Philadelphia – Vancouver 2:5 (kon.) | St. Louis – Edmonton 8:3 (kon.) | Dallas – Montreal 3:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:5 (1:2, 0:2, 1:1)
Vancouver Canucks
Středa 22.11.2017, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Loui ERIKSSON - 2:5
     
    59:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Opuštěnou branku trefuje po Gagnerově přihrávce LOUI ERIKSSON. Asistence: Sam Gagner.
    49:56 Jakub VORÁČEK - 2:4
     
    49:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Sanheim zavezl do útočné třetiny, následně přihrál doleva na Girouxe, který pak nabil JAKUBU VORÁČKOVI. Český útočník prostřelil z první Markströma a dal svou šestou brankou v sezoně Flyers ještě naději! Asistence: Claude Giroux, Travis Sanheim.
    34:40 Sven BÄRTSCHI - 1:4
     
    34:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají také druhou přesilovku, 4:1! Již v její samotném závěru dotírali na brankovišti po Gagnerově střele z první Vanek s Erikssonem, kotouč však za záda Neuvirtha dostal až SVEN BÄRTSCHI. Rodák ze švýcarského Bernu se zapsal letos poosmé mezi střelce! Asistence: Loui Eriksson, Thomas Vanek.
    21:56 Brock BOESER - 1:3
     
    21:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a odskakují tak soupeři na rozdíl dvou branek! Po přihrávce DANIELA SEDINA z levé strany se prosazuje dnes podruhé v utkání BROCK BOESER. 3:1! Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    10:01 Brock BOESER - 1:2
     
    10:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat! Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil BROCK BOESER, Neuvirtha překonal střelou nad vyrážečku. Pro dvacetiletého Američana osmá trefa, osmnáctý bod v tomto ročníku, Canucks vedou 2:1! Asistence: Derrick Pouliot, Alexander Edler.
    09:42 Daniel SEDIN - 1:1
     
    09:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kotouč po zkoumání videa přešel brankovou čáru, je tedy srovnáno! Autorem branky je tedy DANIEL SEDIN. Mladší z bratří Sedinů se prosadil letos také počtvrté, 1:1! Asistence: Henrik Sedin, Jake Virtanen.
    08:00 Ivan PROVOROV - 1:0
     
    08:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají na začátku deváté minuty skóre utkání! Filppula vyhrál buly, Konecny poté posunul puk na IVANA PROVOROVA a jeho střelu z levé strany si pak srazil jeden z beků Canucks do vlastní branky. Ruský obránce tak zaznamenal čtvrtý gól v sezoně, 1:0 pro Flyers! Asistence: Travis Konecny, Valtteri Filppula.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 8. Provorov (Konecny, Filppula), 50. Voráček (Giroux, Sanheim) – 10. D. Sedin (H. Sedin, Virtanen), 11. Boeser (D. Pouliot, Edler), 22. Boeser (D. Sedin, H. Sedin), 35. Bärtschi (Eriksson, Vanek), 60. Eriksson (Gagner)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (35. Elliott) – Provorov, Hägg, Manning, Gostisbehere, Sanheim, Alt – Giroux (C), Couturier, Voráček – Weal, Patrick, Simmonds (A) – M. Raffl, Filppula (A), Konecny – Leier, Laughton, Lehterä.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, D. Pouliot, Del Zotto (A), Biega, B. Hutton, Gudbranson – Bärtschi, Horvat, Boeser – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Virtanen – Eriksson, M. Granlund, Vanek – B. Gaunce, B. Sutter, Gagner.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Chris Lee – Brian Murphy, Tim Nowak
    thejrc.org