Bayern – Augsburg 3:0 (kon.) | Hoffenheim – Frankfurt 1:1 (kon.) | Leverkusen – RB Lipsko 2:2 (kon.)
Mohuč – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Freiburg 3:1 (kon.) | Hertha – Mönchengladbach 2:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:0 (1:0)
1. FC Kolín nad Rýnem
Sobota 18.11.2017, 15:30 • OPEL Arena, Mainz • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Miloš Jojić (KLN)
     
    90+3
    Zentner vyrobil ohromnou minelu, když nahrál víceméně přímo do nohy Jojićovi, který svůj pokus poslal těsně vedle levé tyče! Zentner by byl bez úspěchu, střela mířila přesně na tyč.
     
    90+1
    Ohromná šance hostí! Osako přihrál doleva na Rausche, který centroval před bránu na Pizzara, peruánský útočník skluz nenačasoval dobře a jenom prolétl do branky!
     
    87
    Poslední střídání u domácích, Öztunali je nahrazen Kodrem.
     
    87
    Sörensen na půli hřiště předvedl šlapák na Muta a vidí žlutou kartu.
     
    82
    Kozlové s postupem času logicky ubírají v obraně a přidávají v útoku a mohlo se jim to vymstít, když tři útočníci mířili do otevřené obrany a Serdar posouval míč Mutovi na hranici vápna, Horn byl u míče rychleji a chytl ho!
     
    75
    De Blasis v utkání vlivem zranění nepokračuje a je nahrazen Holtmannem.
     
    73
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Jhon Córdoba, přichází Claudio Pizarro.
     
    72
    Bittencourt dostává žlutou kartu za menší provokaci v podobě potažení Donatiho. Vůbec si ale sudí nevšiml, že Donati na zemi dostal kopačkou do obličeje. Domácí se zlobí a asi po právu.
    71. Červená karta
     
    71
    A za ohnání se po protihráči přichází červená karta! Rozhodčí Brych nepochopitelně uděluje červenou Donatimu, ohnání se po soupeři vyhodnotil jako oplácení. Což asi i bylo, ale Bittencourt situaci hodně přidal.
     
    69
    Zřejmě největší ohrožení brány hostí! Bittencourt na hranici šestnáctky kombinoval s Guirassym, ten přihrál na Osaku, který pokusil střelu, pokus moc daleko vedle pravé tyče neletěl.
     
    66
    Hned se Serdar zapracoval do útočné akce a po sklepnutí Muta i střílel z pravé strany hřiště na hraně vápna, míč proletěl kousek od levé tyče!
     
    64
    Ze hřiště odchází jako první střídající na domácí straně Maxim. Nesehrál vůbec špatné utkání, byl aktivní, střílel, ale gól mu nebyl přán. Za něj nastoupí záložník Serdar.
     
    60
    Druhé střídání v týmu hostí. Nevýrazného Özcana nahradil Osako.
     
    58
    Centr Öztunaliho téměř z půli hřiště podcenil brankář Horn, zbytečně vyběhl a Donati naopak běžel za míčem aktivně, do sítě ho však nedostal!
    44. Daniel BROSINSKI - 1:0
     
    44
    Mainz právě vstřelil branku!
    DANIEL BROSINSKI se postavil k penaltě a střelou do druhého rohu, než skočil Horn, dává vedení domácím v tomto vyrovnaném duelu.
     
    43
    Potvrzeno, penaltový kop!
    42.
     
    42
    Penalta! Původně odkopnutý míč doběhl De Blasis a přibližoval se bráně z levé strany podél brankové čáry, byl však postrčen Rauschem a Brych nařizuje penaltu! Ještě se ale radí s videorozhodčím, tak uvidíme.
     
    40
    Další šance po střele Rausche, která mířila sice mimo, ale Zentner šel raději do zákroku, vyrazil však na Bittencourta, ten byl téměř v nulovém úhlu, přesto střílel a zamířil nad, střele pod víko moc nechybělo.
     
    37
    Zoller se zřejmě během procesu získávání míče zranil a s bolestivou grimasou odchází střídat. Nahradí ho Bittencourt.
    36.
     
    36
    A Köln mohl jít do vedení! Domácí sice míč získali zpět, jenže Zoller udělal výbornou práci, obral jednoho z domácích obránců o balon a do vápna přihrával Guirassymu, ten z poměrně velkého úhlu trefuje těsně nad levý vingl!
     
    29
    Po přímém kopu od Jojiće po faulu Dialla musel domácí gólman Zentner rychle vyběhnout proti míči, aby zabránil dorážce Guirassyho, míč pouze vyboxoval a domácí obrana se pak opět oháněla, finální centr ale nebyl ničím nebezpečný.
     
    28
    Další výtečný centr od Brosinského do malého vápna na hlavu Latzy, záložník Mohuče opět posílá míč vedle levé tyče!
     
    19
    Ale ne nadlouho, do brejku se řítil Córdoba, na zem povalil Dialla a přihrál na volnému Guirassymu na osu hřiště, hostující útočník místo střely nepochopitelně nahrával doleva na Jojiće a celá akce dopadla ziskem míče domácích.
     
    14
    Ohromná šance domácích! Brosinski špičkovým centrem našel před bránou na hraně malého vápna úplně osamoceného Maxima, který před Hornem posílá míč vedle levé tyče!

    Tomáš Kalas

    Branky: 44. Brosinski (pen.)

    Karty:   72. Bittencourt (KLN), 87. F. Sörensen (KLN)   71. Donati (MAI)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:6. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:17.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Donati, Bell, A. Diallo, Brosinski – Gbamin, Latza – Öztunali (87. Kodro), Maxim (64. Serdar), De Blasis (75. Holtmann) – Muto.
    Náhradníci: Huth – Hack, Holtmann, Frei, Serdar, Fischer, Kodro.

    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Rausch, Maroh, F. Sörensen, Klünter – Jojić, S. Özcan (60. Osako), Lehmann, Zoller (37. Bittencourt) – Guirassy, J. Córdoba (73. C. Pizarro).
    Náhradníci: Kessler – Osako, Bittencourt, Meré, Horn, Handwerker, C. Pizarro.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp
    thejrc.org