HC Plzeň – Chomutov 4:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 4:5 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 1:6 (kon.)
Technika Brno – Havířov 3:2 (po pr.) | Třemošná – Slavia 0:1 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Letňany 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 2:11 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Třinec – Přerov 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 18.11.2017, 12:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    62:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jedna chyba a je konec! ADAM ŽENÍŠEK vzal na sebe přečíslení dva na jednoho a z levé strany uspěl ranou ke vzdálenější tyči na lapačku Šilhana. Bez asistence.
     
    51:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DAVID JIŘÍČEK se dostal k zakončení u levé tyče a prosadil se ranou ke vzdálenější. Asistence: Sebastián Malát.
     
    38:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Smrtící útoky Pirátů pokračují! Další chyba plzeňské defenzivy vyslala do sóla JOSEFA KOLÁČKA, který po kličce do bekhendu zakončil pod břevno. Asistence: Marcel Štefančík, Jan Matějka.
     
    37:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov čekal na chybu soupeře a ta přichází. V situaci dva na jednoho hezky předložil Holka MARCELU ŠTEFANČÍKOVI, který pocukrovaného bochánku využil ranou z mezikruží pod břevno. Asistence: Tobiáš Holka, Josef Koláček.
     
    23:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kdybych si negeloval vlasy a raději nosil klobouky, už bych ho házel na led. JAN SLANINA zamířil z mezikruží tak velkoparádně, že kotouč zaplul do sítě po cestě levý růžek – pravý růžek. Asistence: Sebastián Malát.
     
    18:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí nevedli ani minutu. U levé tyče si našel vyražený kotouč po střele Birzhanzla JOSEF KOLÁČEK a začínáme opět od nuly, tedy jedné. Asistence: Filip Birhanzl, Michael Prokeš.
     
    17:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé jako první milování! Ihned po buly putoval touš na osamoceného SEBASTIÁNA MALÁTA u pravé tyče, který po křižné příhře zakončil z první prakticky do prázdné. Asistence: David Jiříček, Jakub Hamšík.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 18. Malát (Jiříček, Hamšík), 24. Slanina (Malát), 52. Jiříček (Malát), 63. Ženíšek – 19. Koláček (Birhanzl, Prokeš), 38. Štefančík (Holka, Koláček), 39. Koláček (Štefančík, Matějka)


    HC Plzeň 1929: Prchlík (Vondraš) – Páník, Hamšík, Jiříček, De Sousa, Vajner, Malák – Slanina (A), Hauser, Soukup, Hollar (A), Šiler, Marcel, Matoušek, Malát (C), Ženíšek, Kuchárik.
    Piráti Chomutov: Šilhan (Stuchlík) – Petrásek (C), Pöschl, Vaněk, Matějka, Kovár, Birhanzl, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Urych, Príhoda, Kulich, Svoboda, Prokeš, Čech, Koláček (A), Štefančík (A), Holka, Vrhel.

    Rozhodčí: Němec – Malý, Šimán

    Diváci: 44
    thejrc.org