Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 4:5 (po pr.) | Minnesota – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Winnipeg 1:4 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Winnipeg Jets
Pátek 24.11.2017, 22:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotní noci a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (00:50:20)
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Nikolaj Ehlers (WPG) 2+1
    2. Andrew Cogliano (ANA) 0+0
    3. Bryan Little (WPG) 1+2
     
    Dnešní utkání sledovalo 16 035 diváků.
     
    Střely na branku: 31 – 26
     
    Je dobojováno. Winnipeg na ledě Anaheimu vítězí 4:1. Pojistku v podobě čtvrtého gólu přidal do prázdné branky Kyle Connor a jeho tým se tak může radovat ze zisku dvou bodů. Domácí naopak odejdou z ledu s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Domácí už vědí, že se zápasem nic neudělají a s pukem na svých holích už nikam nespěchají.
    58:20 Kyle CONNOR - 1:4
     
    58:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je hotovo. KYLE CONNOR zachytil ve středním pásmu kotouč, nahodil ho na domácí branku a ten tak skončil v opuštěné síti – 1:4. Hosté tak potvrzují své vítězství. Bez asistence.
     
    58:05
    Branka Anaheimu je prázdná, Gibson je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:59
    Hosté drží kotouč na svých holích a prozatím nepouštějí domácí hráče k powerplay.
     
    56:36
    Ještě je tu jedna komerční přestávka.
     
    55:39
    Corey Perry proskočil před branku Winnipegu, ale jeho zakončení nebylo přesné. Hosté tak sbírají puk a hne s ním míří před domácí branku.
     
    55:18
    Hosté znovu poslali kotouč příliš daleko a je z toho další zakázané uvolnění a opět se bude vhazovat v jejich obranné třetině.
     
    54:42
    Icing hostů. Hra se stěhuje před jejich branku a vhazovat se bude po levé ruce Hellebuycka.
     
    53:59
    Andrew Copp nahodil z levé strany kotouč před domácí branku, tam ho ale nikdo z jeho spoluhráčů nepřevzal a do bleskové akce se nyní řítí domácí hokejisté.
     
    53:12
    Blake Wheeler zachytil v obranném pásmu puk po propagační střele Dennise Rasmussena a opět posílá puk mimo ohrožení branky Winnipegu.
     
    52:45
    Anaheim se dopustil zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje do pásma Kačerů, kde se bude vhazovat po pravici Johna Gibsona.
     
    52:25
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    51:26
    Hellebuyck nyní znovu podržel svůj tým proti střele Perryho a hned na to pak vyhazuje puk znovu daleko od své branky.
     
    50:56
    Hráči Anaheimu obléhají branku hostů a snaží se o kontaktní branku. Zatím jsou hosté ale proti a nyní se dokázali osvobodit.
     
    50:25
    Morrissey inkasuje dvě minuty za podražení a domácí mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    50:10
    Další komerční přestávka.
     
    50:10
    Skrumáž před domácí brankou. Nikdo z hostů ale nedokázal sklepnout kotouč za Gibsonova záda a hra je následně pak přerušena. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    49:08
    Domácí na druhé straně také zahrozili, ale propagační střela z hole Francoise Beauchemina končí v pohotové lapačce Connora Hellebuycka. Hosté pak otáčejí směr hry zpět před branku Johna Gibsona.
     
    47:26
    Brandon Tanev dostal nabito na levý kruh a svou střelou švihem opět zaměstnal Johna Gibsona, který byl opět velmi pozorný.
     
    46:59
    Mark Scheifele pronikl do útočného pásma, nabruslil si blíže Gibsonovi a jeho přízemní střela pak končí na jeho levém betonu.
     
    46:12
    Po vhazování v pásmu Kačerů pálil od modré čáry Kyle Connor, další jeho střela ale skončila pouze nad brankou Johna Gibsona.
     
    46:07
    Následuje další komerční přestávka.
     
    45:21
    A po střele Dustina Byfugliena se zaskvěl John Gibson znovu, když pohotovým zákrokem zlikvidoval jeho prudkou střelu z prostoru mezi kruhy.
     
    44:55
    Hosté jsou opět hodně aktivní a od modré čáry pálil Jacob Trouba, jenž provětral lapačku Johna Gibsona.
     
    43:46
    Další šance Winnipegu a v ní Kyle Connor, jenž zblízka střílel na Gibsona. Ten nastavil svoji lapačku a podržel znovu svůj tým a jeho šance něco se zápasem udělat.
     
    42:37
    Joel Armia sebral domácím kotouč po tom, co hrozili před Hellebuyckem. Hned tak zastavil akci Anaheimu, která tak měla pouze jepičí život.
     
    41:44
    Z pravé strany vyslal vzdušnou střelu Kevin Roy a Connor Hellebuyck byl připraven. Svým zákrokem do lapačky také podržel svůj tým.
     
    40:54
    Na druhé straně zblízka střílel Jakob Silfverberg, jeho střela ale skončila jen vedle hostující branky. Puk si tak přebrali hráči Winnipegu a spěchají s ním znovu před branku Johna Gibsona.
     
    40:13
    Dustin Byfuglien sklepával puk před Gibsonem, ale ten byl pozorný a hned v úvodu třetí třetiny si tak připisuje další přesný zákrok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 20 – 25
     
    I druhé dějství je za námi. V něm dokázali domácí snížit díky střele Francoise Beauchemina, který od modré čáry prostřelil Hellebuycka. Jenže hosté si své dvoubrankové vedení vrátili zpět, když zásluhou Bryana Littleho využili přesilovou hru. Domácí ale nic nebalí, rozhodně se pokusí s utkáním ještě něco udělat. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně 0:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Ještě střela hostů, která ale už nic nezměnila a nezmění. Také druhá perioda je u konce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:24
    Tyler Myers sebral domácím puk a namířil si to před Johna Gibsona, ten tak musel být znovu pozorný a dalším zákrokem pak nepustil hosty do vyššího náskoku.
     
    37:45
    Po něm pak z prostoru mezi kruhy střílel Kyle Connor, proti Gibsonovi ale také neuspěl. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Raději totiž přerušil hru.
     
    37:12
    Mark Scheifele dostal přihrávku do jízdy a poté z pravé strany vyslal ránu na Gibsona, který ale opět kryje. Je to jeho další přesný zákrok, kterým podržel Kačery.
     
    36:22
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    36:00
    Kotouč po jedné ze střel zůstal chvíli v brankovišti Winnipegu nikým nehlídaný, nikdo z domácích ho ale do odkryté branky nedokázal poslat.
     
    35:16
    Stejný hráč pak střílel znovu, ale Connor Hellebuyck byl opět na svém místě. Nyní prožíval krušné chvíle ve svém brankovišti, ale nakonec se hosté osvobodili.
     
    34:42
    Jakob Silfverberg nic nevymýšlel a z pravého kruhu střílel na branku hostů, puk se ale pouze odrazil od levého betonu Connora Hellebuycka.
     
    34:22
    To vše ale až po další komerční přestávce, která právě následuje.
     
    34:22
    Scheifele inkasuje dvě minuty za hrubost a už sedí na trestné lavici. Domácí tak mají přesilovou hru a mohou v ní opět snížit na rozdíl jediné branky.
     
    34:22
    A další šance domácích. Derek Grant dorážel nadvakrát kotouč těsně před Hellebuyckem, ale neuspěl. Brankář hostů byl opět neprůstřelný.
     
    33:34
    Corey Perry si sjel do blízkosti Hellebuycka a střelou švihem se snažil poslat puk za jeho záda. Brankář Winnipegu byl ale na svém místě a podržel svůj tým dalším přesným zákrokem.
     
    32:53
    Kačeři se hned po vhazování dostali do útoku a tam zahrozil Nick Ritchie, jeho střela ale byla sražena pouze do ochranné sítě.
    32:06 Bryan LITTLE - 1:3
     
    32:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ale nyní už se musel znovu sklonit před hosty. BRYAN LITTLE dostal přihrávku na pravý kruh, odkud svou střelou našel skulinu v brance domácích a poslal puk pod víko kačeří brány – 1:3. Hosté si tak berou zpět svůj dvoubrankový náskok. Asistence: Tyler Myers a Nikolaj Ehlers.
     
    31:45
    Hosté měli před domácí brankou velký tlak, ale Kačeři znovu odolali, a to díky dalším zákrokům Gibsona, který ve druhé třetině doslova čaruje.
     
    30:40
    Cogliano dostává dvě minuty za hákování a hosté mají k dispozici další početní výhodu.
     
    30:40
    John Gibson ve své brance znovu čaroval. Po dalších střelách hostů dokázal odolat a připsal si tak další veledůležitý zákrok.
     
    30:13
    Komerční přestávka.
    30:13 Myersovu střelu pohotově chytil Gibson.
     
    30:13
    Obrovská šance Winnipegu. Z prostoru mezi kruhy vyslal dělovku Tyler Myers a po ní pak připravil fantastický zákrok Gibson, jenž pohybem své lapačky do ní ukryl puk.
     
    29:36
    Hráči Winnipegu jsou nyní znovu hodně nebezpeční a naopak oni se snaží dostat se zpátky na dvoubrankový rozdíl.
     
    28:43
    Dustin Byfuglien vyslal od modré čáry nebezpečnou střelu, kterou do bezpečí svojí holí vyrazil Gibson a stále tak drží svůj tým.
     
    27:59
    Nevylučovalo se, vše vyřešila domluva rozhodčích a hra tak může pokračovat zase dále. U puku jsou hosté a už hrozí před domácí brankou.
     
    27:48
    Po zákroku Hellebuycka se za jeho brankou strhla menší potyčka. Uvidíme, zda se bude vylučovat, nebo jestli postačí domluva sudích.
     
    27:35
    Hampus Lindholm zamíchal kotoučem před hostující brankou, následná jeho střela ale končí mimo tři tyče.
     
    26:47
    Domácí hráči ožili a i nyní se natlačili před hostující branku, kde se snažili o střelu, která by mohla vést k vyrovnání. Nestalo se tak a do rychlého brejku se vydali hosté.
     
    25:46
    Přichází další komerční pauza.
    25:46 Francois BEAUCHEMIN - 1:2
     
    25:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají hostům na dostřel jediné branky. Po obléhání před Hellebuyckem dostal kotouč na modrou čáru FRANCOIS BEAUCHEMIN, jenž vyslal takovou vzdušnou střelu, která nakonec doplachtila až za záda hostujícího brankáře a skončila v levém horním růžku – 1:2. Asistence: Mike Liambas a Dennis Rasmussen.
     
    24:45
    Josh Morrissey střílel na Gibsona po přihrávce od Ehlerse, ale jeho rána končí na připravené obraně Anaheimu, která zastavila další nebezpečí před vlastní branku.
     
    23:58
    Od modré čáry pálil Jacob Trouba a puk vyrazil Gibson pouze vedle sebe. Na dorážku tam nikdo z hostů nebyl, a tak se domácí ujali kotouče a míří s ním na opačnou stranu.
     
    23:27
    Corey Perry dotíral zle před brankou Connora Hellebuycka, ale brankář Winnipegu i v tuto chvíli svým zákrokem udržel své dosavadní čisté konto.
     
    22:37
    Hosté pokračují znovu hodně útočně a Ducks tak musí být v obraně velmi pozorní.
     
    21:39
    Ehlers několikrát nebezpečně zahrozil před Gibsonem, který svou branku hájil zuby nehty. Hattricku se tak hostující útočník zatím nedočkal.
     
    21:03
    Patrik Laine se napřáhl od modré čáry, po jeho ráně se odrazil kotouč od obránce domácích znovu ke stejnému hráči a jeho další rána už končí na brankáři Gibsonovi.
     
    20:16
    Scheifele podél levého mantinelu pronikl do útočného pásma, ale byl tísněn obranou Anaheimu a rázem tak skončila akce na straně hostů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 12
     
    První třetina je minulostí. V ní se hned v první minutě trefil Mark Scheifele, ale pro ofsajd mu branka nebyla uznána. Nicméně hosté si to ještě v téže minutě vynahradili a skóre přeci jenom otevřeli zásluhou Nikolaje Ehlerse. Stejný hráč se pak ještě trefil v páté minutě a díky němu hosté vedou o dva góly. Domácí zatím jen marně dotahují a praktiky se k ničemu nedostali. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 23:10.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Puk je ve středním pásmu a už to vypadá, že se v této části hry nic nestane. První dějství se tak už blíží ke svému konci.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:42
    Wagnerovu střelu zpoza hostující obranu vyrazil Connor Hellebuyck a poslal puk směrem dopředu. Winnipeg jde tedy ještě útočit.
     
    17:48
    Dmitrij Kulikov vyslal ze středního pásma střelu, která doplachtila až před Gibsona, ten nastavil svoji hůl a zasáhl.
     
    17:05
    Tempo hry ze strany hostů oproti úvodu opadlo a domácí se tak více dostávají do šancí před Hellebuyckem. Ten tak kryl další střelu z hole Jakoba Silfverberga.
     
    16:00
    Derek Grant si sjel do blízkosti hostujícího brankáře a poté se snažil prostřelit ho mezi betony. Connor Hellebuyck je ale včas sklapl a znovu drží svůj tým.
     
    15:48
    Další ofsajd Winnipegu, který tak velmi rychle ztratil útočnou třetinu. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    15:32
    Jakob Silfverberg zahrozil před brankou Winnipegu, když na Helleybuycka vyslal štiplavou střelu, hostující brankář ovšem jeho střelu zastavil.
     
    15:03
    Francois Beauchemin pálil od modré čáry, jeho střelu ale zastavila obrana Winnipegu a následně pak si puk převzal Connor Hellebuyck, jenž raději přerušil hru.
     
    14:51
    Hosté se dostávali postupně do další akce, ale stopku jim vystavil ofsajd a hra se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    14:36
    A znovu je tu komerční pauza.
     
    14:21
    Dennis Rasmussen nahodil kotouč do útočného pásma, nikdo z jeho spoluhráčů tam ale nebyl připravený ho převzít a Kačeři tak přicházejí znovu o útočné pásmo.
     
    13:32
    Blake Wheeler se snažil projít do útočného pásma, ale také obrana Kačerů byla pozorná a nic takového nedovolila. Hra se tak otáčí na opačnou stranu.
     
    13:02
    Další komerční přestávka.
     
    12:53
    Jakob Silfverberg sklepl puk před brankou hostů, ale jeden z obránců Winnipegu celou situaci zachránil a nepovolil, aby se domácí Kačeři dostali na dostřel jediné branky.
     
    12:04
    Joel Armia dostal přihrávku na pravou stranu a poté střelou švihem prověřil Gibsonovu pozornost. Domácí brankář uspěl a puk poslal do bezpečí.
     
    10:52
    Antoine Vermette číhal před brankou Winnipegu, ale přihrávky se nedočkal, nicméně jeho tým stále obléhá branku Jets.
     
    09:51
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    09:44
    Tentokráte už ale musel zasahovat Hellebuyck, jenž zastavil střelu z levé strany z hole Jacoba Silfverberga. Hru ale nepřerušil a poslal své spoluhráče zase do útočné akce.
     
    09:04
    Další pokus Anaheimu dostat se do útočné třetiny. A znovu z toho nic nebylo. Rozjetí hráči Winnipegu jsou snad všude a opět se dostali do blízkosti branky Gibsona.
     
    08:25
    Domácí neudrželi útočné pásmo a hned po jeho ztrátě se na druhou stranu řítil Scheifele, ale byl čistě zastaven obranou domácího celku.
     
    07:51
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Chris Wagner – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    07:50
    Blake Wheeler se natlačil s pukem do útočného pásma, ale byl v ofsajdovém postavení a hra je tedy přerušena a hlavně vykázána do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    07:47
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    07:01
    Domácí se zatím pořádně nedostali do útočného pásma a vstřebávají tak úvodní dvě branky ve vlastní síti. A i nyní na Gibsona střílel Laine, ale brankář Kačerů uspěl.
     
    06:02
    Domácí si musí připadat jako na kolotoči. Hosté totiž ve svém tlaku neustávají a znovu se natlačili před jejich branku, kde se zrodila další střela. Ta ale skončila jen vysoko nad.
    04:59 Nikolaj EHLERS - 0:2
     
    04:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A Jets svou přesilovou hru využívají. A byl u toho znovu NIKOLAJ EHLERS, jenž dostal přihrávku na levý kruh, odkud střelou švihem umístil kotouč přesně do domácí sítě – 0:2. Asistence: Tyler Myers a Bryan Little.
     
    04:43
    Střela Marka Scheifeleho z levé strany skončila na pravém betonu Gibsona a hra je přerušena. Po krátké pauze se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    04:10
    Hellebuyck ale musel zasahovat proti domácí střele. Kačeři se dostali do šance ve vlastním oslabení. Už ale mají kotouč hosté a míří do útočného pásma.
     
    03:47
    Rasmussen dostává dvě minuty za vysokou hůl a domácí tak budou hrát znovu v oslabení.
     
    03:22
    Jets na svého soupeře doslova vlétli a prakticky mohli v tuto chvíli vést už o dvě branky. Nicméně tomu tak není, ale tlak před brankou Anaheimu mají neustále.
     
    03:17
    Hráči Anaheimu jsou už v plném počtu.
     
    03:03
    Hráči Winnipegu zahrozili před brankou Gibsona, ale ten drží svůj tým a domácí se znovu osvobozují.
     
    02:32
    Domácí se zatím v oslabení brání velmi dobře a vyhazují puky do bezpečí. Nyní musí hosté zakládat svou akci znovu.
     
    01:17
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Francois Beauchemin – 2 min., nedovolené bránění).
    00:40 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    00:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jenomže hosté si to vynahradili o chvilku později. Z neuznané branky se brzy oklepali a poté si vynutili další tlak před domácí brankou. NIKOLAJ EHLERS dorážel do branky odražený kotouč z pravé strany a hosté přeci jenom vedou – 0:1. Asistence: Patrik Laine a Bryan Little.
     
    00:34
    Mark Scheifele vsítil branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána.
     
    00:17
    Hosté se hned po vhazování vrhli do útoku a Wheeler střílel na Gibsona, který ale drží svůj tým.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Honda Centerem už slyšíme hymnu USA.
     
    Nyní zní kanadská hymna.
     
    Utkání, jak je v zámoří zvykem, začne s menším zpožděním.
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, H. Lindholm, Montour (A), Fowler, Bieksa, Vatanen (A) – Perry, D. Grant, Rakell – Silfverberg, Wagner (A), Cogliano – Roy, Vermette, N. Ritchie – L. Shaw, Rasmussen, Liambas.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Little, Ehlers – B. Tanev, Lowry, Copp – Armia, Hendricks, Perreault.

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Gibbons, Alphonso.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Kaše (ANA)

    Marko Daňo (WPG)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní právě probíhající sezóně se oba celky spolu ještě neutkaly, takže to bude premiéra. Naposledy svedly duel v březnu letošního roku a radovali se hráči Winnipegu, kteří doma zvítězili 4:3 po prodloužení. Ducks tak mají svému soupeři dnes co vracet.
     
    Anaheim Ducks

    Kačeři z Anaheimu jsou v tabulce Západní konference na dvanáctém místě a dosud získali třiadvacet bodů. Desetkrát vyhráli a jedenáctkrát pak odešli z ledu poraženi. Ve čtvrtek nedokázali navázat na výhru ze San Jose 3:2 po nájezdech a s nováčkem NHL, Vegas Golden Knights, padli na svém ledě 2:4. Dnes je čeká další domácí utkání a s kanadským Winnipegem se pokusí o zisk dalších důležitých bodů. Jenomže proti Tryskáčům to nebude nic jednoduchého a měli by si dávat pozor zejména na finského mladíka Patrika Laineho, kterému se v posledních dnech střelecky daří velmi dobře.
     
    Winnipeg Jets

    Hráči Winnipegu jsou na tom ve stejné konferenci mnohem lépe. Jsou totiž druzí a na první St. Louis Blues ztrácejí pouhé čtyři body. Na svém kontě mají devětadvacet bodů, třináctkrát vyhráli a osmkrát odešli z ledu jako poražený tým. Winnipeg měl za sebou čtyřzápasovou sérii výher, kterou překazila prohra 3:5 s Nashvillem. Ve čtvrtek ale hokejisté Jets sebrali všechny tři body na ledě Los Angeles Kings, když udrželi těsnou výhru 2:1 a možná tak načali další vítěznou sérii. Mnohé napoví už v dnešním duelu s Kačery. Kdo se bude radovat dnes z vítězství? To se nechme překvapit. Čeká nás jistě zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům zámořského hokeje. Dnes je na programu znovu slavná NHL a my v příznivý evropský čas budeme sledovat duel mezi týmy Anaheim Ducks a Winnipeg Jets. Pojďme si oba týmy přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Beauchemin (Liambas, Rasmussen) – 1. Ehlers (Laine, Little), 5. Ehlers (T. Myers, Little), 33. Little (T. Myers, Ehlers), 59. Connor


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, H. Lindholm, Montour (A), Fowler, Bieksa, Vatanen (A), Beauchemin – Perry, D. Grant, Rakell – Silfverberg (A), Wagner, Cogliano – Roy, Vermette, N. Ritchie – L. Shaw, Rasmussen, Liambas.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Little, Ehlers – B. Tanev, Lowry, Copp – Armia, Hendricks, Perreault.

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Gibbons, Alphonso

    Diváci: 16 035
    thejrc.org