Mountfield HK – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 9:4 (kon.) | Zlín – Sparta 5:6 (po pr.)
Vítkovice – Liberec 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 5:8 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (2:0)
Mountfield HK
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 24.11.2017, 15:00 • Malá hala ČPP Arény • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK, autorem vítězné trefy je PATRIK MAŠÍN.
     
    58:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno, o vítězi dnešního zápasu není ještě rozhodnuto! FILIP JIRÁSEK získal u levé tyče puk, objel ležícího brankáře a kolem betonu ho zasunul do brány. Asistence: Kryštof Pažourek, František Hnik.
     
    53:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je sníženo, máme zaděláno na drama! A druhá hradecká branka by se dala s trochou nadsázky pojmenovat jako typicky fotbalová. Jakub Muška totiž nahodil touš směrem na bránu, kde ho patičkou k bližší tyči krásně tečoval PATRIK HIDVEGHY. Rozhodčí se chvíli radili, zda gól uznat, verdikt ale zní jasně – branka platí. Asistence: Jakub Muška, Tomáš Kynčl.
     
    42:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Třetí branka v hradecké síti, hostující celek odskakuje o dva góly! A stejně jako o první branku svého týmu, i tentokrát se o ni zasloužil hráč, jenž je věkem ještě starší dorostenec. Konkrétně to byl OTAKAR ŠIK, kdo překonal domácího brankáře. Asistence: Michal Horký.
     
    13:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Teď se jim to ale povedlo a Západočeši jdou znovu do jednogólového vedení! Střelu Procházky vyrazil Dvořák jen před sebe a u levé tyče stál připraven MAREK PROCHÁZKA. Ten se dorážky ujal na výbornou a je to 2:1 z pohledu hostů. Asistence: Lukáš Procházka, Michal Horký.
     
    10:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí bojovali v útočném pásmu a vyplatilo se, je vyrovnáno! Z levého rohu putoval puk před bránu, kde na něj číhal DAVID CHALUPA. Ten ho zpracoval a rychlou kličkou poslal za záda ležícího brankáře. Asistence: Filip Moník, Martin Hejna.
     
    06:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jako blesk z čistého nebe, tak by se dal označit první gól hostí! FILIP BERNÁTH naskočil do hry za spoluhráče, jemuž upadla helma, a dostal se tak za hradeckou obranu. Svůj samostatný únik proměnil parádně – chladnokrevnou ranou nad brankářovo rameno. Asistence: Marek Pastyřík, Michal Horký.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 11. Chalupa (F. Moník, Hejna), 54. Hidveghy (Muška, T. Kynčl), 59. Jirásek (Pažourek, Hnik), rozh. náj. Mašín – 7. Bernáth (Pastyřík, Horký), 14. Pastyřík (Procházka, Horký), 43. Šik (Horký)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tlačil (KVA)
    0:0   Hejna (HKM)
    2. série:
    0:0   Šik (KVA)
    1:0   Mašín (HKM)
    3. série:
    1:0   Bernáth (KVA)
    2:0   Řepík (HKM)
    4. série:
    2:0   Bečka (KVA)


    Mountfield HK: Dvořák (Bartozel) – Hroudný(C), Muška, Gaspar, Pohl, Havránek, J. Moník, T. Kynčl, Jonáš – Jirásek, Matějček, Pažourek, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Sklenář, Hidveghy, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Energie Karlovy Vary: Grančarov (Kašpar) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Bernáth, Kala, Vodička – Chodounský, Horký, Tlačil, Šik, Pastyřík, Šála, Bečka, Petrov, Halberštát, Janata (C), Procházka, Prošek. Trenér: Pavel Arnošt.

    Rozhodčí: Škrobák – Kis, Horažďovský
    ocianews.com