Columbus – NY Rangers 2:0 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 4:5 (po pr.)
Dallas – Edmonton 6:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 2:3 (po pr.) | Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.)
Los Angeles – Florida 4:0 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:5 (3:1, 1:3, 0:0 - 0:1)
Calgary Flames
Sobota 18.11.2017, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:18 Michael FROLÍK - 4:5
     
    61:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ve své podstatě první útok Calgary v prodloužení a hned gól! A výborná práce MICHAELA FROLÍKA, který si najel mezi kruhy, dostal přihrávku od Backlunda a propálil brankáře Elliotta! Asistence: Mikael Backlund, TJ Brodie.
     
    57:59
    Velká šance pro Philadelphii, která si zahraje přesilovou hru. Vyloučen je Matt Stajan za podražení.
     
    57:06
    Bennett s Jágrem se řítili před branku domácích. Jágr najížděl na levé straně a byl relativně volný, ale nakonec se Bennett sám rozhodl střílet. A Elliotta neprostřelil.
     
    49:50
    Flames nepřesnosti porušili a Bennett, který jel ve dvou proti jednomu, napálil levou tyč!
     
    48:40
    Velká šance elitní formace hostí pořádně zamotala hlavu brankáři Elliottovi, který měl co dělat, aby zkrotil skákající puk po střele Ferlanda.
     
    45:23
    Jankowski si sjel mezi kruhy, dostal přihrávku a střelou zápěstím napálil pravou Elliottovu tyč!
     
    42:53
    Konecny přihrál od mantinelu před branku na Hamonica, kterému ale nedovolil vystřelit pohotový Bennett.
     
    36:13
    Voráček se dostal k puku a Flyers šli ve třech proti dvěma. Později obranu hostů doplnil ještě jeden hráč, ale Voráček nakonec nic nevymýšlel a střílel sám zápěstím z pravého kruhu pro vhazování. Smith lapil letící kotouč.
    34:56 Sean MONAHAN - 4:4
     
    34:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAM zkompletoval hattrick! První hattrick v kariéře v NHL vsítil v přesilovkách, tentokrát po přihrávce Gaudreua, jenž našel Mohanaha na hraně levého kruhu pro vhazování, odkud útočník Flames prostřelil Elliotta. Asistence: Johnny Gaudreau, Kris Versteeg.
    34:02 Nolan PATRICK - 4:3
     
    34:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se vrací do vedení! Druhý gól v sezoně vsítil po bekhendovém zakončení NOLAN PATRICK, který sebral kotouč z prostoru před brankovištěm, udělal rychlou kličku a trefil zužující se skulinku mezi Smithem a tyčkou. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
     
    31:16
    Kotouč za brankou Flyers, kde se o něj několik hráčů přetahovalo. Rozhodčí jejich boj přerušil zapískáním a nikdo nevěděl proč. Důvodem nakonec je vyloučení domácího Gostisbehereho za nesportovní chování. A Calgary bude mít další přesilovku.
    29:51 Sean MONAHAN - 3:3
     
    29:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka a je srovnáno! Gaudreau ve velké šanci neprostřelil Elliotta, ale ten vyrazil puk jen před sebe mezi kruhy, kam se vrhnul SEAN MONAHAN. A ten brankáře domácích obhodil. Asistence: Johnny Gaudreau, T.J. Brodie.
     
    28:30
    Bude se znovu vylučovat na straně Flyers. Manning dostal dvě minuty za sekání. Přeseknul hokejku Stajana.
     
    27:25
    Obrovská šance domácích! Konecny jen zabruslil za branku a rozehrál na Simmondse, který postával v levém kruhu pro vhazování. Flyers rozjeli rychlou kombinaci, na jejímž konci byla střela od modré Gostisbehereho a následná dorážka Simmondse. Ale v obou případech se blýsknul Elliott.
    26:07 Sean MONAHAN - 3:2
     
    26:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku! Versteeg pálil od modré čáry a SEAN MONAHAN před brankovištěm tečoval puk, změnil jeho směr a ten propadl za záda bezmocného Elliotta. Asistence: Kris Versteeg, Mark Giordano.
     
    25:52
    Zničehonic domácí vykombinovali soupeře a Provorov měl před sebou téměř prázdnou branku! Jenže z ostrého úhlu se neprosadil.
     
    25:13
    Už to vypadalo, že Philadelphia bude ve dvou pouze proti brankáři. Ale hra byla přerušena kvůli faulu vysokou holí ze strany Weiseho.
     
    23:53
    Za sekání odchází na trestnou lavici T.J. Brodie. Domácí si zahrají přesilovku.
     
    17:20
    Flyers hrají ve třech proti čtyřem, ale přesto se Sean Couturier zcela sám dostal do úniku, před Smithem zamíchal pukem, ale tentokrát na brankáře Calgary nevyzrál!
     
    17:02
    Ve čtyřech na obou stranách se ale hrály jen čtyři vteřiny a rozhodčí vylučuje Jakuba Voráčka za hákování.
     
    16:54
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Taylor Leier – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Matt Stajan – 2 min., hrubost).
    16:08 Ivan PROVOROV - 3:1
     
    16:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vhazovalo se po pravici brankáře Smitha. To vyhrál Laughton, který poslal s pomocí Lehtery puk za sebe na IVANA PROVOROVA, který prudkou dělovkou od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jori Lehtera, Scott Laughton.
    13:22 Sean COUTURIER - 2:1
     
    13:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Voráček střílel od modré čáry a letící puk dokázal Smith pravým betonem jen vyrazit před sebe. V chumlu hráčů se nejlépe zorientoval SEAN COUTURIER, který prostřelil brankáře soupeře i změť nohou a hokejek. Asistence: Jakub Voráček, Shayne Gostisbehere.
     
    12:47
    A bude se poprvé vylučovat. Kris Versteeg odchází pykat na dvě minuty za nesportovní chování. Za to, že mimo hru vrazil do soupeře u střídaček.
     
    07:18
    Okamžitě po vhazování se vrhnul do útoku Raffl, ale sám proti brankáři neuspěl!
    07:13 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    07:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostali do velké šance, Voráček přihrál Girouxovi, který ale nestačil zakončit, Hamonic mu sebral kotouč a Ferland následně vyslal do samostatného úniku JOHNNYHO GAUDREAUA, jenž po kličce prostřelil gólmana domácích. Asistence: Michael Ferland, Sean Monahan.
    01:32 Brandon MANNING - 1:0
     
    01:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost! Mike Smith si sáhl na letící kotouč, vyrazil ho do tyčky, ale od ní se odrazil do jeho zad a za brankovou čáru. Šťastná trefa BRANDONA MANNINGA od modré čáry. Asistence Valtteri Filppula.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 2. Manning (Filppula), 14. Couturier (Voráček, Gostisbehere), 17. Provorov (Lehterä, Laughton), 35. Patrick (Voráček, Giroux) – 8. J. Gaudreau (Ferland, Monahan), 27. Monahan (Versteeg, Giordano), 30. Monahan (J. Gaudreau, Brodie), 35. Monahan (J. Gaudreau, Versteeg), 62. Frolík (Backlund, Brodie)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Hägg, Provorov, Manning, Gostisbehere, Alt, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Patrick, Weise – Konecny, Filppula (A), Lehterä – M. Raffl, Laughton, Leier.
    Calgary Flames: M. Smith (Läck) – D. Hamilton, Giordano (C), Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Ferland, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Brouwer (A) – Jágr, Jankowski, S. Bennett – Lazar, Stajan, Versteeg.

    Rozhodčí: Peel, Pochmara – Nansen, Suchánek
    thejrc.org