Boston – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 4:5 (po pr.) | Minnesota – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Winnipeg 1:4 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:5 (0:1, 4:1, 0:2 - 0:1)
New York Islanders
Pátek 24.11.2017, 22:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders vítězí! Hosté během střídání kontrolovali hru a dostali domácí celek pod tlak! Joshua Ho-Sang objel branku, přihrávkou mezi kruhy našel volného NICKA LEDDYHO a ten střelou zápěstím vystřelil Ostrovanům bonusový bod! Asistence: Joshua Ho-Sang.
     
    61:37
    John Tavares se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče a jeho pohotovou střelu zastavila branková konstrukce!
     
    60:47
    Valtteri Filppula se prosmýkl před obránce, zkusil překvapit Greisse, jenže německý gólman jeho pokus zlikvidoval hokejkou!
    52:11 Andrew LADD - 4:4
     
    52:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Islanders dotahují dvoubrankové manko! Rychlý výpad sice zastavil Barzal, který nakonec našel Eberle, jehož přihrávku zpoza branky uklidil za záda domácího brankáře ANDREW LADD! Asistence: Jordan Eberle, Mathew Barzal.
     
    51:02
    Travis Konecny objel obránce, rozhodil brankáře a poslal bekhendovou přihrávku na brankoviště. Valtteri Filppula se ale nenatáhl a nestačil zakončit!
     
    49:05
    Po obrovském zmatku před brankou Islanders dorážel Sean Couturier, jenže obránce puk srazil k Voráčkovi, který nepropálil ležícího brankáře Greisse!
     
    48:02
    Tavares ujel v oslabení do úniku, jenže cítil dotírajícího obránce a musel pálit. Jeho přízemní střelu na zadní tyč vyrazil Brian Elliott skvělým zákrokem!
     
    46:56
    Přesilovku si zahraje také Philadelphia. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Barzal.
     
    45:02
    Chimera dostal parádní přihrávku do jízdy a od mantinelu postupoval na branku! Domácí gólman jeho ránu na zadní tyč vytěsnil ramenem!
    44:12 Jordan EBERLE - 4:3
     
    44:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders přeci jen snižují a využívají přesilovou hru! Robert Hägg neodpálil kotouč do bezpečí, Andrew Ladd se dostal ke kotouči, poslal jej JORDANU EBERLEMU a ten snížil na 4:3! Asistence: Andrew Ladd, Adam Pelech.
     
    43:30
    Konecny se po návratu z trestné lavice dostal do samostatného úniku, jenže jeho blafák a následnou střelu zlikvidoval Greiss parádním zákrokem betonem!
     
    42:42
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Jakub Voráček totiž vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    41:20
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Andrew Ladd – 2 min., hrubost).
     
    37:42
    V závěru druhé třetiny se bude vylučovat. Přesilovku si zahrají Islanders. Dvě minuty za hákování dostává Patrick.
     
    37:05
    Cal Clutterbuck si od mantinelu vybruslil mezi kruhy a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho pokus však domácí brankář vytěsnil ramenem mimo tři tyče!
     
    34:27
    Anders Lee se dostal k přihrávce zpoza branky, byl zcela osamocený v mezikruží, jenže střelou zápěstím těsně minul domácí branku!
    32:30 Sean COUTURIER - 4:2
     
    32:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A další branka domácího celku! Greiss vyrazil ven z branky, jenže jeho rozehrávku zachytil Jakub Voráček, který puk ihned poslal před branku a SEAN COUTURIER doklepl puk do prázdné branky! Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
    32:11 Shayne GOSTISBEHERE - 3:2
     
    32:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia znovu vede! Sean Couturier se tělem opřel do soupeře, vybojoval kotouč a rozjel akci, kterou tvrdou střelou po přihrávce mezi kruhy zakončil SHAYNE GOSTISBEHERE! Asistence: Jakub Voráček, Sean Couturier.
     
    28:50
    Tak pozor! Hosté sice přidali svou třetí branku, jenže ta nemůže platit! Anders Lee se totiž zapomněl v útočném pásmu a střela ze středního pásma proto mířila do ofsajdu!
    27:56 Cal CLUTTERBUCK - 2:2
     
    27:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Čtvrtý útok Islanders dotahuje s domácím celkem krok! Dennis Seidenberg se dostal k odraženému kotouči a těsně nad ledem jej nahodil na branku. Jeho pokus ještě tečoval CAL CLUTTERBUCK, jež umístil puk za záda domácího brankáře! Asistence: Dennis Seidenberg, Scott Mayfield.
    26:28 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    26:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek otáčí vývoj utkání na svou stranu! WAYNE SIMMONDS dostal pěknou přihrávku k mantinelu a dělovkou poslal skákavý kotouč za záda hostujícího brankáře! Asistence: Shayne Gostisbehere, Nolan Patrick.
     
    25:50
    Nick Leddy vypálil od modré čáry. Jeden z obránců kotouč nechtěně tečoval a puk proskákal těsně vedle brankové konstrukce!
    23:49 Claude GIROUX - 1:1
     
    23:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Philadelphia dotahuje krok krátce po začátku druhé třetiny! Domácí vybojovali kotouč v útočném pásmu, CLAUDE GIROUX dostal přihrávku do skvělé pozice a parádní střelou uklidil puk do sítě! Asistence: Robert Hägg.
    19:46 Mathew BARZAL - 0:1
     
    19:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se v závěru první třetiny ujímají vedení! Andrew Ladd se před brankou dostal k odraženému kotouči, poslal jej před branku a MATHEW BARZAL jej dopravil za brankovou čáru! Valtteri Filppula se ještě snažil zachránit situaci, ale kotouč zasáhl až za brankovou čárou! Asistence: Andrew Ladd, Scott Mayfield.
     
    17:01
    Nolan Patrick sice rozhodil hostujícího brankáře, rozpohyboval ho, jenže Thomas Greiss se stačil přemístit a bekhendový blafák vyrazil!
     
    17:01
    Pozor! Trestné střílení pro domácí celek! Nolan Patrick ujel obraně a Denis Seidenberg jej faulem připravil o zakončení!
     
    13:07
    Travis Konecny se krásnou prací s kotoučem dostal mezi kruhy, odkud vyslal nebezpečnou střelu zápěstím a Greiss musel vytáhnout skvělý zákrok!
     
    01:56
    Hosté si zahrají první přesilovou hru. Simmonds totiž vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Giroux (Hägg), 27. Simmonds (Gostisbehere, Patrick), 33. Gostisbehere (Voráček, Couturier), 33. Couturier (Voráček, Giroux) – 20. Barzal (Ladd, Mayfield), 28. Clutterbuck (D. Seidenberg, Mayfield), 45. Eberle (Ladd, Pelech), 53. Ladd (Eberle, Barzal), 63. Leddy (Ho-Sang)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Hägg, Provorov, Morin, Gostisbehere, Manning, Sanheim – Voráček, Couturier (C), Giroux – Simmonds (A), Patrick, Martel – Konecny, Filppula (A), M. Raffl – Weal, Laughton, Leier.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Boychuk, Leddy, Pelech, de Haan, Mayfield, D. Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Ladd (A) – Ho-Sang, Beauvillier, B. Nelson – Clutterbuck (A), Cizikas, Chimera.

    Rozhodčí: Charron, L´Ecuyer – Mills, Kovachik

    Diváci: 19 643
    thejrc.org