Pardubice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Liberec – Letňany 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:0 (kon.)
Třinec – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:2 (0:0, 1:2, 5:0)
HC Litvínov
Sobota 18.11.2017, 15:30 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    59:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak je tu ještě jedna pečeť! Dominik Svoboda už byl opět v brance, když ho skvělou ranou překonal znovu MAREK PRINCL! Asistence: Jakub Procházka.
     
    59:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je hotovo, výhru Plzně pečetí střelou do prázdné branky MAREK PRINCL! Asistence: Jakub Procházka.
     
    56:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu čtvrtá branka Plzně, která dnes poprvé využívá přesilovou hru! Je to navíc čistý hattrick, díky chytrému pasu Adama Rohly se mohl do puku z první opřít MARTIN LANG, jehož pokus Svoboda nedokázal zastavit. Asistence: Adam Rohla a Radek Mužík.
     
    46:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrovskou šanci nejprve nevyužil Litvínov, podle starého pravidla tedy udeřilo na druhé straně! Indiáni se před brankou Dominika Svobody dostali k několika dorážkám, druhý gól v utkání si připisuje MARTIN LANG, jenž otáčí skóre! Asistence: Radek Mužík a Václav Adamec.
     
    43:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dlouho drželi v útočném pásmu, ale ke střele se nedostali, kotouč se dostal do střední třetiny. Jenže indiáni ihned obrátili hru a do bejku se na levé straně dostal MARTIN LANG, který se svou ranou nemýlil! Asistence: Radek Mužík a Vladimír Kremláček.
     
    36:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující celek sehrával tuto přesilovku dobře, nakonec se dočkal také vedoucího gólu! ONDŘEJ DUFEK vystřelil z mezikruží, Pilc vyrazil kotouč před sebe, takže ho tentýž hráč mohl bez potíží dorazit do prázdné klece. Asistence: Radek Liška a Přemysl Svoboda.
     
    31:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ale nyní už se hostující hráči mohou radovat! Domácí nebyli moc důrazní v obraně, nechali puk jen tak povalovat mezi kruhy, kam se jako první dostal DANIEL JOUZA, jenž se svou střelou švihem nemýlil. Asistence: Přemysl Svoboda a Robert Bártek.
     
    21:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu první gól domácích, jenž padl po nádherně sehrané akci, které dopomohlo i podklouznutí bránícího hráče Litvínova. ADAM ROHLA obdržel puk na pravém kruhu a o tyč se trefil přesně za záda Dominika Svobody! Asistence: Radek Mužík a Martin Lang.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 22. Rohla (Mužík, Lang), 44. Lang (Mužík, Kremláček), 47. Lang (Mužík, Adamec), 57. Lang (Rohla, Mužík), 60. Princl (Procházka), 60. Princl (Procházka) – 32. Jouza (P. Svoboda, Bártek), 37. Dufek (Liška, P. Svoboda)


    HC Plzeň 1929: Pilc (K. Čech) – Houdek (C), Kaňák (A), Kovářík, Šiller, Staněk, Kremláček – Hajžman, Adamec, D. Čech, Princl, Rohla, Kolář, Procházka, Lang, Hasman, Šeba, Mužík (A)
    HC Litvínov: D. Svoboda (Kmínek) – Baláž, Viedemann, Bártek, Liška (A), Černohorský, Šubrt – Šarlinger, Kovačič, Jouza, Kysela, Dufek (A), Arnold, Myšák, Beran, Berka, P. Svoboda (C)

    Rozhodčí: Zubzanda – Brejcha, Pešek
    bahis siteleri