Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Prostějov – K. Vary 4:2 (kon.) | Havířov – Přerov 4:5 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 22.11.2017, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Pro domácího brankáře Jana Strmeně je to dnes pěkně hořký den, jelikož po odraženém puku za bránou se k němu dostal TOMÁŠ MLYNÁŘ, který neváhal a zpoza domácí svatyně vstřelil puk do domácího brankáře, který si ho podruhé v zápase srazil do branky. Asistence: Václav Čejka.
     
    27:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    TADEÁŠ KRÁL dostal skvělou přihrávku od Ondřeje Malece před domácí svatyni, kde se nestihl přemístit Jan Strmeň a hostující hráč posílá Třebíč do dvoubrankového vedení. Asistence: Ondřej Malec, Richard Kristl.
     
    24:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Luboš Horký ujel po levé straně odkud viděl před bránou volného MICHALA VODNÉHO a ten z jedné poslal puk mezi betony Strmeně. Třebíč tak otáčí utkání a vede 2:1. Asistence: Luboš Horký, Michal Furch.
     
    20:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    PETR KRATOCHVÍL vypálil ránu, která se odrazila od zadního mantinelu přímo do domácího brankáře Jana Strmeně, který si puk nechtěně srazil do brány. Asistence: David Dolníček, Václav Čejka.
     
    13:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Filip Haman předal puk JAKUBOVI MATYÁŠOVI a ten tvrdou střelu mezi betony brankáře Dostála poslal Frýdek-Místek do vedení 1:0! Asistence: Filip Haman.
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 14. Matyáš (Haman) – 21. Kratochvíl (Dolníček, Čejka), 25. Vodný (Horký, Furch), 28. Tadeáš Král (Malec, Kristl), 46. Mlynář (Čejka)


    HC Frýdek-Místek: Strmeň (L. Daneček) – Ovčačík (A), Zahradníček (A), Matyáš, Haman, Bartko, Piegl – Bajtek, Pechanec, J. Kalus – Kvasnica, Osmík, Harkabus – Klimša (C), Przybyla, Christov – Kaukič, Peterek, Raška.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Čejka (A), Nedbal, D. Mikyska, Furch, Hort, Kaláb (A), Půža – Jan Wasserbauer (C), Dolníček, Kratochvíl – Vodný, Kusko, Horký – Malec, Tadeáš Král, Paták – Mlynář, Kristl.

    Rozhodčí: Vojtěch Fiala, Petr Přikryl – Karel Lukš, Milan Gančařík

    Diváci: 1137
    thejrc.org