Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Prostějov – K. Vary 4:2 (kon.) | Havířov – Přerov 4:5 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 22.11.2017, 18:00 • ZS Eden, Praha - Vršovice • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to z Edenu vše. za sledování onlajnu děkuje a hezký zbytek večera přeje Richard Wagner. (20:18:07)
     
    Zápas jest ukončen a radostí výskají domácí fandové, kteří oslavují se svými hráči výhru 3:0. V závěrečném dějství se podruhé prosadil Marek Račuk, čerstvá posila sešívaných. Domácí celek tedy udržel čtvrtou pozici.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Nyní již domácí kombinovali a po Barákově střele od modré, kterou vyrazil Král jen před sebe, dorážel Lukáš Endál, jenž ale trefil jen ležícího brankáře hostů.
     
    58:35
    Po krátké kombinaci domácího mužstva se hostům povedlo vyhodit. Kotouč se drží před maskovaným mužem Slavie.
     
    57:52
    Jaroslav Dvořák (LTM) je vyloučen za sekání. Domácí zřejmě dohrají zbytek třetiny v početní výhodě.
     
    57:37
    Fantastický Tomáš Král! Lukáš Krejčík našel nahrávkou ze středu útočné třetiny na kruh bruslícího Martina Šagáta, který z první zakončoval do poloprázdné klece, kam se ale na poslední chvíli parádně přesunul maskovaný muž Stadionu! Ten následně vyražený kotouč pokryl pod lapačkou.
     
    56:52
    Včera se potil v dresu Mountfieldu Hradec Králové ve Vítkovicích, dnes v litoměřickém trikotu pořádně protáhl zadní řady Slavie svým sólem. Následně ale nezakončil Patrik Miškář přesně.
     
    56:22
    Zakázané uvolnění Slavie. Sešívaní si berou time-out. Milan Razým chce zřejmě svůj tým uklidnit a nastavit mu taktiku "vzadu na nulu".
     
    Dnešní utkání sleduje 622 diváků.
     
    56:08
    Hostům pomalu utíká čas. Ačkoliv se opět drželi před maskovanou oporou domácích, tak jim chybí větší střelecká aktivita. Zatím kališníci spíše tahají kotouč po mantinelech.
     
    55:08
    Filip Helt se snažil na brankovišti po vyjetí od zadního mantinelu překvapit Dominika Frodla. Ten první pokus vykryl betony, následně "na všech čtyřech" odolal i dorážce.
     
    54:18
    Tomáš Král na druhé straně zastavil pohotově nahození ze středního pásma, následné vhazování padlo na hokejky Stadionu, který uklidnil hru.
     
    53:53
    Matyáš Kantner si klestil cestu útočným pásmem, ale když už se konečně dostal z husté houštinky na mýtinku, odkud by se dalo střílet, tak mu ujel po mechu puk mimo čepel.
     
    53:15
    Vršovická mašinerie se držela před brankou Tomáše Krále, který ale spíše jen sledoval dění před sebou. Hosté poté vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    52:23
    Ještě vloni litoměřický Lukáš Nedvídek si najel po levém křídle do pásma, brzdou se zbavil stínujícího obránce a vystřelil přes dva hráče. Tomáš Král včas přilepil beton k ledu a připsal si dobrý zákrok.
     
    52:01
    Hra vysokou holí v podání domácího celku a vhazování před Dominikem Frodlem. Následuje poslední komerční přestávka dnešního večera.
     
    51:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté splňují svou kótu jedné trefy na třetinu. Litoměřice propadly ve středním pásmu a Jan Novák vysunul do útočného pásma MARKA RAČUKA. Každý očekával, že tento bude ještě nahrávat do výhodnější pozice, avšak on si stáhl kotouč na střed, zbavil se dvou hráčů, protáhl se na levou stranu a ranou na zadní tyč nedal Tomáši Královi šanci. Asistenci si připisuje i po zranění se vracející Zdeněk Doležal, který celou akci rozjel. Asistence: Jan Novák a Zdeněk Doležal.
     
    50:04
    Lukáš Endál vybojoval brejk dva na jednoho, při kterém posílal nahrávku na Lukáše Krejčíka, který ale o milimetry na kotouč nedosáhl! Konečně také přišlo vzrušení, na které mnoho diváků, nervózně žmoulajíc svou vstupenku, čekalo.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Račuk (J. Drtina, J. Novák), 26. M. Kadlec (A. Růžička, Barák), 52. Račuk (J. Novák, Z. Doležal)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – A. Růžička, J. Novák (C), J. Drtina (A), Kasík, Barák, J. Holý – L. Krejčík, Krliš, M. Kadlec – Endál, Šmerha, Šagát – Furch, Račuk, Šafránek – Nedvídek, Z. Doležal, Kubica.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Jandus, Jebavý, Pavlas (C), Smetana (A), Jeřábek, D. Málek – Kodýtek, Kantner, Hanták – J. Dvořák, Miškář, R. Pilař – Bílek (A), Helt, Kusý – Stříbrný, J. Veselý, J. Šimeček.

    Rozhodčí: Martin Grech, Matěj Sýkora – Milan Štofa, Václav Beneš

    Diváci: 622
    thejrc.org