Pardubice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Liberec – Letňany 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:0 (kon.)
Třinec – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Rytíři Kladno
Sobota 18.11.2017, 12:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    59:31
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Filip – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štochl přihrál od pravého mantinelu na hranici brankoviště, kde byl ERIC MEŽNAR, jemuž stačilo jenom nastavit hůl. To byla další povedená akce Pirátů. Asistence: Jakub Štochl.
     
    56:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    KRYŠTOF OUŘADA si nyní vynahradil všechny promarněné šance. Mežnar přihrál od levého mantinelu na Černého, který našel u levé tyčky střelce OUŘADU, jenž měl opravdu hodně prostoru. Chladnokrevně projel podél celého brankoviště a zakončoval až u druhé tyčky do prázdné klece. Asistence: David Černý a Eric Mežnar.
     
    54:04
    Po Routově střele od modré se k dorážce před bránou dostal Neiss, ale ani on domácí jedničku nepřekonal. Bude se vhazovat v levém kruhu z pohledu gólmana.
     
    53:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Mežnar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:16
    Ouřada si vzal puk hned po buly, proháčkoval se přes všechny hráče, kteří byli seřazeni mezi kruhy, a pak hledal mezírku mezi betony. Novotný však nedal mladému forvardovi šanci. Pak se Kladno osvobodilo.
     
    50:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Volráb – 2 min., podražení).
     
    47:35
    Jarého rána od pravého mantinelu Novotnému nadělal hodně starostí, protože mu vypadla k Černému, který se snažil do dorážet, ale obránci mu to překazili.
     
    42:01
    Zíky vystihl chomutovskou rozehrávku a vyslal Zíku, ten sám před Běhulou neuspěl.
     
    38:46
    Z protiútoku jeli Brandner a Lobodowski na jediného obránce, ale druhý jmenovaný vystřelil jen do lapačky, která byla připravená na bližší tyčce.
     
    37:51
    Volráb si prolétl do pásma, ale rychlou střelou minul. Hned z dalšího útoku Jelínek přihrál na hranici brankoviště, kde byl Hašek, jehož dva nebo tři pokusy pokryl Běhula. Ouřada si poté vyšlápl na jednoho z vysokých spoluhráčů a zasadil mu tvrdý krosček, sudí nevylučují.
     
    32:36
    Sražené nahození se sám před bránou našel Filip, který blafákem Běhulu nepřekonal. Z otočky poté dorážel Ondřej Bláha, který ležícího brankáře Pirátů také neprostřelil.
     
    31:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jsou na koni. Po Brandnerově střele z levého kruhu si puk vybojoval Jaroš, jenž objel branku a posll puk na PETERA LOBODOWSKÉHO, který předvedl třetí gól jak přes kopírák. Opět z první prostřelil Novotného do horní části klece. Asistence: Jakub Jaroš Roman Brandner.
     
    30:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosadili ve vlastním oslabení. Brandner a Jaroš dobře nepadali a vysloužili si tak kanadského body. Brandner vybojoval za bránou puk a přihrál na vrchol brankoviště, kde byl JAKUB JAROŠ, ten pouze nastavil hůl a tečoval puk do horní části branky. Asistence: Roman Brandner.
     
    28:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    27:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Routa vyslal ONDŘEJE BLÁHU do samostatného úniku, který proměnil, a vstřelil tak kontaktní branku. Asistence: David Routa.
     
    25:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Zeman – 2 min., krosček).
     
    21:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ouřada přihrál od levého mantinelu ne spojnici kruhů, kde byl MICHAL GUT, jenž parádní trefou našel mezírku mezi Novotného betony. Asistence: Kryštof Ouřarda a David Černý.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Routa – 2 min., sekání).
     
    16:52
    Brandner měl teď smůlu. Jeho nenápadné nahození od levého mantinelu tečoval jeden z obránců. Kotouč pak pomalu projel pod betonem brankáře hostů a podél vzdálenější tyčky.
     
    14:08
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (M. Bláha – 2 min., krosček).
     
    12:55
    Černý jel v situaci dva na jednoho s Ouřadou, kterému adresoval přihrávku, ale mladý produktivní Pirát neprostřelil přesouvajícího se brankáře a naštvaně si klepl hokejkou o led.
     
    11:11
    Ouřada jel se spoluhráčem Bendou dna na jednoho, ale situaci vzal na sebe a vypálil. Novotný se nenechal nachytat u první tyčky a zasáhl.
     
    06:17
    Bernat se dostal k puku na hranici pravého kruhu, odkud vypálil. K dorážce se nedostal Jelínek, jemuž kotouč projel, jinak by dával do prázdné.
     
    05:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pech přihrál zpoza brány na vrchol brankoviště, kde stál zcela osamocený ERIC MEŽNAR. Stačiulo mu pouze nastavit hůl, aby tečoval kotouč do horního rohu kladenské brány. Asistence: Patrick Pech.
     
    01:16
    Minutu a 34 vteřin se budou Piráti bránit ve třech.
     
    01:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Zeman – 2 min., podražení).
     
    00:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Gut – 2 min., faul kolenem).

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 6. Mežnar (Pech), 22. Gut (Ouřada, Černý), 31. Jaroš (Brandner), 32. Lobodowski (Jaroš, Brandner), 57. Ouřada (Černý, Mežnar), 58. Mežnar (Štochl) – 28. O. Bláha (Routa)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Černý, Baier, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.
    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Kvapil, Zich, Volráb, Šmatlák, Flachs – O. Bláha, M. Bláha, Hašek, Jelínek, Bernat, Zíka, Routa, Kulma, Filip, Neiss.

    Rozhodčí: Vyštejn – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri