáře, ale k ničemu se nedostal a PETR TRULÍK získal míček na polovině hřiště a trefil prázdnou branku. Bez asistence.
     
    48:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Filip Čonka-Skyba vystihl rozehrávku Tatranu a poslal míček na JAKUBA MENDREKA, který uklidil míček do opuštěné střešovické svatyně. Asistence: Filip Čonka-Skyba.
     
    43:07
    Ostrava právě vstřelila branku!
    K čemu je Tatranu aktivní přístup, když opět inkasuje! Ondřej Němeček vyrobil velikou chybu u své branky, FILIP ČONKA-SKYBA se ujal míčku a pod brankářem ho poslal do branky! Bez asistence.
     
    30:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Během jedné minuty využívá Ostrava druhou přesilovou hru a nutno říci, že tato branka byla nádherná! Šimon Kuczera poslal nádhernou krosovou nahrávku na DOMINIKA EICHNERA, který střelou z první uklidil míček do branky! Domácí odskakují do čtyřbrankového vedení! Asistence: Šimon Kuczera.
     
    30:02
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Využitá přesilová hra domácích! DOMINIK EICHNER dostal nahrávku na střed od Kuczery a jeho střela z otočky skončila v brance! Asistence: Šimon Kuczera.
     
    26:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Do třetice všeho špatného pro Střešovice. Hosté opět ztratili míček na polovině hřiště a domácí opět trestají! JAKUB MENDREK si sám obešel jednoho obránce a z levé strany o ruku střešovického brankáře dostal míček do branky! Asistence: Šimon Kuczera.
     
    12:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Další zbytečná ztráta míčku na polovině hřiště v podání hostujícího celku zapříčinila druhou branku domácích! FILIP HRABAL měl na pravé straně spoustu času a jeho střela z otočky byla přesná a zapadla k zadní tyči. Asistence: Jan Křiva.
     
    07:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKUB SLAVÍK, který vybojoval míček, doběhl z levé strany k brance a střelou do pravé šibenice vyrovnává na 1:1! Bez asistence.
     
    06:40
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté vyrobili chybu na polovině hřiště a Ostrava šla do rychlého brejku, který vyřešila skvěle! PETR TRULÍK stál na konci rychlé kombinace a zakončoval do prázdné klece! Asistence: Filip Hrabal.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 7. Trulík (Hrabal), 13. Hrabal (Křiva), 27. Mendrek (Kuczera), 31. Eichner (Kuczera), 31. Eichner (Kuczera), 44. Čonka-Skyba, 49. Mendrek (Čonka-Skyba), 51. Trulík – 8. Slavík


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Klobučník) – Hromádka, Lipový, Jiří Šebesta, Kuczera, Zbořil, Jurdzin – Trulík, Klimscha, Hrabal – Eichner, Šimíček, Daniš – Sládek, Mendrek, Miške – Moravčík, Čonka-Skyba, Křiva.
    PSN Tatran Střešovice: Kafka (Mich. Rebro) – Tlapák, Deutsch, Švejkovský, Mühlfait, Ja. Kolísko, Marek Beneš – Nehila, Slavík, Sládeček – Jak. Kolísko, O. Němeček, Meliš – Svoboda, Gašparík, Ullmann – Váňa, Brautferger.

    Rozhodčí: Sojka Kamil, Sojka Tomáš
    thejrc.org