Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Jihlava – Liberec 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.) | Pardubice – Litvínov 5:0 (kon.)
Sparta – Zlín 1:3 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
HC Olomouc
Úterý 21.11.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:44 Vojtěch NĚMEC - 4:3
     
    63:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, vítězem dnešního napínavého utkání se stávají hokejisté Mladé Boleslavi! Maxwell nejprve podržel svůj tým, když chytil jasnou tutovku Ostřížkovi, načež se domácí vrhli do okamžité protiakce. VOJTĚCH NĚMEC s Jakubem Klepišem to udělali parádně, když díky šikovné narážečce vyšachovali soupeřovu obranu a prvnímu jmenovanému stačilo už pouze trefit odkrytou klec Kohoutů. Asistence: Jakub Klepiš.
    36:56 František SKLADANÝ - 3:3
     
    36:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Také hosté hned svou první přesilovou hru využívají, v mladoboleslavské ŠKOENERGO Aréně máme tedy znovu srovnáno! Ondrušek nachystal palebnou pozici pro Tomáše Houdka, po jehož ráně a nejistém zákroku Maxwella se před brankou rozpoutala nemalá skrumáž, z níž puk nakonec vyplaval u hole FRANTIŠKA SKLADANÉHO a ten jej už pouze doklepl do sítě. Bez asistence.
    29:43 Martin PROCHÁZKA - 3:2
     
    29:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V minulém utkání na ledě Zlína se Bruslařům při přesilovkách dařilo, dnes domácí v nastoleném trendu pokračují a hned svou první hru v početní převaze přetavují v branku! Na led naskočila druhá speciální formace Středočechů, celá její kombinace vyústila v Pabiškovu nahrávku na MARTINA PROCHÁZKU, který z prostoru mezi kruhy se štěstím překonal ne úplně jistě si počínajícího Konráda. Asistence: Lukáš Pabiška, Dominik Pacovský.
    23:42 Jan EBERLE - 2:2
     
    23:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc do druhé periody vstoupila daleko lépe než domácí, nyní se zcela zaslouženě dočkala vyrovnání! Bruslařům se nepodařilo vyhodit puk z obranného pásma, ten se navíc po šťastném odrazu od Ondruškovy brusle dostal přesně na hůl JANA EBERLEHO, který tvrdou ranou z levého kruhu prostřelil Brandona Maxwella. Asistence: Jiří Ondrušek.
    13:43 Aleš JERGL - 2:1
     
    13:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Poslední minuty se nesly ve znamení klidu, žádné velké šance nebyly k vidění, nyní se ale Olomouc prosazuje, a dostává se tak svému soupeři na dostřel jediného gólu! Až příliš volného prostoru dostal na modré čáře Jakub Galvas, jehož nenápadné nahození mimo Maxwellův dosah šikovně tečoval ALEŠ JERGL. Asistence: Jakub Galvas, Roman Vlach.
    01:43 Tomáš URBAN - 2:0
     
    01:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní vstup do utkání v podání domácího celku pokračuje, Bruslaři vedou už o dvě branky! Kýhosovi svěřenci se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které Lukáš Pabiška vyřešil přihrávkou na neobsazeného TOMÁŠE URBANA, proti jehož ráně se Konrád už nestihl přesunout. Asistence: Lukáš Pabiška, Radan Lenc.
    01:10 Tomáš KNOTEK - 1:0
     
    01:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Chvilkový tlak ze strany svého soupeře Bruslaři přestáli, vrhli se do útoku a hned jejich první šance v tomto mači končí gólem! Po Holíkově nahrávce se až před Konráda propracoval Jakub Orsava, jeho nepovedený pokus hostující gólman vyrazil pouze na hůl TOMÁŠE KNOTKA, který jej i za přispění paní Štěstěny dokázal uklidit ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 2. T. Knotek, 2. Urban (Pabiška, Lenc), 30. Martin Procházka (Pabiška, Pacovský), 64. V. Němec (Klepiš) – 14. Jergl (J. Galvas, R. Vlach), 24. Eberle (Ondrušek), 37. Skladaný


    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Hanzlík (C), Kotvan, Němeček, J. Říha, Bernad, Eminger, Knot – Pacovský, V. Němec, Klepiš (A) – T. Knotek, P. Holík, Orsava – Lenc (A), Urban, Pabiška – P. Kousal, Najman, Martin Procházka.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, J. Galvas, Jaroměřský – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Herman, Skladaný – Staněk, Mráz, Ostřížek – Macuh, R. Vlach, Jergl.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Flegl, Polonyi

    Diváci: 2749
    thejrc.org