Pardubice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Liberec – Letňany 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:0 (kon.)
Třinec – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Sobota 18.11.2017, 16:00 • Svijanská Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    51:29
    Letňany právě vstřelily branku!
    Valdhans unikl všem, ale tváří v tvář Novákovi zasunul kotouč pouze mimo tyče. Akce ale pokračovala a Valdhans našel mezi kruhy připraveného JANA SLAVÍKA, jenž se do kotouče opřel bez přípravy a napálil jej mimo dosah brankáře.
    Asistence: Valdhans, Nárovec.
     
    48:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti Letců je na světě! Hamalčík si povyjel z branky, aby vyrazil střelu od modré čáry. Ta se posléze odrazila přímo na hůl Drábka, který adresoval přes brankoviště přihrávku MILOSLAVU ADAMCOVI. Uklizení do odkryté klece už bylo pro libereckého beka formalitou.
    Asistence: Drábek, Křepelka.
     
    42:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí mladíci využívají další přesilovku. Na brankovišti se nejlépe zorientoval Adamec, který přiťukl puk MATĚJI HÁJKOVI. Ten jako správný kapitán zametl puk mezi tři tyče.
    Asistence: Adamec.
     
    38:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři v oslabení přidávají třetí gól! JAKUB RYCHLOVSKÝ v prvním úniku minul branku, o chvíli později se ale hnal ve společnosti Charváta proti jedinému bekovi, načež po rychlé výměně puku trošku šťastně propasíroval pryž za Hamalčíka.
    Asistence: Charvát.
     
    35:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru poměrně rychle využívají a odskakují tak na rozdíl dvou branek. MARTIN MAŤÁTKO se na modré čáře rozhodl pro vysoké nahození, které přes tělo clonícího Jana Křepelky zaplulo přesně do horního růžku branky.
    Asistence: Adamec.
     
    05:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dostávají do vedení! Po pěkné kombinaci se dostal do samostatného úniku JAKUB RYCHLOVSKÝ, který se rozhodl pro přímou střelu a udělal dobře, puk totiž proletěl nad vyrážečkou až do sítě. Gólu předcházela parádní přihrávka Žůrka.
    Asistence: Žůrek.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Rychlovský (Žůrek), 36. Maťátko (Adamec), 39. Rychlovský (Charvát), 43. Hájek (Adamec), 49. Adamec (Drábek, Křepelka) – 52. Slavík (Valdhans, Nárovec)


    Bílí Tygři Liberec: Novák (Zajíček) – Adamec, Šuráň, Hampl, Charvát, Bieniek, Žůrek, Ira – Rychlovský, Maťátko, Drábek, Cikhart, Křepelka, Vomáčka, Bitman, Hájek, Šafařovský, Šeliga.
    HC Letci Letňany: Hamalčík – Štěpánek, Schönbauer, Zedek, Riley, Krutil, Searle, Hlinka, Narovec, Valdhans, Klíma, Soukup, Kalina, Janča, Bespalchenko, Srbek, Janiurek, Slavík, Pejchal, Teuber.

    Rozhodčí: Nepomucký – Kajínek, Zavřel.
    thejrc.org