Teplice – Bohemians 1905 5:4 (kon.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.) | Dukla Praha – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Příbram – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
konec
FK Teplice
5:4 (4:2)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 20.11.2017, 10:30 • Litvínov UMT, Lomská • Juniorská liga – Čechy • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:36:05)
     
    Je dobojováno! Velmi zajímavé utkání nám nabídlo devět branek! Domácí ve 22. minutě vedli 4:0, ovšem hosté poté dostali příležitost dvou pokutových kopů a snížili, v poločase tedy 4:2. Hned v úvodu druhých pětačtyřiceti minut přišla třetí penalta pro Bohemians a Teplice se najednou začaly obávat o výsledek. Pokutový kop dostali k dispozici také domácí, kteří šli opět do dvoubrankového vedení. Hostí sice snížili, ovšem na víc už se nezmohli. Teplice berou tři body po divoké přestřelce 5:4!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Standardní situaci rozehrál Peter Horizrál. Míč však směřoval pouze doprostřed branky, Němeček tak neměl žádné větší potíže!
     
    90
    Hostům se ale přeci jen nabízí výborná příležitost na srovnání! Zhruba metr za velkým vápnem přišel faul, kapitán Jakub Káš se velmi těžce zvedá ze země!
     
    89
    Hraje se u rohového praporku na polovině hostů, což Teplicím vyhovuje. Fotbalisté Bohemians se nemohou dostat k míči.
     
    88
    Další faul hostů, tentokráte na Martina Berešíka, se kterým to nevypadalo dobře. Domácí fotbalista už je ale zase na nohou.
     
    87
    Šup byl nedovoleně zastaven Bartkem. Teplice s následnou rozehrávkou příliš nepospíchají, což se pochopitelně nelíbí hostujícím fotbalistům.
     
    86
    Fotbalisté Bohemians teď mají navrch a kombinují před vápnem Teplic. Do zakončení se ale zatím nedostávají, pro míč si nyní došel Němeček.
     
    85
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Dominik Nátr.
     
    84
    Po centru z levé strany se do souboje se Šrámkem dostal Kodad. Tomu byl ale odpískán útočný faul, rozehrávat bude hostující brankář.
     
    82
    Výborně to na pravé straně udělal Kodad, který přihrával pod sebe. Jan Suchan zhruba z hranice penalty nastřelil břevno!
     
    81
    Hlavní sudí přerušuje hru. Viděl totiž útočný faul jednoho z hostujících hráčů. Domácí s následnou rozehrávkou příliš nepospíchají.
     
    80
    Následný střelecký pokus byl zblokován! Tepličtí fotbalisté ale zůstávají u míče a budou vhazovat zhruba na polovině hřiště.
     
    79
    Dobře teď vyběhl Němeček, který ihned rozehrává. Domácí tak směřují do rychlého brejku proti oslabené obraně soupeře.
     
    77
    Rozhodčí nakonec Bartkovi uděluje žlutou kartu. S domácím fotbalistou už do vypadá lépe, Zárybnický bude moci pokračovat ve hře.
     
    77
    David Bartek teď u lajny velmi ostře zasáhl Vojtěcha Zárybnického, který zůstává ležet na zemi a nevypadá to s ním vůbec dobře.
     
    76
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté znovu snižují na rozdíl jediného gólu! Střela hostujícího fotbalisty směřovala mimo. Míč ale naneštěstí pro Teplice zasáhl jednoho z domácích zadáků, od kterého se odrazil za bezmocného Němečka! Autorem branky PETR VACÍK!
     
    75
    Dva drobné fauly na polovině hřiště, hosté zůstávají u míč a kombinují před pokutovým územím soupeře.
     
    74
    Kodad míč už nestihl na hrací ploše, bude z toho odkop od branky. Fotbalisté ve žlutém teď budou hrozit především z rychlých brejků.
     
    72
    Domácí přišli o míč a museli se rychle vracet! Také Teplice vidí žlutou kartu za taktický faul, potrestaným je Jakub Hruštinec.
     
    71
    Ostrý zákrok na hostující straně, hlavní sudí vytahuje žlutou kartu, tu vidí Petr Buchta. Zajímavá standardní situace pro domácí!
     
    70
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Michal Vrána, přichází Dominik Kocourek.
     
    69
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Vojtěch Novotný, přichází Zdeněk Švejda.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Lucas Dias, přichází Peter Horizrál.
    68. ŠUP - 5:3
     
    68
    Teplice právě vstřelily branku!
    DOMINIK ŠUP poslal brankáře Šrámka na druhou stranu! Domácí také využívají pokutového kopu a navyšují svůj náskok na dvě branky!
     
    68
    Hostující brankář Jan Šrámek za tento penaltový zákrok vidí žlutou kartu!
    68.
     
    68
    Vojtěch Zárybnický byl podle rozhodčího v pokutovém území nedovoleně zastaven Janem Šrámkem, čtvrtá penalta v dnešním duelu!
     
    67
    Hosté zahrozili po levé straně. Následně dostali spoustu prostoru na té pravé, vybojovali svůj druhý roh v tomto utkání.
     
    66
    Tepličtí dostali k dispozici přímý kop. Následná střela však skončila hodně vysoko nad brankou Šrámka, který bere míč a rychle rozehrává!
     
    65
    Parádní individuální akce Ladislava Kodada, který nebyl daleko od hattricku! V poslední chvíli ale přišel výborný obranný zákrok jednoho z hostujících fotbalistů!
     
    64
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Nermin Haljeta, přichází David Martirosjan.
     
    63
    Hráči Bohemians nakonec přišli o míč, domácí budou vhazovat z vlastní poloviny. Ještě předtím však uvidíme střídání.
     
    62
    Bartek s Kuchtou teď dobře kombinovali před vápnem soupeře. Následný střelecký pokus byl zblokovaný, hosté však zůstávají u balónu.
     
    61
    Série drobných faulů na polovině hřiště. Po dvaceti minutách by asi málokdo tipoval, že se domácí ještě budou strachovat o výsledek.
     
    60
    Domácí teď svého soupeře téměř nepouštějí k míči. Kombinují před pokutovým územím hostů a snaží se dostat do dalšího zakončení.
     
    58
    To byla dobrá příležitost pro domácí! Po centru z pravé strany se ocitl úplně volný Jan Suchan, který však pouze minul hostující branku!
     
    57
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jakub Zeman, přichází Jakub Hruštinec.
    56. KUCHTA - 4:3
     
    56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Balón si postavil JAN KUCHTA, který střílel po levé ruce domácího gólmana. Ten sice vystihl směr, ovšem na míč už nedosáhl! Hosté tak snižují na rozdíl jediné branky!
     
    55
    Domácí brankář Němeček byl následně za tento faul potrestán žlutou kartou! Fotbalisté Teplic se na rozhodčího hodně zlobí!
    54.
     
    54
    To se opravdu nevidí často! Rozhodčí po faulu Němečka nařizuje třetí pokutový kop pro hosty v tomto utkání!
     
    52
    Domácí teď zahrozili po levé straně. Celou situaci následně vyřešil Bartek, který míč odkopl do zámezí. Autové vhazování pro Teplice poblíž rohového praporku.
     
    51
    Rozhodčí viděl faul, tepličtí fotbalisté budou rozehrávat standardní situaci, kterou si na starost vezme Patrik Dressler.
     
    50
    Zahrál si také Šrámek, který však ihned volil odkop na útočnou polovinu. Hosté o balón přišli, rozehrávat budou hráči ve žlutém.
     
    49
    Kodad už míč nestihl na hrací ploše. Hosté budou vhazovat na polovině hřiště, hráči Bohemians do druhé půle vstoupili určitě aktivněji.
     
    48
    Centrovaný míč se ocitl podle čárového až za lajnou. Zahraje si tedy znovu Němeček, který bude odkopávat od vlastní branky.
     
    47
    Němeček musel v úvodu druhého poločasu na zem, aby míč vyrazil! Bude z toho vůbec první rohový kop pro hosty v tomto utkání!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodních pětačtyřicet minut hry je za námi. Viděli jsme šest branek! Domácí už ve 22. minutě vedli 4:0, ovšem poté jakoby přestali hrát. Hosté dostali možnost dvou pokutových kopů. Nejprve snížil Kuchta, poté Dias, který uspěl až z následné dorážky. Uvidíme, co nám nabídne druhá půle, která začne zhruba v 11:35.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Domácí se dostali k zakončení, ovšem Šrámek opět balón vyrazil! Na druhou stranu uháněli do rychlého kontru hosté, Berešík se ale stihl vrátit.
     
    45
    V samotném závěru první půle ještě fotbalisté ve žlutém vybojovali velmi zajímavou standardní situaci kousek před velkým vápnem.
     
    44
    Hostující zadáci se ubránili jen za cenu dalšího rohu. Tepličtí se dostali k hlavičce, ovšem výborný reflex prokázal brankář Šrámek!
     
    43
    Teplice teď zahrozily po pravé straně hřiště. Bude z toho druhý rohový kop v tomto utkání pro domácí fotbalisty!
    42. DIAS - 4:2
     
    42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tentokráte penaltu kopal LUCAS DIAS, jehož střelu Němeček vyrazil před sebe! Hostující fotbalista byl u míče dříve a z dorážky snížil na rozdíl dvou branek!
    41.
     
    41
    Po faulu na Vránu píská hlavní sudí další pokutový kop pro hostující tým!
     
    40
    Míč se dostal až za bránu Šrámka. Ten pro něj rychle běží a bude rozehrávat. Vypadá to, že zvolí variantu dlouhého odkopu.
     
    38
    Domácí přišli o míč, Vrána dostal hodně prostoru a přihrával pod sebe. S následnou střelou, který směřovala doprostřed brány, si poradil gólman Němeček!
     
    37
    Útočný faul také na druhé straně hřiště. Teplice s rozehrávkou vyčkávají, míč si nakonec vzal kapitán Karel Hasil, který kombinují s Luďkem Němečkem.
     
    36
    Taktickým faulem si nyní na polovině hřiště pomohl Martin Berešík. Rozhodčí vytahuje první žlutou kartu v tomto utkání!
     
    35
    Rozhodčí opět přerušuje hru, tentokráte pískal útočný faul domácímu týmu, hosté volí dlouhý nákop na polovinu soupeře.
    34. KUCHTA - 4:1
     
    34
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté z penalty snižují na rozdíl tří branek! Míč si vzal na starost JAN KUCHTA, který Němečka poslal na druhou stranu!
    34.
     
    34
    Obrovský závar v pokutovém území domácích! Hlavní rozhodčí následně nařídil pokutový kop pro Bohemians Praha 1905!
     
    32
    Jakub Zeman je už zase na nohou a vypadá to, že bude v pořádku. Domácí fotbalisté tak vrací míč svému soupeři.
     
    31
    Na zemi zůstal ležet jeden z domácích fotbalistů, hostující brankář zakopává míč do zámezí, rozhodčí hru následně také přerušuje.
     
    30
    Poblíž rohového praporu teď z vlastní poloviny budou vhazovat také domácí, hráči v zeleném vysunuli svou obranu hodně vysoko.
     
    29
    Domácí už balón nestihli na hrací ploše. Přesto se však k němu zase velmi brzy dostali a už rozvíjejí další útočnou akci.
     
    28
    Balón v zámezí, další práce pro Luďka Němečka, který s následnou rozehrávkou pochopitelně příliš nepospíchá.
     
    27
    Hosté v posledních minutách přidali na aktivitě. Kombinují však pouze před vápnem soupeře, k nebezpečnějšímu zakončení se ještě nedostali.
     
    26
    Šrámek musel na zem! Hostující brankář míč nakonec vyrazil před sebe, naštěstí pro fotbalisty v zeleném se nikdo z Teplic k balónu nedostal.
     
    24
    Hráči Bohemians teď vysoko napadali, Němeček tentokráte musel volit dlouhý odkop před dvěma napadajícími soupeři.
     
    23
    Rychlý výpad také na druhé straně hřiště. Hostům se však nedaří dostat do zakončení, zahraje si znovu Němeček.
    22. KODAD - 4:0
     
    22
    Teplice právě vstřelily branku!
    Neskutečné, už čtvrtá branka Teplic! Domácí teď zahrozili po pravé straně, LADISLAV KODAD míč poslal podél hostující brankáře Šrámka, který byl bez šance. Kodad přidává svou druhou branku v utkání!
     
    20
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí této příležitosti využívají! Míč si vzal na starost JAKUB ZEMAN, který střílel na vzdálenější tyč. I s přispěním obránců ve zdi balón nakonec skončil až za zády Šrámka!
     
    20
    Rozhodčí po chvíli váhání píská faul! Bude z toho přímý kop pro Teplice z nějakých zhruba sedmnácti metrů!
     
    19
    Nejprve si domácí pomohli taktickým faulem na polovině hřiště. Hosté poté chybovali v rozehrávce, odkopávat bude brankář Němeček.
     
    18
    Další zajímavý míč teď směřoval do vápna Bohemians. Hostující zadáci se dokázali ubránit, Teplice však zůstávají u balónu.
     
    17
    Hosté měli obrovské problémy, museli si pomoct s brankářem Šrámkem. Ten pro jistotu volil dlouhý odkop do bezpečí!
    16. ŠUP - 2:0
     
    16
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají druhou branku! Přízemního centru z levé strany využil úplně nehlídaný DOMINIK ŠUP, který střelou na zadní tyč navýšil náskok Teplic!
     
    14
    Hraje se teď převážně ve středu hřiště. U míče jsou domácí fotbalisté, kteří kombinují a hledají skulinku v obraně soupeře.
     
    13
    Hráči z Bohemians nyní zahrozili po levé straně, odkud přišel centr. David Bartek si míč zpracoval, následně vystřelil. Jeho pokus skončil vedle branky!
     
    12
    Hosté to zkoušeli po pravé straně hřiště. Vzápětí se dožadovali odpískání faulu těsně před velkým vápnem, rozhodčí však zůstává klidný!
     
    11
    Z pravé strany do velkého vápna směřoval zajímavý centr. Jeden z domácích fotbalistů si ale pomohl útočným faulem.
     
    9
    Hodně nepříjemná srážka mezi Petrem Vacíkem a domácím brankářem. Hostující fotbalista musí po kratším ošetření až za lajnu.
    8. KODAD - 1:0
     
    8
    Teplice právě vstřelily branku!
    A je z toho úvodní branka! V pokutovém území vznikl závar, míč se odrazil k LADISLAVU KODADOVI, který následně propálil vše, co mu stálo v cestě, domácí se ujímají vedení!
     
    7
    Hra se teď hodně kouskuje, Teplice budou rozehrávat standardní situaci. Domácí ve velkém počtu míří do pokutového území soupeře!
     
    6
    Domácí se nyní hodně diví, rozhodčí míč přisoudil soupeři, který bude rozehrávat zhruba z poloviny hřiště.
     
    5
    Hraje se poblíž pokutového vápna Teplic. Hostující hráči si teď nerozuměli a o balón nakonec přišli.
     
    4
    S centrovaným míčem si poradili domácí zadáci, fotbalisté Bohemians zůstanou u balónu, budou vhazovat na útočné polovině.
     
    3
    Po pravé straně se fotbalisté ve žluté kombinaci neprosadili. Míč skončil v zámezí, rozehrávat bude brankář Šrámek.
     
    2
    Hosté jsou v úvodních minutách aktivnější, hraje se zatím pouze na polovině Teplic, domácí si nyní museli pomoct s brankářem Němečkem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Němeček – Dressler, Haljeta, Berešík, Suchan, Novotný, Kodad, Zárybnický, Šup, Zeman, Hasil (K)
    Náhradníci: Hruštinec, Martirosjan, Švejda, Nikiforov

    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Buchta, Hůlka, Bartek, Vrána, Jirásek, Dias, Kuchta, Káš (K), Vacík
    Náhradníci: Melíšek, Nátr, Václavík, Kocourek, Horizrál, Fiala

    Rozhodčí: Matějček – Pečenka, Petřík.
     
    Utkání bude jako hlavní řídit pan Milan Matějček. Na čarách mu budou pomáhat pánové Jiří Pečenka a Jan Petřík. Jak už jsem zmiňoval, domácí jsou jasným favoritem. Potvrdí svou roli a připraví svému soupeři další výprask? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Na druhé straně Bohemians Praha 1905. Hosté jsou na tom daleko hůře, v tuto chvíli jsou se čtrnácti body až na deváté příčce. Čtyři vítězství, dvě remízy a osm porážek, tým z hlavního města rozhodně nezažívá šťastné období. Naposledy prohrál 0:6 v Hradci, předtím 0:5 s Duklou. Aby toho nebylo málo, 0:5 na domácí půdě podlehl i Příbrami a z posledních tří utkání má tedy velmi nelichotivé skóre 0:16. Bohemka má také druhou nejhorší ofenzivu, nastřílela jen třináct branek!
     
    FK Teplice do utkání půjdou v roli jasného favorita. Na svém kontě mají osmadvacet bodů a momentálně jim patří druhé místo v tabulce. Domácí naposledy hráli v Liberci a připsali si vůbec první remízu v tomto ročníku. Velmi ofenzivní utkání skončilo výsledkem 3:3. V poslední době se jim nedaří na venkovních hřištích, prohráli jak na půdě pražské Sparty, tak předtím i v Příbrami. Doma jsou ale neskutečně silní, ze sedmi zápasů vyhráli šestkrát!
     
    Pěkné dopoledne přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga má na programu patnácté kolo, v rámci kterého nás čeká souboj mezi celky FK Teplice a Bohemians Praha 1905.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Štěpán Slovák

    Branky: 8. Kodad, 16. Šup, 20. Zeman, 22. Kodad, 68. Šup (pen.) – 34. Kuchta (pen.), 42. Dias, 56. Kuchta (pen.), 76. Vacík

    Karty:   36. Berešík (TEP), 55. Němeček (TEP), 72. Hruštinec (TEP) – 68. Šrámek (BOH), 71. Buchta (BOH), 77. Bartek (BOH)


    FK Teplice: Němeček – Dressler, Haljeta, Berešík, Suchan, Novotný, Kodad, Zárybnický, Šup, Zeman, Hasil (K)
    Náhradníci: Hruštinec, Martirosjan, Švejda, Nikiforov

    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Buchta, Hůlka, Bartek, Vrána, Jirásek, Dias, Kuchta, Káš (K), Vacík
    Náhradníci: Melíšek, Nátr, Václavík, Kocourek, Horizrál, Fiala

    Rozhodčí: Matějček – Pečenka, Petřík

    Diváci: 25
    thejrc.org