Benátky n/J – Litoměřice 1:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 2:3 (kon.) | Třebíč – Kadaň 4:2 (kon.)
Vsetín – Frýdek-M. 5:6 (1:2 po s.n.) | Přerov – Slavia 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 1:9 (kon.)
po s.n. (1:2)
VHK ROBE Vsetín
5:6 (1:0, 1:3, 3:2 - 0:0)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 20.11.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Frýdek-Místek.
    Rozhodující trefu obstaral kapitán hostů DAVID KLIMŠA.
     
    57:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská třetí formace dokázala nyní uzamknout hosty v jejich obranném pásmu a kýženou vyrovnávací branku střílí po odrazu od zadního mantinelu ANATOLIJ PROTASENJA. Asistence: Petr Šenkeřík, Petr Beránek.
     
    54:23
    Hostující Bajtek postupoval sám na Šurého, dokázal zakončit, ale následně byl faulován Podešvou, jenž odsedí dvě minuty za podražení.
     
    51:42
    Vsetín bude mít možnost srovnat stav utkání v přesilové hře, dvě minuty za hákování pro hostujícího kapitána Klimšu.
     
    50:34
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají druhou přesilovou hru v utkání a vracejí se do vedení! Vsetínská obrana nechala příliš volného prostoru před Šurým, čehož nejlépe dokázal DAVID KLIMŠA. Asistence: Jonáš Peterek, Antonín Pechanec.
     
    50:14
    Nyní se však bude muset Vsetín bránit, dvě minuty za podražení pro vsetínského Dundáčka.
     
    49:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na Lapači je vyrovnáno! Po buly v útočném pásmu se kotouč dostal na hůl MICHALA ŽÁKA, ten si s ním najel do střed modré čáry, odkud nahazoval kotouč na branku a dokázal prostřelit Strmeně. Asistence: Petr Beránek, Ondřej Kopta.
     
    48:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ KOPTA si najel na Strmeně a prostřelil jej střelou nad vyrážečku! Vsetín tak dramatizuje třetí třetinu a navíc bude pokračovat v početní výhodě.
     
    48:06
    Podešva vyslal do samostatného úniku Koptu, ten byl však faulován a svůj nájezd si zopakuje v trestném střílení! Klíčový moment utkání na straně Vsetína.
     
    46:51
    Vsetín bude mít možnost početní výhody, dvě minuty za držení protihráče odsedí hostující Piegl.
     
    44:28
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Harkabus nabil na modrou čáru CTIRADU OVČAČÍKOVI, jenž přesnou střelou k tyči propálil Šurého. Asistence: Tomáš Harkabus.
     
    43:09
    Ostrčil to nyní s obrannou hrou přehnal a trefil postupujícího Kakučiče, od rozhodčích si vysloužil menší trest za vysokou hůl.
     
    39:23
    Možnost pro Vsetín, dvě minuty za krosček fasuje hostující Harkabus.
     
    38:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou do kontaktu! Pohlednou kombinaci má na svědomí kompletní druhá útočná formace Valachů. Slováček od modré čáry přihrál do jízdy Vávrovi, jenž si včas všiml dobře postaveného MARINA PODEŠVY a ten střelou z první zavěsil. Asistence: Tomáš Vávra, Ondřej Slováček.
     
    34:01
    Markovič přišel o kotouč na modré čáře a do přečíslení dva na jednoho ujížděl Przybyla společně s Klimšou, druhý jmenovaný obdržel kotouč, ale nedokázal Šurého prostřelit.
     
    31:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ve druhé třetině maximálně efektivní! RENÉ PIEGL nejprve na Šurého nevyzrál, ale při svém druhém pokusu se mu podařilo dnes již podruhé prostřelit vsetínského brankáře. Asistence: Dominik Kafka.
     
    31:08
    Šenkeřík nyní ve snaze vystřelit, poslal přesný kotouč na dobře postaveného Hořanského, ten však ani nadvakrát nedokázal překonat spolehlivě chytajícího Strmeně!
     
    26:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Valaši chybovali v rozehrávce a Frýdek-Místek tak mohl pokračovat v útočné kombinaci. Přesnou střelou zápěstím od modré čáry se prezentoval RENÉ PIEGL, a dokázal tak zajistit obrat svého týmu. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    20:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Šťastná branka Frýdku-Místku! Do přečíslení dva na jednoho upaloval ANTONÍN PECHANEC, jenž ve snaze přihrávat trefil dojíždějícího Vávru, kotouč se od brusle vsetínského hráče odrazil za záda brankáře Šurého. Bez asistence.
     
    17:47
    V závěru první třetiny si druhou přesilovou hru v utkání vyzkouší domácí tým, dvě minuty za nedovolené bránění pro Przybylu.
     
    15:03
    Sotva vsetínské oslabení skončilo, budou se muset zelenožlutí bránit znovu. Viníkem je opět Prostasenja, jenž tentokrát zahrál vysokou holí.
     
    12:53
    Přesilovou hru si tentokrát zahrají hosté z Frýdku-Místku, dvě minuty za držení protihráče obdržel vsetínský Protasenja.
     
    06:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace Vsetína končí v síti frýdecko-místecké branky! Vše začalo u Ostrčila, jenž přihrávkou od modré čáry do hloubky pásma poslal puk na Protasenju, vsetínský útočník si pak všiml před brankou zcela osamoceného TOMÁŠE VÁVRY, jenž dokázal střelou z první zavěsit pod horní tyč. Asistence: Anatolij Protasenja, Radim Ostrčil.
     
    04:40
    První vyloučení dnešního utkání se zrodilo na straně Frýdku-Místku, za vysokou hůl míří na trestnou lavici hostující kapitán Klimša.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Vávra (Protasenja, Ostrčil), 39. Podešva (Vávra, Slováček), 49. Kopta (TS), 50. Žák (P. Beránek, Kopta), 58. Protasenja (Šenkeřík, P. Beránek) – 21. Pechanec, 27. Piegl (Kaukič), 32. Piegl (Kafka), 45. Ovčačík (Harkabus), 51. Klimša (Peterek, Pechanec), rozh. náj. Klimša

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martin Podešva (VSE)
    0:1   Lukáš Kaukič (FRM)
    2. série:
    0:1   Ondřej Slováček (VSE)
    0:1   Jonáš Peterek (FRM)
    3. série:
    0:1   Jaroslav Markovič (VSE)
    0:1   Filip Bajtek (FRM)
    4. série:
    1:1   David Březina (VSE)
    1:1   Tomáš Harkabus (FRM)
    5. série:
    1:1   Ondřej Kopta (VSE)
    1:2   David Klimša (FRM)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Šenkeřík, Teper, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Žák – Markovič, Kucharczyk, Březina – Slováček, Podešva, Vávra – Kopta, Protasenja, P. Beránek – Hořanský, Karafiát, Kajaba.
    HC Frýdek-Místek: Strmeň (L. Daneček) – Zahradníček, Ovčačík, Piegl, Haman, D. Stránský, Matyáš – J. Kalus, Pechanec, Bajtek – Harkabus, Osmík, Kvasnica – Kafka, Przybyla, Klimša – Flok, Peterek, Kaukič.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Otáhal, Komínek.

    Diváci: 2605
    thejrc.org