Philadelphia – Vancouver 2:5 (kon.) | St. Louis – Edmonton 8:3 (kon.) | Dallas – Montreal 3:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 22.11.2017, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    59:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ale nyní už je rozhodnuto! Dallas se vydal do útoku ve dvou, Radulov nesóloval, přihrál na levý mantinel TYLERU SEGUINOVI, který po přebruslení útočné modré a posunu až do levého kruhu trefil prázdnou klec Montrealu.
    39:21 Jason SPEZZA - 2:1
     
    39:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se přeci jen dostává ještě před koncem druhé třetiny do vedení! Seguinovu střelu zápěstím Lindgren jen vyrazil před sebe, kde byl skvěle postavený JASON SPEZZA, který i v pádu obstřelil Lindgrena a o tyčku dostal puk do branky! Asistence: Tyler Seguin, Devin Shore.
    38:22 Devin SHORE - 1:1
     
    38:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Z tohohle přerušení ale mají domácí příznivci určitě velkou radost! Klingberg se ve středním pásmu dostal k puku, přejel útočnou modrou a našel přesnou přihrávkou najíždějícího DEVINA SHOREA, který prostřelil přesouvajícího se Lindgrena. Asistence: John Klingberg, Esa Lindell.
    32:04 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    32:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal využívá přesilovku! Střelu od modré dokázal Bishop ještě chytit, puk mu ale propadl do brankoviště, kam se pro něj natáhl BRENDAN GALLAGHER, jenž kotouč zaklidil za brankovou čáru. Asistence: Charles Hudon, Joe Morrow.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 39. D. Shore (J. Klingberg, Lindell), 40. Spezza (Seguin, D. Shore), 60. Seguin (Radulov) – 33. Gallagher (Hudon, Morrow)


    Dallas Stars: Bishop – J. Klingberg (A), Lindell, Pateryn, Hamhuis, Johns, Oleksiak – Radulov, Ja. Benn (C), Roussel – B. Ritchie, Seguin (A), D. Shore – Spezza, Faksa, Janmark – Pitlick, G. Smith, Elie.
    Montreal Canadiens: Lindgren (Niemi) – Jo. Benn (A), Petry, Alzner, Mete, Morrow, Davidson – Galchenyuk, Drouin, Pacioretty (C) – A. Shaw, Danault, Byron – Gallagher, Plekanec (A), Hudon – T. Mitchell, J. de La Rose, Deslauriers.

    Rozhodčí: Walsh, Watson – Galloway, Daisy
    thejrc.org