Columbus – NY Rangers 2:0 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 4:5 (po pr.)
Dallas – Edmonton 6:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 2:3 (po pr.) | Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.)
Los Angeles – Florida 4:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (0:0, 5:1, 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 18.11.2017, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:20
    Dnešní utkání sleduje 15321 diváků.
    47:14 Will BUTCHER - 5:2
     
    47:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Tayler Hall objel celé útočné pásmo a po krásném oblouku na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Connor Hellebuyck neudržel, a puk pod jeho hýžděmi proklouzal na brankovou čáru, kde ho dorazil dojíždějící WILL BUTCHER a vstřelil svůj první gól v NHL! (1 gól a 14 asist.) Asistence: Nico Hischier a Taylor Hall.
    43:25 Střídající Kinkaid vychytal v samostatném úniku Ehlerse!
     
    43:25
    Nikolaj Ehlers se řítil do samostatného úniku a rychlou střelou zápěstím z blízkosti vyklepal lapačku Keitha Kinkaida, který puk vyrazil!
     
    41:40
    Adam Lowry byl zřejmě hráčem, který vypálil z levého kruhu a Keith Kinkaid jeho střelu pravým ramenem vyrazil nad a do ochranné sítě!
     
    40:19
    Cory Schneider sice druhou třetinu dochytal, do té třetí místo něj ale naskočil Keith Kinkaid.
     
    40:01
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Cory Schneider, přichází Keith Kinkaid.
     
    39:55
    Dustin Byfuglien napřáhl v pravém kruhu po krásné akci ke střele zápěstím, která mířila do bližšího pravého horního rohu brány, Cory Schneider ale předvedl senzační semafor!
    38:18 Mathieu PERREAULT - 5:1
     
    38:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATHIEU PERREAULT si najel v rychlosti před bránu na přihrávku Matta Hendrickse z pravého křídla a ostrého úhlu a bez přípravy zamířil z blízkosti pod vyrážečkou Coryho Schneidera do brány! Asistence: Matt Hendricks a Joel Armia.
     
    32:18
    Vypadalo to na příliš mnoho hráčů na ledě v podání Devils, jenže nakonec byl vyloučen Tyler Myers, který dostal dvě minuty za podražení.
     
    30:00
    Joel Armia byl vyloučen na dvě minuty za držení a Devils si zahrají první přesilovou hru zápasu.
    29:41 Matt HENDRICKS - 4:1
     
    29:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATT HENDRICKS si najel u levé tyče na krásnou zpětnou přihrávku zpoza brány od Mathieua Perreaulta a zamířil pod horní tyč! To je lavina! Asistence: Mathieu Perreault a Joel Armia.
    28:41 Jacob TROUBA - 3:1
     
    28:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Mark Scheifele opět na pravém křídle od hrazení přihrál do středu, kde Kyle Connor vkleče na vrcholu pravého kruhu pro vhazování posunul puk na rozjetého JACOBA TROUBU, který krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Coryho Schneidera k přední pravé tyči! Asistence: Kyle Connor a Mark Scheifele.
    28:06 Patrik LAINE - 2:1
     
    28:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nikolaj Ehlers vypálil z vrcholu mezikruží a PATRIK LAINE před bránou sklepl puk u pravé tyče pod lapačku Coryho Schneidera – 2:1! Winnipeg doma znovu vede o gól a Devils ztrácejí. Asistence: Nikolaj Ehlers a Bryan Little.
    26:52 Brian GIBBONS - 1:1
     
    26:52
    Devils právě vstřelili branku!
    BRIAN GIBBONS na vrcholu mezikruží napřáhl ke krásné střele zápěstím, která se na první pohled od horní tyče odrazila zpět do hry, jenže se vrátila od oblouku napínajícího síť a gól byl po přezkoumání videa zpětné uznán! Časomíra se posunula zpět o osm sekund. Zajímavá situace a gól. Asistence: Blake Coleman a Will Butcher.
    25:51 Kyle CONNOR - 1:0
     
    25:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Blake Wheeler na vrcholu pravého kruhu po krásné přihrávce Marka Scheifeleho od hrazení napřáhl k prudké střele, kterou Cory Schneider neudržel, a KYLE CONNOR po dobruslení situace puk bekhendem poslal z blízkosti do sítě! Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
     
    25:01
    Toby Enström se v blízkosti vlastní brány zaklínil do Jespere Bratta nohama a odnesla to jeho pravá noha, na kterou nemůže došlápnout a zamířil na ošetřovnu! Uvidíme, zda se vrátí.
     
    24:42
    Devils na levém křídle vypálili z úhlu od hrazení a Connor Hellebuyck puk po krásném zákroku ukryl v lapačce! Hra je konečně přerušena.
     
    17:45
    Ben Lovejoy na pravém křídle z úhlu mířil pod horní tyč, Connor Hellebuyck ale lapačkou puk vytáhl mimo a dorážka Devils už nepřišla.
     
    16:43
    Drew Stafford se po přihrávce z pravého křídla ocitl na vzdálenější levé tyči ve velké šanci, jenže bekhendem z blízkosti bránu Jets přestřelil!
    09:43 Nikolaj Ehlers mohl potrestat špatnou rozehrávku Devils!
     
    09:43
    Nikolaj Ehlers se po velmi špatné zpětné přihrávce Devils ocitl v mezikruží ve velké šanci, jeho střela přes obránce ale minula těsně levý horní roh brány! To byla velice slibná příležitost.
     
    09:07
    Dustin Byfuglien bleskově objel bránu a v blízkosti pravé tyče se puk snažil zasunout do brány, jenže se mu to nepodařilo a kotouč se od jednoho z hráčů odrazil pod Coryho Schneidera, který puk zmrazil pod lapačkou. Joel Armia ani Mathieu Perreault se k dorážce nedostal.
     
    05:46
    Joel Armia střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější levé tyči a Cory Schneider výborně puk vyrazil pravým betonem.
    04:25 Palmieri orazítkoval tyč a dorážku zneškodnil Hellebuyck!
     
    04:25
    Kyle Palmieri napřáhl na vrcholu pravého kruhu k prudké střele zápěstím, která se od pravé tyče odrazila do levého kruhu pro vhazování a Connor Hellebuyck si poradil i s následnou dorážkou, když po střele z úhlu vytáhl skvělý akrobatický zákrok! Devils málem vedli 0:1.
     
    00:55
    Kyle Connor se málem řítil do samostatného úniku, jenže Damon Severson ho dokázal dobruslit a těsně před bránou mu znemožnil zakončení, když mu puk zezadu vypíchl!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Connor (Wheeler, Scheifele), 29. Laine (Ehlers, Little), 29. Trouba (Connor, Scheifele), 30. Hendricks (Perreault, Armia), 39. Perreault (Hendricks, Armia) – 27. Gibbons (Coleman, Butcher), 48. Butcher (Hischier, Hall)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Enström, Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, D. Kulikov, T. Myers – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Perreault, Hendricks, Armia. Hlavní trenér Paul Maurice.
    New Jersey Devils: Schneider (41. Kinkaid) – A. Greene (C), Santini, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Palmieri – Bratt, Zajac (A), Stafford – Henrique, Boyle, Wood – Gibbons, Coleman, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Brad Meier. Čároví: Vaughan Rody, Andrew Smith

    Diváci: 15321
    thejrc.org