Buffalo – Minnesota 4:5 (kon.) | Florida – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | New Jersey – Boston 2:3 (1:2 po s.n.)
Pittsburgh – Vancouver 2:5 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:6 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (po pr.)
Detroit – Edmonton 2:6 (kon.) | Washington – Ottawa 5:2 (kon.) | Columbus – Calgary 1:0 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:2 (po pr.) | Nashville – Montreal 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
Colorado – Dallas 3:0 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 1:2 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
4:3 (1:1, 2:2, 0:0 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 23.11.2017, 01:05 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:32 Josh BAILEY - 4:3
     
    60:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Akce ale pokračovala, Tavares se nakonec u mantinelu uvolnil a vymyslel skvělou křížnou přihrávku na zcela volného JOSHE BAILEYHO. Jeho první střelu ještě Elliott vyrazil, dorážka už ale prošla mezírkou mezi betonem a tyčkou do branky! Asistence: John Tavares, Nick Leddy.
    33:54 Jakub VORÁČEK - 3:3
     
    33:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno, hosté využívají přesilovku. Už to vypadalo, že je kombinace roztahaná a bez momentu překvapení, rázem ale přišlo zrychlení a před brankou stojící Simmonds poslal na pravou stranu svižný pas a JAKUB VORÁČEK střelou z první překonal Greisse. Asistence: Wayne Simmonds, Claude Giroux.
    31:05 Joshua HO-SANG - 3:2
     
    31:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Za Elliottem skončil třetí puk! Do Pelechova nahození vložil hůl JOSHUA HO-SANG a lehkou tečí poslal domácí do vedení. Rozhodčí šli zkontrolovat, zda se nejednalo o hru vysokou holí, po krátké chvíli ale gól uznali. Stav je 3:2. Asistence: Adam Pelech, Anthony Beauvillier.
    27:13 Johnny BOYCHUK - 2:2
     
    27:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo hodné rychle využité! Domácí zakombinovali, stáhli se blíže k brance, na střed si pak sjel JOHNNY BOYCHUK a střelou z první trefil horní růžek Elliottovy branky. Asistence: Josh Bailey, John Tavares.
    20:46 Michael RAFFL - 1:2
     
    20:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlý vstup do druhé třetiny! MICHAEL RAFFL dostal přihrávku do brejku, udělal Greissovi bekhendový blafák, trefil tyčku, puk se ale odrazil do gólmanovy brusle a poté za brankovou čáru! Asistence: Sean Couturier, Ivan Provorov.
    18:53 Mathew BARZAL - 1:1
     
    18:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Akce ale pokračovala a domácí dokázali soupeře zmáčknout. Po několika přihrávkách i střeleckých pokusech se puk dostal na levý kruh, kde stál MATHEW BARZAL a ten prudkou ranou propálil Elliotta. Asistence: Josh Bailey, Nick Leddy.
    06:02 Taylor LEIER - 0:1
     
    06:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Sanheimův pokus Greiss zvládl betonem vyrazit, ale přesně k TAYLORU LEIEROVI, od jehož brusle se puk odrazil za brankovou čáru. Kopnutí v tom nebylo, gól platí! Asistence: Travis Sanheim, Scott Laughton.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 19. Barzal (Jo. Bailey, Leddy), 28. Boychuk (Jo. Bailey, Tavares), 32. Ho-Sang (Pelech, Beauvillier), 61. Jo. Bailey (Tavares, Leddy) – 7. Leier (Sanheim, Laughton), 21. M. Raffl (Couturier, Provorov), 34. Voráček (Simmonds, Giroux)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Boychuk, Leddy, D. Seidenberg, de Haan, Mayfield, Pelech – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Ladd (A) – Ho-Sang, B. Nelson, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, Chimera.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Hägg, Provorov, Gostisbehere, Manning, Morin, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Patrick, Weal – Konecny, Filppula (A), M. Raffl – Martel, Laughton, Leier.

    Rozhodčí: Schlenker, McCauley – Cormier, Sericolo

    Diváci: 12 462
    thejrc.org