Arsenal – Tottenham 2:0 (kon.) | Bournemouth – Huddersfield Town 4:0 (kon.) | Burnley – Swansea 2:0 (kon.)
Crystal Palace – Everton 2:2 (kon.) | Leicester – Manchester City 0:2 (kon.) | Liverpool – Southampton 3:0 (kon.)
West Brom – Chelsea 0:4 (kon.) | Manchester Utd. – Newcastle 4:1 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
4:0 (2:0)
Huddersfield Town
Sobota 18.11.2017, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Právě velká frustrace byla nyní vidět na Florentu Hadergjonajovi, který u rohového praporku nesmyslně fauloval Calluma Wilsona, a sudí Probert tak znovu musel sáhnout pro žlutou kartu.
     
    88
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Harry Arter, přichází Lewis Cook.
     
    88
    Nyní k němu neměli ale vůbec daleko. Aaronu Mooyovi se konečně podařilo rozehrát kvalitní rohový kop, na který si v šestnáctce naskočil Abdelhamid Sabiri, jeho hlavičce ke vzdálenější tyči ale scházely decimetry.
     
    86
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Joshua King, přichází Dan Gosling.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Collin Quaner (Huddersfield Town).
    84. Callum WILSON - 4:0
     
    84
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Stadion v Bournemouthu je na nohou, domácí se totiž krátce před koncem prosazují už počtvrté, a přidávají tak razítko na dnešním parádním výkonu. Celá akce započala u Kinga, který se díky skvělé technice probojoval až do šestnáctky, kde udržel míč proti několika protivníkům. Poté jej navíc předložil pro z druhé vlny si nabíhajícího CALLUMA WILSONA, který s přehledem překonal Lössla, a zkompletoval tak hattrick.
    70. Harry ARTER - 3:0
     
    70
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že o vítězi tohoto utkání je i přes zbývajících dvacet minut rozhodnuto, Bournemouth totiž přidává třetí trefu! Obrana hostí špatně zareagovala na rozehrávku přímého kopu The Cherries, poté míč těsně před vápnem navíc ztratil Malone. Toho využil HARRY ARTER, který zachoval chladnou hlavu, přehodil si balon na levačku a přízemní ranou jej nekompromisně uklidil k tyči.
     
    61
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Elias Kachunga, přichází Collin Quaner.
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Martin Cranie, přichází Abdelhamid Sabiri.
     
    58
    Marc Pugh byl toho názoru, že by domácí měli rozehrávat autové vhazování, sudí ale míč přisoudil soupeři. Záložník The Cherries jej však hráčům Huddersfieldu odmítal odevzdat tak dlouho, až mu sudí udělil žlutou kartu.
     
    46
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Danny Williams, přichází Steve Mounié.
    45+4. Červená karta po 2. žluté
     
    45+4
    Tak pozor, druhý poločas právě dostal úplně nový náboj! Po Pughově nepovedené přihrávce přiběhl Simon Francis do souboje s van La Parrou o vteřinku později a svého soupeře poslal k zemi. Sudí Probert neváhal a tasil žlutou a posléze i červenou kartu, Bournemouth tak bude utkání dohrávat v deseti.
     
    44
    Arter přišel o míč v souboji s dobře napadajícím Incem, kterého poté ve snaze zastavit rodící se protiakci stáhl k zemi. Jasná žlutá karta, tady není o čem diskutovat.
     
    44
    Tohle asi čekal málokdo. Domácí stoper Cook se ujal volného balonu, ve vzdálenosti pětatřiceti metrů od branky soupeře si jej nachystal na pravačku a vypálil. Nutno poznamenat, že jeho ráně, po níž míč ve vzduchu nádherně zaplaval, mnoho nescházelo.
     
    43
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Jordon Ibe, přichází Adam Smith.
    42.
     
    42
    Skvělý Lössl! Marc Pugh vyslal na zteč sprintujícího Danielse, jenž zvedl hlavu a přesnou nahrávkou nalezl z druhé vlny si sbíhajícího Andrewa Surmana, jeho pokus ale dánský gólman v dresu Huddersfieldu vytěsnil na roh.
     
    36
    Konečně se směrem vpřed osmělili také hosté, téměř do šestnáctky se zvládl propracovat van La Parra, těsně před ní byl ale faulován Francisem, který od hlavního sudího vidí žlutý kartu.
     
    35
    Hosté jsou z dosavadního průběhu zápasu pořádně opařeni, nyní málem inkasovali potřetí! Harry Arter zatlačil na rozehrávajícího Williamse, získal míč pro sebe a poté jej posunul ke Kingovi, jehož razantnímu pokusu opravdu příliš nescházelo.
    31. Callum WILSON - 2:0
     
    31
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Na hráče Huddersfieldu padla po prvním inkasovaném gólu pořádná deka a jejich rozpoložení se určitě nezlepší, domácí se totiž prosazují podruhé! Bournemouth opět udeřil po rozehrávce standardní situace, na Surmanovu nabídku si seběhl na hranici ofsajdu číhající CALLUM WILSON a i tentokráte si v souboji tváří v tvář proti Lösslovi počínal suverénně.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Steve Cook (AFC Bournemouth).
    26. Callum WILSON - 1:0
     
    26
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Bournemouth si v úvodních minutách počínal velice nezodpovědně, několik kritických momentů ale zvládl přestát a nyní se zničehonic ujímá vedení! Celá situace se narodila po rozehrávce rohového kopu, na Ibeův načechraný centr si v malém vápně naskočil trestuhodně neobsazený CALLUM WILSON a z bezprostřední blízkosti nedal Lösslovi šanci.
     
    11
    The Cherries by potřebovali budíček, jejich soupeř si totiž vypracoval další velmi dobrou gólovou příležitost! Parádním sólem se prezentoval obránce Scott Malone, jenž se přes několik protihráčů propracoval až do šestnáctky, branku Bournemouthu ale těsně minul.
     
    9
    Tom Ince dostal přihrávku od Mooye, poté roztáhl hru na Malonea, po jehož centru se v šestnáctce domácích rozpoutala pořádná mela. Balon nakonec vyplaval u Rajiva van la Parry, jehož ránu velmi dobrým zákrokem zneškodnil Begović.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 26. C. Wilson (Ibe), 31. C. Wilson (Surman), 70. Arter, 84. C. Wilson (J. King)

    Karty:   28. S. Cook (BTH), 36. Francis (BTH), 44. Arter (BTH), 58. Pugh (BTH) – 85. Quaner (HUD), 90. Hadergjonaj (HUD)   45+4. Francis (BTH)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:11. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:10.
    AFC Bournemouth: Begović – Francis (C), S. Cook, Aké, Daniels – Ibe (43. A. Smith), Arter (88. L. Cook), Surman, Pugh – J. King (86. Gosling) – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – A. Smith, Gosling, L. Cook, Fraser, Mousset, Afobe.

    Huddersfield Town: Lössl – Hadergjonaj, Jørgensen, Cranie (61. Sabiri), Malone – Mooy (C), Williams (46. Mounié) – Kachunga (61. Quaner), Ince, van La Parra – Depoitre.
    Náhradníci: Coleman – Löwe, Smith, Sabiri, Whitehead, Quaner, Mounié.

    Rozhodčí: Lee Probert – Andy Garratt, Derek Eaton

    Diváci: 10 879
    bahis siteleri