Carolina – NY Islanders 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Ottawa 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 4:2 (kon.) | Anaheim – Florida 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Ottawa Senators
Pondělí 20.11.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:32
    Obránce Branden Smith (NYR) už v utkání dohrál. Za svůj zákrok dostal pět plus deset minut a Senators tak budou mít příležitost pětiminutové přesilové hry. To je vhozená rukavice pro kanadský celek.
     
    27:15
    Kanadský celek se ovšem musí znovu bránit. Derick Brassard (OTT) napadal rozehrávku Rangers, ale se svou snahou to přehnal a podržel si soupeře – dvě minuty.
     
    20:58
    Na trestnou lavici míří Bobby Ryan (OTT), jenž u mantinelu zasáhl holí Pavla Bučněviče a dostal dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    14:24
    Přesilovou hru si tentokrát zahrají Rangers. Mats Zuccarello napadal v rohu kluziště rozehrávajícího Erika Karlssona, když se mu do cesty postavil Johnny Oduya (OTT) a hitem ho poslal k ledu – dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    07:17
    Čtvrtá útočná formace Ottawy splnila svůj úkol na jedničku. Dostala kotouč do útočné třetiny a donutila domácí chybovat. Kevin Shattenkirk (NYR) totiž zbytečně vyhodil kotouč mimo hrací plochu – druhá přesilová hra.
     
    04:26
    Že bychom se dočkali? Obránce Branden Smith (NYR) sekl za brankou Marka Stonea, který se hnal za kotoučem a nabídl tak Senators první přesilovou hru zápasu.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 25. K. Hayes (Fast, Vesey), 45. Grabner (M. Staal, Zuccarello), 58. Zibanejad (Zuccarello, Kreider)


    New York Rangers: H. Lundqvist – Holden, McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A) – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Fast, K. Hayes, Rick Nash (A) – Zuccarello (A), J. T. Miller, Grabner – Carey, Nieves, Vesey.
    Ottawa Senators: C. Anderson – E. Karlsson (C), Claesson, Ceci, Phaneuf (A), Borowiecki, Oduya – Mark Stone (A), Brassard, Dzingel – B. Ryan, Duchene, Pyatt – DiDomenico, Pageau, Hoffman – Burrows, N. Thompson, N. Paul.

    Rozhodčí: T. Peel, G. Hebert – B. Kovachik, P. Racicot

    Diváci: 17 524
    thejrc.org