Olomouc – Zlín 2:0 (kon.) | Liberec – Ostrava 2:1 (kon.) | Brno – Teplice 1:0 (kon.)
Slavia – Dukla Praha 5:0 (kon.) | Slovácko – Plzeň 1:4 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:0 (0:0)
FK Teplice
Sobota 18.11.2017, 16:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • HET liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky fotbalu! Dnes se v rámci 14. kola nejvyšší české fotbalové soutěže HET ligy poprvé po reprezentační přestávce představí před svým publikem tápající FC Zbrojovka Brno, jejímž soupeřem budou severočeské FK Teplice. Utkáním vás provede Daniel Kinc.
     
    FC Zbrojovka Brno

    Celek z jihu Moravy se na podzim hodně trápí a tři kola před koncem podzimní částí HET ligy potřebuje nutně bodovat. V tabulce mu totiž patří poslední 14. místo se ziskem pouhých 8 bodů, přičemž všechny body získala výhradně a pouze na domácí půdě.

    V posledním ligovém kole selhala Zbrojovka nejen herně, ale hlavně střelecky na půdě Jablonce, kde padla 0:1, a o týden dříve uhrála jen bezbrankovou remízu s pražskou Duklou.

    Nejlepšími střelci domácích jsou se dvěma brankami Tomáš Pilík a Michal Škoda.
     
    FK Teplice

    To v severočeském klubu prožívají poklidný podzim a domácí drží kontakt s čelem tabulky. V té jim patří s 19 body sice až 7. příčka, ale na čtvrtou Spartu ztrácejí jen šest bodů a navíc mají právě dnešní duel k dobru.

    Před reprezentační přestávkou přivítaly Teplice doma Na Stínadlech Slovácko, kterému vůbec nedaly šanci a zvítězily naprosto jasně 3:0.

    Střelecky se daří zejména Davidu Vaněčkovi, jenž má na své pažbě již 6 přesných tref.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Franco Antunes Gomes, Pavlík, Kijanskas, Vraštil – Polák – Fortes, Kratochvíl, T. Pilík, Lutonský – Koné.
    Náhradníci: Halouska – Jovanović, Sedlák, Janošek, Přichystal, Michal Škoda, Zikl.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob (C) – Kučera, Soungole – Fillo, Král, Jan Rezek – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Vošahlík, Urma, Hyčka, Červenka, Šup, Trubač.

    Rozhodčí: Jílek – Kotík, Kubr.
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše. Domácí dnes nastupují v tradičních červených dresech, hosté se oděli do žlutého.
     
    Před zápasem ještě moment slávy pro Jana Poláka, který dnes hraje své 200. utkání v nejvyšší české fotbalové soutěže, a obdrží tak památný dres.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté uvedli míč do hry a ihned Polák hledal dlouhým centrem vpřed Koného, ale ten se neprobil k balónu. Zbrojovka tak musí začít znovu z obranné poloviny.
     
    2
    Nakonec si Koné sběhl i pro další přihrávku z vápna, obtočil se kolem tří soupeřů a poslal míč Kratochvílovi, který zkusil z dálky vystřelit, ale jeho rána skončila vysoko nad.
     
    3
    V útoku poprvé také hosté. Rezkův aut směřoval k Vaněčkovi, ten se ale kolem Kijanskase k centru nedostal a domácí hrozící nebezpečí zastavili.
     
    4
    Následně na opačné straně centroval zprava po své kličkované Fortes, ale jeho pas byl odvrácen. V akci mohli pokračovat Kratochvíl s Koném, nicméně první jmenovaný se provinil faulem.
     
    5
    Úvod duelu je zatím hodně opatrný, ani jeden z týmů se nežene příliš dopředu a nyní jsou to opět domácí, kdo se žene po levé straně dopředu.
     
    6
    Jenže Pilíkovi přihrávka nevyšla, následně Tepličtí rychle otočili hru a Kijanskas musel celou situaci řešit faulem na polovině hřiště, když zastavil Rezka.
     
    7
    Další zajímavá akce Brna šla opět po pravé straně, Fortes se nakonec probil až do vápna, ale celou akci překombinoval a hosté míč odkopli. Vzápětí Pavlík fauloval na polovině hřiště a hosté budou rozehrávat.
     
    8
    Ani hosté ze severu Čech ale zatím směrem vpřed nepředvádějí nic světoborného, a jejich akce po levé straně znovu ztroskotala na nepřesné přihrávce. U míče Melichárek.
     
    9
    A po rychlé přímočaré akci vedené zprava uvidíme první rohový kop utkání, a to pro domácí Brno.
     
    9
    Centr na bližší tyč byl ale hodně nepřesný, Teplice navíc celou situaci přečetly a míč odvrátily.
     
    11
    Po chybě Kijanskase se hosté vydali podél levé lajny dopředu, nakonec po sérii přihrávek centroval do ohně volný Jan Rezek, ale míč přistál jen na hlavě Pavlíka, který míč odvrátil.
     
    12
    Jeden z domácích fotbalistů byl při svém průniku z pravé strany kousek za půlicí čarou faulován a Zbrojovka bude zahrávat přímý kop.
    12. Koné hlavičkoval z velkého vápna vedle levé tyče
     
    13
    Zajímavý centr někam na penaltu si našel ve vzduchu nejrychleji Polák, který z velké dálky nikým neatakován hlavičkoval, jenže branku Teplic minul zhruba o metr.
     
    14
    Z oboustranných zmatků vyšli lépe domácí a vydali se dopředu. Lutonský zakombinoval s Vraštilem, přičemž druhý jmenovaný odcentroval do vápna, kde Pilík sklepl míč Kratochvílovi, ale ten ve velmi dobré pozici branku přestřelil!
     
    15
    Po čtvrthodině hry hracího času jsou domácí opět nastěhováni na polovině svého soupeře, ovšem Teplice zatím velmi dobře brání a svého jihomoravského soka k další šanci či střele nepouštějí.
     
    16
    Na pravé straně u rohového praporku byl v tísni faulován Fortes a domácí dostali k dispozici standardní situaci. Ta se ale opět nepovedla, obrana míč odvrátila a po faulu Pavlíka budou hosté rozehrávat.
     
    17
    Zajímavá akce Teplic. Do vápna nakonec směřoval z levé strany kroucený centr, na nějž si nabíhal mladý záložník Král, ovšem tísněn obráncem a v pádu nedokázal zakončit mezi tři tyče. Mířil jen nad branku.
    17. Po nebezpečném centru Kroba výborně zasáhl Kijanskas.
     
    18
    Jeřábek dobře stopoval dlouhý pas soupeře do šestnáctky Teplic, jenže hrudí se mu nepovedlo přiklepnout brankáři míč podle představ, a tak musel Diviš hodně rychle z branky, aby pokryl balón před dobíhajícím domácím fotbalistou.
     
    19
    Opět další nepřesnosti ve středu hrací plochy, Tepličtí po dlouhém nákopu dostali míč jen k Melichárkovi, který bude rozehrávat.
     
    20
    Domácí se snažili aktivně kombinovat, ale také často chybovali. Po ztrátě míč centroval do běhu spoluhráči Král, ale Vraštil se včas vrátil a celou situaci zažehnal.
     
    21
    Na protějším pólu hrací plochy se do centru od pravé postranní čáry položil tísněn obráncem Koné, ale v akrobatické pozici mířil hlavou hodně nepřesně.
    21. Po centru Fortese hlavičkoval Koné opět mimo teplickou branku.
     
    22
    Už to vypadalo, že se domácí dočkají šance, když Fortes nabil na centr Gomesovi, ten velmi dobře poslal míč na zadní tyč, leč zde byl jeden z fotbalistů v červeném v ofsajdu.
     
    23
    Nepřesnosti na obou stranách a velké školácké chyby pokračují, oba celky naprosto zbytečně a často přicházejí o míč. Diváci s průběhem zápasu rozhodně spokojeni být nemohou.
     
    24
    Rohový kop pro Teplice.
     
    25
    S ním si domácí obrana poradila, když míč odvrátila na hranici vápna, kde už si šteloval svou střelu Rezek, ale Pilík mu včas míč ukopl do autu.
     
    26
    Domácí nejprve na útočné polovině zahrávali přímý kop, ale z něj, tentokrát na zadní tyči, opět nic nevytěžili. Následně přišel navíc opět útočný faul a naděje Brna rychle pohasly.
     
    27
    Dlouhý nákop doběhl na pravé straně Lutonský a míč se po dvou přihrávkách dostal až k Pilíkovi, ten úplně prázdné pole působnosti k centru, ale svůj pas poslal daleko mimo chtěnou zónu.
     
    28
    I Teplice pak na druhé straně zkusily zahrozit po levé lajně, ale Vondrášek si nerozuměl se spoluhráči a Král už na dlouhý pas kupředu nedosáhl.
     
    29
    Miloš Kratochvíl dostal po vybojování míče na útočné polovině čas a prostor na rozehrávku. Rozhodl se pro dlouhý křižný pas do běhu Fortesovi, ale svůj centr neskutečně přetáhl, a tak se jeho spoluhráč za balónem ani nevydal.
     
    30
    Gomes u levé čáry sejmul k zemi jednoho ze soupeřů a za svůj zákrok uviděl po právu žlutou kartu. Hosté budou navíc přímý kop.
     
    31
    Přímý kop směřoval velmi dobře na přední tyč, ale Pavlík pohotově zasáhl. Následně se mohli domácí vydat do brejku, jenže ten na polovině hřiště ztroskotal na nepřesné přihrávce.
     
    32
    První větší šance Teplic. Po kombinaci Krále s Krobem, druhý z nich odcentroval a Vaněček se v pádu z otočky položil do střely, která zamířila o kousek vedle pravé tyče!
     
    32
    Fillo se pokusil projít do vápna po pravé straně a najednou upadl k zemi, rozhodčí jeho chování netoleroval a udělil mu žlutou kartu za simulování.
     
    34
    Hosté se znovu vydali dopředu a na hranici ofsajdu se dostali k centru, jenže Melichárek na celou situaci viděl a ukryl balón do svých rukavic.
     
    35
    Brno bylo na útočné polovině chvíli usazeno, ale opět o míč přišlo. Pilík navíc poté u levé lajny nevybíravě zajel do soupeře skluzem a obdržel žlutou kartu.
     
    36
    Další kombinace Brna a opět po pravé straně. Míč se dostal zprava až úplně doleva k Lutonskému, ten dobře odcentroval na střed vápna, kde hlavičkoval Koné, ale jeho pokus byl nepřesný.
    36. Koné ani do třetice hlavou neohrozil branku Teplic.
     
    37
    Následně akci domácích zastavil těsný ofsajd, což se nelíbilo Konému, který vztekle zakopl míč na tribunu, a pochopitelně musela následovat žlutá karta.
    37. Žlutá karta pro Koného, který zakopl nesportovně míč.
     
    38
    Vondrášek operoval aktivně na pravé straně, odkud nakonec přešel přes Vraštila a našel Filla, ten si na hranici vápna zasekávačkou povodil hned tři hráče, ale poté mu míč utekl a Pavlík jej odkopl.
     
    39
    Koné u pravé postranní čáry znovu zajel do svého soupeře a pak se dostal do křížku s jedním z hostů, uvidíme co na to hlavní rozhodčí.
     
    40
    Jak se nechat vyloučit za tři minuty, nyní ukázal domácí útočník Francis Koné. Ten se nakonec ještě jednou dostal do křížku se soupeřem a rozhodčímu nakonec po konzultaci s asistentem nezbylo nic jiného, než mu udělit druhou žlutou a tedy červenou kartu.
    40. Brno dohraje zápas v deseti mužích, vyloučen je Koné.
     
    41
    Teplice teď pochopitelně budou hrát více než 50 minutách přesilovku a začínají aktivně v kombinaci na polovině svého v těchto minutách hodně zakřiknutého soupeře.
     
    42
    Ale po pravé straně to půjde, tedy aspoň nyní. Vraštil s Kijanskasem dobře zapracovali v obraně a míč odvrátili.
     
    43
    Martin Fillo se dostal na pravé straně osamocen k míči, přes Vraštila prudce odcentroval a Melichárek musel zasahovat, když balón vytáhl na rohový kop.
     
    44
    Po rohu to byl opět Fillo, kdo se vyšrouboval ze všech nejvýš k dalšímu zakončení a téměř až z hranice vápna se dostal k hlavičce, jenže svatyni Melichárka vůbec netrefil.
     
    45
    Bude se nastavovat jedna minuta nad rámec hodně nezáživného prvního poločasu.
     
    45+1
    Rezek si chtěl po souboji s Pavlíkem vymodlit penaltu, ale to se mu nepovedlo.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:04.
     
    První poločas v Brně v posledních kolech, týdnech a měsících bohužel hodně nezáživné podívané je za námi, branku jsme (tradičně) neviděli. Za domácí měl největší šanci Kratochvíl, zatímco za hosty Vaněček, ale oba branku netrefili. Nejzajímavějším moment úvodní půle tedy zůstane červená karta pro domácího Koného, který se nechal v rozmezí 37. a 40. minuty po dvou žlutých kartách nesmyslně vyloučit.

    Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hostující fotbalisté uvedli míč do hry, ale po rychlém, a hlavně nepřesném nákopu o něj přišli, a dopředu se ženou domácí.
     
    47
    Úvod druhé půle se zatím nese v trendu poločasu prvního, oba celky ztrácejí zbytečně míče a jejich kombinace mají často jepičí život.
     
    48
    Další akce Teplic a opět stejný výsledek. Na levé straně přišel útočný faul jednoho z hostů, po němž míč patří domácí družině a Melichárek bude rozehrávat.
     
    49
    Jenže vzápětí další chyba Brna a akce hostů po levé straně už byla nadějnější. Přízemní centr dobíhali nejprve Král, a poté také Vaněček, kteří byli oba úplně volní, ale na balón těsně nedosáhli.
    49. Po kontru Teplic na centr z levé strany nedosáhl Vaneček ani Král.
     
    50
    Následoval rohový kop severočeského celku, ale centr na přední tyči byl pohodlně odvrácen a domácí rychle otáčejí hru.
     
    51
    Nutno podotknout, že akce, na poměry dnešního utkání, to nebyla vůbec špatná. Míč se dostal zleva na hranici vápna ke Kratochvílovi, ten chtěl pasem do běhu vysunout Pilíka, ale pas byl až moc dlouhý.
     
    53
    Další nepřesnosti ve středu hřiště vyřešili hosté ziskem míčem, Rezek se hnal sprintem za obranu, ale svůj náběh uspěchal, a byl mu odpískán ofsajd.
     
    54
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Soungole, přichází Daniel Trubač.
     
    55
    Jan Krob si řekl o přihrávku k levé lajně, kde byl sám nehlídán, ale míč mu při jednoduché přihrávce utekl, a domácí budou moci znovu rozjet své ofenzivní šiky.
     
    56
    Lutonský si nakonec sběhl do vápna pro centr, ale při snaze o otočku byl ubráněn. Hosté vzápětí chtěli vletět do brejku, nicméně Polák s Pavlíkem celou situaci vyřešili.
     
    57
    Neurovnaná hra jakoby neměla přestat. Nyní se za dlouhým nákopem Gomese hnal Fortes, ale k míči se nedostal.
     
    58
    Ani hosté ale ze své kombinace niv nevytěžili, Král se proti dvojnásobné přesile neprobil kupředu a Kijanskas poslal míč až k Melichárkovi.
     
    59
    Rychlý kontr Brna. Kratochvíl hodil na levé straně míči do druhé vlny nabíhajícímu Pilíkovi, ten odcentroval, ale Krob míč odrazil na rohový kop.
     
    60
    Po něm nejprve hosté dobře zasáhli, ale Lutonský nadvakrát vybojoval míč zpět. Vlevo jej poslal Kratochvílovi, jenž nasadil jesličky Rezkovi, nicméně vzápětí se s míčem dostal až do autu.
     
    61
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Alvin Fortes, přichází Martin Zikl.
     
    62
    A právě střídající domácí mladík Zikl, který právě hraje své vůbec první utkání v HET lize v kariéře se vydal za přesným pasem po pravé straně, míč ještě dával do ulice Kratochvílovi, jenže jeho rána byla zablokována.
     
    63
    Následný rohový kop opět nic světoborného nepřinesl, hosté se ubránili a přestáli také následný zpětný centr od Kratochvíla.
     
    64
    Zikl zatím hraje ve velké pohodě. Nyní dostal míč přesně do běhu, patou si jej hodil kolem Šusnjara, jenž jej musel faulovat a za svůj prohřešek uviděl žlutou kartu.
     
    65
    Přímý kop nebyl vůbec špatně sehraný, míč se na zadní tyči nebezpečně odrážel, a nakonec Pavlík málem zakončil, ale nestalo se tak. Na druhou stranu vyrazil poté Fillo, jenž našel Rezka, nicméně jeho pas byl nepřesný.
    65. Výborně zahranou standardku od Pilíka nedostal do branky Pavlík.
     
    66
    Zbrojovka s příchodem Zikla i za nevyváženého počtu hráčů ožila, a opět je usazena v útoku na polovině svého soupeře. Kombinace probíhá na pravé straně.
     
    68
    Nakonec byl u pravé lajny faulován Pilík, domácí rozehráli nakrátko. Pilík si poté dvakrát vyměnil míč s Kratochvílem, druhý jmenovaný centroval, ale pas byl příliš dlouhý.
     
    69
    Aktivně hrající Kratochvíl se prohnal za autem znovu po pravé straně, ale Král jej velmi dobře stínoval a nakonec ani přes něj neodcentroval.
     
    70
    Na druhé straně dostal Fillo rozběhnutý po pravé straně krásnou kolmici za obranu, z jedničky odcentroval po zemi do ohně, ale Melichárek jeho pas vykopl v pádu!
    70. Gólman Melichárek zasahoval proti střele Filla, která by šla asi stejně mimo.
     
    71
    Teplice nyní ožily a jsou aktivnější, jejich fotbalisté kombinují kolem vápna soupeře a snaží se najít cestu vpřed.
     
    72
    Hosté zahrávali od levého rohového praporku rohový kop. Míč se po odvrácení odrazil na hranici vápna k Trubačovi, ale jeho rána z voleje byla zablokována.
     
    73
    Rezek se nyní ve středu útočné poloviny při své otočce neprosadil, následně se pod tlak dostal Pavlík, a tak míč radši odkopl do autu.
     
    75
    Čtvrthodina do konce a stále čekáme na první branku, a ve druhé půli také první šanci. Nyní zůstal jeden z hostů ležet ve středu hřiště a hra je přerušena.
     
    75
    Dnešní utkání sleduje 3218 diváků.
     
    76
    Hra už opět pokračovala, Teplice byly znovu v útoku, ale po útočném faulu bylo jejich snažení velmi rychle ukončeno.
     
    77
    Pilík dostal na pravé straně prostor k centru, z jedničky velmi dobře odcentroval, ale Kratochvíl měl k míči daleko, aby na něj dosáhl, a případně zakončil.
     
    78
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Polák, přichází Jan Sedlák.
     
    79
    Po faulu na pravé straně zahrávali hosté přímý kop. Ten směřoval tradičně do chumlu hráčů ve vápně, ale nikdo ve žlutém nezakončili a domácí míč odkopli.
     
    80
    Deset minut před koncem Zikl vybojoval faul, rychle bylo rozehráno a domácí mladík se hnal dopředu, jenže kolem tria soupeřů se neprosadil a hosté mu míč odebrali.
     
    81
    A opět to byl Zikl, který si naběhl na pas od Pilíka, z otočky zkusil po zemi vypálit, ale obětavý bek ve skluzu jeho ránu zablokoval.
     
    82
    Na druhé straně akci teplických fotbalistů zastavuje ofsajd, rozehrávat bude Melichárek.
    82. Do slibné šance se dostal Vondrášek, ale byl mu odpískán ofsajd,
     
    83
    Utkání se pomalu, ale jistě překlopilo do své závěrečné desetiminutovky, hosté jsou nyní mírně aktivnější a snaží se najít cestu kupředu po levé straně.
     
    84
    Pilík ubránil ve skluzu Kroba, ten však stačil o něj ještě rychle odrazit míč a je z toho rohový kop.
     
    85
    Po něm se míč odhlavičkovaný Pavlíkem odrazil nejprve k Rezkovi, jehož pokus byl zablokován a následná rána Trubače zamířila do rukavic Melichárka.
     
    85
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Michal Škoda.
     
    86
    Brno právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, domácí jdou do vedení a jsou blízko výhře z první střely na branku! MICHAL ŠKODA se stává jasným hrdinou dnešního zápasu aspoň do této chvíle, když po necelé půlminutě pobytu na hřišti se k němu na hranici vápna odrazil míč, vůbec prvním dotekem na hřišti si jej brněnský fotbalista zpracoval a poté z voleje překrásnou ranou vymetl vzdálenější šibenici! Srbská propuká nadšením – 1:0!
    86. Michal ŠKODA - 1:0
     
    86
    Žlutou kartu dostává za svlečení dresu na oslavu branky Michal Škoda (FC Zbrojovka Brno).
     
    87
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Alex Král, přichází Marek Červenka.
     
    89
    Domácí už nyní samozřejmě nikam pospíchat nebudou, a budou se soustředit hlavně na bránění, zatímco hosté budou mít pořádnou honičku, aby ještě alespoň vyrovnali.
     
    90
    Teplice pokračovaly ve hře, i když na hřišti ležel zraněný Zikl, ale nakonec rozhodčí hru přerušil a brněnský mladík se jen těžko zvedá z trávníku.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90+1
    Zikl už je zpět na nohou a navíc pomohl u rohového praporku Škodovi, který s míčem na noze ušetřil cenné vteřinky.
     
    90+2
    Rohový kop pro Teplice a poslední šance na ohrožení branky.
     
    90+3
    Míč končí po centru a odrazu od obránce v náručí Melichárka, a tento výsledek už Brno nepustí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Domácí nakonec z jediné střely na branku vytěžili vítěznou branku a Teplice porážejí hubeným, ale nesmírně cenným výsledkem 1:0, po němž si připisují tři body a odlepují se aspoň do zítřka ze sestupového pásma.

    Druhý poločas příliš pohledou podívanou nepřinesla a osudu duelu nakonec rozhodlo střídání trenéra Pivarníka z 86. minuty, kdy na hřiště poslal Michala Škodu, jenž po necelé minutě na place z druhého doteku napálil z hranice vápna parádní volej do šibenice Divišovy branky. Zbrojovka si svou výhru poté pohlídala a připsala si třetí domácí výhru sezóny.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6.
     
    Ode mne je to pro dnešek ze stadiónu v Brně na Srbské ulici vše, a tak vám přeji příjemný zbytek sobotního podvečera. U sledování dalších online přenosů na počtenou. (18:43:28)

    Daniel Kinc

    Branky: 86. Michal Škoda

    Karty:   30. Franco Antunes Gomes (BNO), 35. T. Pilík (BNO), 37. Koné (BNO), 86. Michal Škoda (BNO) – 32. Fillo (TEP), 64. Šušnjar (TEP)   40. Koné (BNO)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6.
    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Franco Antunes Gomes, Pavlík, Kijanskas, Vraštil – Polák (78. Sedlák) – Fortes (61. Zikl), Kratochvíl, T. Pilík (85. Michal Škoda), Lutonský – Koné.
    Náhradníci: Halouska – Jovanović, Sedlák, Janošek, Přichystal, Michal Škoda, Zikl.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob (C) – Kučera, Soungole (54. Trubač) – Fillo, Král (87. Červenka), Jan Rezek – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Vošahlík, Urma, Hyčka, Červenka, Šup, Trubač.

    Rozhodčí: Jílek – Kotík, Kubr

    Diváci: 3 218
    thejrc.org