Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Prostějov – K. Vary 4:2 (kon.) | Havířov – Přerov 4:5 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 22.11.2017, 18:00 • ZS KADAŇ • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň využívá přesilovku a ujímá se dvougólového vedení. Hejcman vystřelil z mezikruží, jehož pokus vyrazil Soukup podél brankové čáry, kde stál JAROSLAV KŮS. Ten z ostrého úhlu trefil prázdnou bránu za ležícím gólmanem. Asistence: Darek Hejcman a Jakub Trefný.
     
    36:50
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadeřávek posunul od pravého mantinelu na ŠIMONA SZATHMÁRYHO, jenž si připsal parádní trefu. Od modré propálil z první všechno, co mu stálo v cestě, a zamířil mezi betony. Asistence: Nicolas Hlava a Patrik Kadeřávek.
     
    21:05
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    DAVID MERTA měl před sebou dálnici, čehož využil. Obránci se k němu nepřistoupili, takže měl klid na dobrou střelu na vyrážečku. Asistence: David Vrdlovec.
     
    13:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nahození Kousala od modré Pavlátovi vypadlo, takže dovolil dorážky, těch se zhostil DAVID MERTA, jenž snižuje a využívá početní výhodu. Asistence: Pavel Kousal a David Vrdlovec.
     
    10:57
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Slovan se nedohodl při rozehrávce, čehož využil ONDŘEJ PROCHÁZKA, jenž si našel puk na hranici pravého kruhu, popojel si k bráně a zakončil do protější šibenice. Bez asistence.
     
    09:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se prosazuje z rychlého protiútoku. Po ubráněném oslabení se rozjel Kůs, jenž přihrál přesně na hůl JANA DUFKA, který tečoval do odkryté části klece. Asistence: Jaroslav Kůs a Šimon Szathmáry.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 10. Dufek (Kůs, Szathmáry), 11. O. Procházka, 37. Szathmáry (Kadeřávek, Hlava), 43. Kůs (Hejcman, Trefný) – 14. D. Merta (P. Kousal, Vrdlovec), 22. D. Merta (Vrdlovec)


    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Tadeáš Dvořák) – Trefný (C), R. Černý, Blaha, Buchtela, Kadeřávek, Szathmáry, Šesták – J. Müller, Kůs (A), Dufek – Chrpa, Chlouba (A), Hlava – Flynn, Hejcman, O. Procházka – Krejčiřík, Tupý.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Hes, Bernad, M. Vágner (C), Husák, Kurka, M. Zdvořáček – Vachovec, Roubík (A), Smolka – D. Merta, Vrdlovec (A), P. Kousal – Severa, Najman, Navarra – Sladkovský, Jandus.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Malý, Šimán
    thejrc.org