Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:4 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Prostějov – K. Vary 4:2 (kon.) | Havířov – Přerov 4:5 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 22.11.2017, 18:00 • ZS Eden, Praha - Vršovice • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Nyní již domácí kombinovali a po Barákově střele od modré, kterou vyrazil Král jen před sebe, dorážel Lukáš Endál, jenž ale trefil jen ležícího brankáře hostů.
     
    57:52
    Jaroslav Dvořák (LTM) je vyloučen za sekání. Domácí zřejmě dohrají zbytek třetiny v početní výhodě.
     
    57:37
    Fantastický Tomáš Král! Lukáš Krejčík našel nahrávkou ze středu útočné třetiny na kruh bruslícího Martina Šagáta, který z první zakončoval do poloprázdné klece, kam se ale na poslední chvíli parádně přesunul maskovaný muž Stadionu! Ten následně vyražený kotouč pokryl pod lapačkou.
     
    Dnešní utkání sleduje 622 diváků.
     
    51:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté splňují svou kótu jedné trefy na třetinu. Litoměřice propadly ve středním pásmu a Jan Novák vysunul do útočného pásma MARKA RAČUKA. Každý očekával, že tento bude ještě nahrávat do výhodnější pozice, avšak on si stáhl kotouč na střed, zbavil se dvou hráčů, protáhl se na levou stranu a ranou na zadní tyč nedal Tomáši Královi šanci. Asistenci si připisuje i po zranění se vracející Zdeněk Doležal, který celou akci rozjel. Asistence: Jan Novák a Zdeněk Doležal.
     
    50:04
    Lukáš Endál vybojoval brejk dva na jednoho, při kterém posílal nahrávku na Lukáše Krejčíka, který ale o milimetry na kotouč nedosáhl! Konečně také přišlo vzrušení, na které mnoho diváků, nervózně žmoulajíc svou vstupenku, čekalo.
     
    41:20
    Sláva jest nyní provolávána Dominiku Frodlovi! Dělovku Jiřího Jebavého od modré, která prošla hloučkem těl na brankovišti, vykopl betonem. Následně sledoval, jak obrana před ním likviduje dvě dorážky, aby pak vytáhl bravurní semafor po opakované ráně hostující dvanáctky.
     
    37:50
    Do brejku se hnal Tomáš Šmerha, který si to mířil na maskovaného muže hostů. Naznačil mu rameny, zaveksloval s pukem, ale pak kromě jeho betonů obstřelil i branku.
     
    36:53
    Martin Kadlec se dostal před brankou ve změti holí k puku, ale zakončit nedokázal, anžto jeden z bránících hráčů mu černé kolečko vypíchl. Od modré obratem zakončoval Jindřich Barák, litoměřický gólman skočil po puku jako Horymír na Šemíkovi do Vltavy, avšak domácí odchovanec mířil jen těsně mimo!
     
    34:33
    Jenže vzápětí se v útočném pásmu provinil hákováním Aleš Pavlas (LTM), který rovněž míří k trestoměřičům. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    34:15
    Trest přichází na opačné straně kluziště, za nedovolené bránění je vyloučen bek Jaroslav Kasík (SLA).
     
    33:15
    Zatímco fanoušci měli v hlavách ještě skvělé obrázky z reklamní pauzy, kde byly prezentovány všelijaké produkty hodné běžného užití, se plně na hru koncentroval Zdeněk Doležal, který se po pravém křídle dostal do střelecké pozice a po převzetí touše i vypálil. Tomáš Král nastavil lapačku a puk v ních uschoval. Bryskní zákrok, jen co je pravda.
     
    25:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hokejová lahůdka v podání domácí ekipy! Antonín Růžička vysnunul šikovnou přihrávkou za obranu MARTINA KADLECE, který si to štrádoval na branku Tomáše Krále. Ten se sice snažil klamat tělem, naznačoval tu doleva, tu doprava, leč domácí forward zůstal ledově klidný, podržel si touš na holi a poté, co si litoměřický gólman lehl, jej s lehkostí sojčího pírka přehodil. Asistence: Antonín Růžička a Jindřich Barák.
     
    23:17
    Čtvrtá letka domácích si vybojovala faul. V rohu hákoval soupeře Aleš Pavlas (LTM). Dvě minuty pro rodáka z Havlíčkova Brodu.
     
    18:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají početní převahu a krátce před koncem první části se dostávají do vedení. Na modré čáře se do ničeho po Novákově pasu nezabrušoval Jiří Drtina. Bez okolků poslal touš před branku Tomáše Krále, kde se naopak vybrousil MAREK RAČUK, jenž tečoval puk mezi betony brankáře hostů s lehkostí muže, který se dvacet let pohybuje v kultuře. Asistence: Jiří Drtina a Jan Novák.
     
    18:02
    Jenže ani kališníci toho před kasou svého protivníka moc nesvedli a nakonec jsou ještě oslabeni poté, co na obranné modré objal Marka Račuka Filip Hanták (LTM). Hákování.
     
    12:21
    Střela Jindřicha Baráka od modré byla zblokovaná obětavým bránícím hráčem. Odražený puk se dostal k Davidu Šafránkovi, jenž napálil na brankovišti dalšího obětavce. Zbylí dva hráči hostů se postarali o třetího číhajícího Lukáše Krejčíka.
     
    10:26
    Tlačili i domácí. David Šafránek se na brankovišti k zakončení nedostal a následně byl na mantinel přišpendlen Martin Kadlec. Ovšem nebylo to v rámci litery pravidel, a tak jede na trestnou lavici pardubický objev Denis Kusý (LTM), jenž je vykázán za vysokou hůl.
     
    09:11
    Josef Stříbrný se protáhl po parádním pasu obranou a ze středu útočného pásma střílel ostře na zadní tyč. Frodla překonal, ale brankovou konstrukci nezlomil. Od tyče se puk odrazil do rohu!
     
    06:35
    Krejčíkova teč zadula jen na zadní mantinel a brejk hostů dva na jednoho vyřešil jeden z beků Slavie parádní rybičkou do přihrávky. Následný pas na volného Filipa Helta před prázdnou branku skončil parádním zákrokem přesouvajícího se Frodla, který si na zakončení litvínovského odchovance počíhal!
     
    03:11
    Nyní už domácí předvedli nápor do brány a málem bylo pro hosty zle! Král spolu s obranou jen s velkou námahou zastavili teč Lukáše Endála a následnou dorážku Davida Šafránka.
     
    01:25
    Aleš Pavlas (LTM) je vyloučen za podražení, početní převaha pro Vršovické.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Račuk (J. Drtina, J. Novák), 26. M. Kadlec (A. Růžička, Barák), 52. Račuk (J. Novák, Z. Doležal)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – A. Růžička, J. Novák (C), J. Drtina (A), Kasík, Barák, J. Holý – L. Krejčík, Krliš, M. Kadlec – Endál, Šmerha, Šagát – Furch, Račuk, Šafránek – Nedvídek, Z. Doležal, Kubica.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Jandus, Jebavý, Pavlas (C), Smetana (A), Jeřábek, D. Málek – Kodýtek, Kantner, Hanták – J. Dvořák, Miškář, R. Pilař – Bílek (A), Helt, Kusý – Stříbrný, J. Veselý, J. Šimeček.

    Rozhodčí: Martin Grech, Matěj Sýkora – Milan Štofa, Václav Beneš

    Diváci: 622
    thejrc.org