Buffalo – Minnesota 4:5 (kon.) | Florida – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | New Jersey – Boston 2:3 (1:2 po s.n.)
Pittsburgh – Vancouver 2:5 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:6 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (po pr.)
Detroit – Edmonton 2:6 (kon.) | Washington – Ottawa 5:2 (kon.) | Columbus – Calgary 1:0 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:2 (po pr.) | Nashville – Montreal 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
Colorado – Dallas 3:0 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:6 (2:2, 0:3, 0:1)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 23.11.2017, 01:15 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Jesse PULJUJÄRVI - 2:6
     
    58:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka v síti Detroitu. Edmontonští se dostali do přečíslení, které po rychlé přihrávce vyřešil JESSE PULJUJÄRVI rychlou a prudkou střelou. Asistence: Ryan Strome.
     
    39:35
    Daley se napřáhl a trefil pravou tyč Talbotovy branky! Za gólmanem Olejářů to jen zazvonilo.
    38:16 Drake CAGGIULA - 2:5
     
    38:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Pátá branka v síti Detroitu. Russell posunul puk na McDavida, jenž nabral rychlost u mantinelu a postupoval dopředu. Těsně před brankou pak přihrál bekhendem na volného DRAKEHO CAGGIULU, jenž z první propálil Mrázka. Asistence: Connor McDavid a Kris Russell.
     
    35:49
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jonathan Ericsson – 2 min., napadení).
     
    34:22
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Petr Mrázek.
    34:22 Mark LETESTU - 2:4
     
    34:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton teď ukázal, jak může být hokej jednoduchý. Cammalleri vystřelil od levého mantinelu na branku, puk se ale od betonu gólmana dostal pouze do prostoru před brankou, kam přijel první MARK LETESTU a pohotově puk poslal za záda Howarda. Asistence: Michael Cammalleri a Zack Kassian.
    30:24 Jujhar KHAIRA - 2:3
     
    30:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton se dostává do vedení. Wilson obětavě zblokoval střelu od modré, po odrazu se ale puk dostal znovu na hole hostů. Právě ležící Wilson chyběl v obraně. Strome chytře přihrál mezi kruhy odkud vystřelil volný JUJHAR KHAIRA. Asistence: Ryan Strome a Yohann Auvitu.
    18:25 Niklas KRONWALL - 2:2
     
    18:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    Časově dlouhý tlak v útočném pásmu končí poměrně šťastnou, ale i chytrou brankou. Autorem branky je NIKLAS KRONWALL, jenž si sjel do velmi ostrého úhlu a trefil přesně prostor mezi tyčí a zády gólmana Talbota a puk zapadl za brankovou čáru. Asistence: Gustav Nyquist a Justin Abdelkader.
     
    15:15
    Domácí hokejisté tlačí soupeře v pásmu! Puk se chvíli povaloval volně v brankovišti, ale ani v obrovském zmatku před Talbotem nikdo v červeném nedostal kotouč za brankovou čáru. Detroit však hraje velice dobře!
     
    14:17
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jujhar Khaira – 2 min., podražení).
     
    12:50
    Kronwall se ocitl tváří v tvář Talbotovi, ale v rozhodující chvíli kotouč poslal mimo tři tyče! Obrovská škoda.
    11:05 Patrick MAROON - 1:2
     
    11:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton otáčí skóre zápasu ještě v první třetině! Draisaitl zavezl puk do pásma a od pravého mantinelu vyslal překrásnou přihrávku přímo na hůl PATRICKA MAROONA, který se díky ní ocitl tváří v tvář gólmanovi. Howard se přesunul a Maroon už pouze puk poslal mezi betony do branky. Asistence: Leon Draisaitl a Yohann Auvitu.
    08:25 Darnell NURSE - 1:1
     
    08:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesně šedesát sekund od prvního gólu zápasu však hosté vyrovnávají stav zápasu. Caggiula si sjel od branky a přihrál podél mantinelu na modrou čáru, odkud vypálil DARNELL NURSE. I díky skvělé práci Lucice před brankou gólman puk viděl příliš pozdě a nestačil už reagovat. Asistence: Drake Caggiula a Milan Lucic.
    07:25 Tomáš TATAR - 1:0
     
    07:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení bleskově! Přesilovku sehrál parádně, když po krátké kombinaci vypálil z pravého kruhu pro vhazování TOMÁŠ TATAR a nekompromisně propálil Talbota. Asistence: Henrik Zetterberg a Justin Abdelkader.
     
    06:14
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Patrick Maroon.
     
    02:40
    Cammalleri se dostal do přečíslení a z pravého kruhu mířil mezi betony, nedokázal ovšem puk poslat tak rychle, aby gólman Howard nestihl zasáhnout. Domácí gólman si připsal skvělý zákrok betonem.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 8. Tatar (Zetterberg, Abdelkader), 19. Kronwall (Nyquist, Abdelkader) – 9. Nurse (Caggiula, Lucic), 12. Maroon (Draisaitl, Auvitu), 31. Khaira (R. Strome, Auvitu), 35. Letestu (Cammalleri, Kassian), 39. Caggiula (McDavid, Russell), 59. Puljujärvi (R. Strome)


    Detroit Red Wings: Howard (35. Mrázek) – Ericsson, Daley, DeKeyser, Green, Kronwall, Jensen, Ouellet – Mantha, Zetterberg, Nyquist – Tatar, D. Larkin, Abdelkader – Helm, Nielsen, Glendening – Athanasiou, S. Wilson.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson, Nurse, Benning, Klefbom, Russell, Auvitu – Caggiula, McDavid, Lucic – Draisaitl, Nugent-Hopkins, Maroon – Puljujärvi, R. Strome, Cammalleri – Kassian, Letestu, Khaira.
    bahis siteleri