Vítkovice – Ostrava 8:4 (kon.) | Tatran – Jičín 7:8 (kon.) | Olomouc – Královské Vinohrady 10:3 (kon.)
Liberec – Chodov 2:12 (kon.) | Židenice – Panthers 2:4 (kon.)
konec
FBS Olomouc
10:3 (5:1, 2:0, 3:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 19.11.2017, 15:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 12. kolo
     
    53:02
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Přichází ještě menší korekce skóre. Po propadnutí obránkyň i brankářky Kollárové se dostaly hosté k rychlému přečíslení, po kterém už do poloprázdné branky mohla pálit připravená TEREZA TRUNEČKOVÁ. Asistence: Michaela Lingová.
     
    50:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Florbal na Čajkaréně dnes nedává smysl. Vinohrady i napodesáté propadají, když po ne úplně jistém zákroku Kuchyňkové došla svým důrazem k dorážce BABORA SUCHÁNOVÁ. Její rána už tak byla jen maličkosti, před sebou měla prázdnou branku. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    48:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná palba! Olomouc se už několik let nepodařilo vsítit v extralize tolik branek, avšak dnes je vše zapomenuto. Po velmi přesné kombinaci na jeden úder se dostala TEREZA REIMEROVÁ k volnému prostoru a ránou k tyči nemohla nenajít u Kuchyňkové odpověď. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    47:47
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Tentokrát se nicméně snaha hostí vydařila! Velmi nevypočítavá rána KRISTÝNY ZELNÍČKOVÉ se snesla vysokým obloukem přesně do šibenice branky, kam už Kollárová nestačila dosáhnout. Asistence: Petra Honzová.
     
    42:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A domácí jsou znovu na koni. Vinohrady tentokráte vůbec nezareagovaly na pohyb MARTY HORÁČKOVÉ, která pak jen ladně mohla zakončovat nad nohu Vyrobíkové. Asistence: Petra Mandátová.
     
    33:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí mančaft zatím předvádí neskutečnou dominanci. TEREZA REIMEROVÁ se dostala za obranu Vinohrad, kde už se dokázala velice rychle zorientovat. Její akrobatické zakončení nakonec na Vyrobíkovou platilo. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    27:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jsou dnes opravdu v ráži! Olomoucká hra totiž znovu vinohradskou hru dokonale rozdrobila, když LUCIE CHOLINSKÁ po obdržení chytré přihrávky vykroužila oblouk na velkém brankovišti a trefila přesně prostor nad nohou Vyrobíkové. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    14:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Poslední tým tabulky zatím předvádí něco neočekávaného, když se hned po buly vřítila k brance Vinohrad JITKA OHÁŇKOVÁ a po stylu svých schopností propálila pod nohou Vyrobíkové. Bez asistence.
     
    14:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nečekané! Olomoucké hráčky se dostávají do tříbrankového vedení, když se po líbivé kombinaci dostala ke střelbě BARBORA SUCHÁNKOVÁ. Vyrobíková už ke druhé tyčce nedosáhla. Asistence: Barbora Pařízková.
     
    11:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je olomoucké překvapení! Domácí se ukazují poprvé v sezóně ve větší převaze, než jim bylo tradiční, a překonávají Vyrobíkovou už potřetí. PETRA MANDÁTOVÁ vzpomněla na své hvězdné působení ve Vítkovicích a nechytatelnou střelou do šibenice se zapisuje mezi střelkyně. Asistence: Barbora Pařízková.
     
    08:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A další změna ve skóre! Tentokrát potvrzuje Olomouc, že v posledních minutách byla hegemonem hřiště a důrazem na brankovišti slaví svou druhou branku. KAROLÍNA ŠABLATUROVÁ, totiž dokázala procedit míček skulinkou v postoji Vyrobíkové, která před tím míček ne úplně dobře vyrazila před sebe. Bez asistence.
     
    05:28
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Po chybce debutující Kollárové, které vypadl míček z rukou, se Vinohrady dostaly k rychlé kombinaci, na jejímž konci byla kanonýrka MICHAELA LINGOVÁ. Pro ni už byla situace formalitou, branka totiž byla opuštěná, neboť Kollárová vypadla z pozice. Asistence: Lenka Kalistová.
     
    01:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je začátek jako řemen! Olomouc se po nenápadné akci, při které selhala vinohradská obrana, dostává do vedení. BARBORA LICHNOVÁ využila mezírky před Vyrobíkovou a přímočarou cestou na branku zavěsila krásnou střelou do šibenice. Bez asistence.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Lichnová, 9. Šablaturová, 12. Mandátová (Pařízková), 15. Suchánková (Pařízková), 15. Oháňková, 28. Cholinská (Lichnová), 33. Reimerová (Oháňková), 43. Horáčková (Mandátová), 49. Reimerová (Oháňková), 51. Suchánková (Lichnová) – 6. Lingová (Kalistová), 48. Zelníčková (Honzová), 54. Trunečková (Lingová)


    FBS Olomouc: Kollárová (Franková) – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová (C) – Pavlíková, Suchánková, Lichnová – Tomanová, Pařízková, Oháňková – Horáčková, Šablaturová, Reimerová – Cholinská, Kylarová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (43. Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková – Kalistová, Honzová, Lingová (C) – Bursová, Bartošová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

    Diváci: 213
    thejrc.org