HC Plzeň – Chomutov 4:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 4:5 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 1:6 (kon.)
Technika Brno – Havířov 3:2 (po pr.) | Třemošná – Slavia 0:1 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Letňany 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 2:11 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Třinec – Přerov 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 2:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 18.11.2017, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    57:41
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., držení protihráče).
     
    53:37
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Janoch – 2 min., podražení).
     
    53:22
    Pavel Novák se dostal před branku soupeře zcela osamocený! Bezprostředně zkoušel zamířit nejspíše mezi betony, ty ale Čeněk Krátký včas zaklapl a kotouč vyrazil vysoko do ochranné sítě!
     
    43:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to další gól v brance domácího týmu! Opět to byla lajna s Williamem Prayem, která skóruje! Filip Kovář poslal přihrávku na VOJTĚCHA JIRUŠE, jenž si taktéž odnese z dnešního klání minimálně jednu gólovou trefu. Asistence: Filip Kovář, Jaroslav Chmelař.
     
    39:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ve hře čtyři na tři se prosazují domácí hráči! Yahor Hrakholski přenechal kotouč VÁCLAVU SVACHOVI, který si s ním sjel před branku, odkud zamířil na centimetr přesně pod víko! Kotouč se od horní tyčky odrazil rovnou do branky! Asistence: Yahor Hrakholski.
     
    38:51
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hladík – 2 min., krosček).
     
    38:40
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Novák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Strnad – 2 min., hrubost).
     
    36:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec dokázal v druhé třetině vstřelit již čtyři branky a Motor to tak bude mít po zbytek zápasů vcelku složité. U levé tyče projížděl WILLIAM PRAY, který odtud dokázal zamést kotouč do branky dnes potřetí! Pray si tak připisuje třetí branku v dnešním utkání! Asistence: Tomáš Jakubec, Adam Měchura
     
    33:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to o čtyři branky! Uvidíme, zda se dočkáme aspoň minimální zápletky. LUKA VODLAN se objevil u levé tyče z pohledu domácího gólmana. Odtud také dokázal z dorážky propasovat kotouč do branky. Asistence: Vojtěch Strnad.
     
    26:27
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Nezbeda – 2 min., hákování).
     
    25:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je povedený nástup od Bílých Tygrů do prostředního dějství zápasu. Vojrěch Duschka vypálil od modré čáry. Na jeho střelu dobře před brankou viděl WILLIAM PRAY, jenž do ni bezvadně sáhl a usměrnil ji za Lidáka. Liberecký Pray si tak připisuje druhý gól v dnešním utkání. Asistence: Vojtěch Duschka.
     
    22:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Druhá branka v brance domácího Motoru je na světě! Tomáš Kollert vystřelil od modré čáry. Jeho pokus Lidák vyrazil jen před sebe, kde se objevil JAROSLAV CHMELAŘ, který bekhendem zasunul kotouč mezi Lidákovy betony. Asistence: Tomáš Kollert, Vojtěch Jiruš.
     
    18:17
    Povedený protiútok ve vlastním oslabení brankou domácích nekončí! Ryba zkoušel stahovačku, ale přes posledního obránce neprošel. Puk se poté v útočném pásmu Českobudějovických dostal na hůl Březiny, který byl ale vychytán Čeňkem Krátkým.
     
    17:40
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hrakholski – 2 min., vysoká hůl).
     
    13:10
    František Schwartz vypíchl obránci na modré čáře kotouč a ujel do úniku! Vracející se Kovář mu ale se svým spoluhráčem dokázal střelu ještě znepříjemnit, tudíž Schwartzovo zakončení nemělo potřebné parametry a do branky nezapadlo.
     
    12:24
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Jasečko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:30
    Vojtěch Jiruš mohl poslat svůj tým do dvoubrankového vedení! Těsně před brankou se k němu odrazil kotouč velmi výhodně, ale svou prudkou střelu ze zápěstí poslal nad branku.
     
    05:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme zde první branku utkání! Ta zajišťuje vedení hostujícímu týmu! Přečíslení dva na jednoho Bílým Tygrům nevyšlo, poté se ale kotouč ocitl za brankou Lidáka. Puku se zmocnil WILLIAM PRAY, který si povyjel právě zpoza branky a poté jej zasunul do odkryté klece. Lidák se nestihl přesunout. Asistence: Vojtěch Jiruš.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 40. Svach (Hrakholski) – 6. Pray (Jiruš), 23. Chmelař (Kollert, Jiruš), 26. Pray (Duschka), 34. Vodlan (Strnad), 37. Pray (Jakubec, Měchura), 44. Jiruš (Kovář, Chmelař)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Pavlát, Hail, Svach, Remta – Hrakholski, Michal, Hanák, Ryba, Novák, Kašpar, Brouček, Březina, Schwartz, Janoch, Lukeš, Pouzar
    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Čajan) – Duschka, Kovář, Hladík, Čihák, Starý, Kollert, William, Jakubec, Jiruš, Měchura, Strnad, Nezbeda, Chmelář, Gajda, Vodlan

    Rozhodčí: Mertl – Šperl, Oudes
    thejrc.org