Slovensko – Nizozemsko 0:5 (kon.)
konec
Slovensko
0:5 (0:3)
Nizozemsko
sk Pátek 24.11.2017, 19:00 • Národné tréningové centrum (Senec) • Reprezentace žen
     
    90+4
    Zsolt Pakusza tretíkrát vystriedal pár sekúnd pred záverečným hvizdom. Z trávnika odkráčala Sluková, ktorá prenechala miesto Horváthovej.
     
    90+1
    Holandsko dalo gól! Favoritky ešte využili nadstavený čas na úpravu skóre. Presný center z pravého krídla našiel hlavu STEPHANIE VAN DER GRAGTOVEJ, ktorá prekonala Korenčiovú.
     
    83
    Slovenský kouč využil možnosť druhého striedania. V dnešnom stretnutí dohrala útočníčka Maťavkovú, ktorú vymenila Košlabová.
     
    79
    Holanďanky tretíkrát v zápase striedali. Z ihriska odišla aktívna Martensová, ktorú nahradila Beerensteynová.
     
    70
    Je tu ďalšie striedanie, tentoraz na strane Holandska. V zápase skončila Shanice van de Sandenová, jej miesto zaujala Renate Jansenová.
     
    69
    Prichádza očakávané prvé striedanie v slovenskom tíme. Z ihriska odišla Klaudia Fabová, ktorú vymenila Jana Vojteková.
     
    61
    Evidujeme prvé striedanie v dnešnom stretnutí. Z ihriska odchádza Danielle van de Donková, ktorú nahradila Jill Roordová.
     
    46
    Holandsko dalo gól! Neubehla ani minúta druhého dejstva a majsterky Európy štvrtýkrát skórovali. Z rýchleho brejku udrela VIVIANNE MIEDEMOVÁ, ktorá zužitkovala prihrávku van de Sandenovej.
     
    45
    Holandsko dalo gól! Oranjes opäť skórovali a zase to bolo po štandardke. VIVIANNE MIEDEMOVÁ zostala voľná na zadnej žrdi po rohovom kope a bez problémov prekonala Korenčiovú.
     
    42
    Holandsko dalo gól! SHERIDA SPITSEOVÁ prekvapila slovenskú brankárku. Vyzeralo to tak, že zo štandardky bude centrovať do šestnástky, ale napokon napriahla z veľkej diaľky a rozvlnila sieť.
     
    13
    Alexandra Hollá bola príliš neskoro v súboji. Išla do riskantného sklzu a doslova skosila Groenenovú. Hlavná rozhodkyňa preto vytiahla žltú kartu.
     
    8
    Holandsko dalo gól! Hosťujúca reprezentácia rozohrala tretí rohový kop v dnešnom stretnutí. STEPHANIE VAN DER GRAGTOVÁ si nabehla na výborný center a umiestnila loptu hlavou presne k pravej žrdi.
     
    6
    Holandsko malo výhodu dvoch rohov za sebou. Korenčiová zle vybehla proti centrovanej lopte, súperky mohli zakončovať do odkrytej siete, ale na bránkovej čiare dobre zasiahla Maťavková.

    Tomáš Lengyel

    Branky: 8. Gragtová, 42. Spitseová, 45. Miedemová, 46. Miedemová, 90+1. Gragtová

    Karty:   13. Hollá (SVK)


    Střely na branku: 0:13. Střely mimo: 0:6. Rohy: 0:15. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:4.
    Slovensko: Korenčiová (C) – Hávranová, Bíróová, Bartovičová, Hollá – Hmírová, Šušolová, Mikolajová, Fabová – Sluková, Maťavková.
    Náhradníci: El-Dahaibiová – Haršanyová, Horváthová, Košlabová, Mráziková, Šušková, Vojteková.

    Nizozemsko: Christová – van Lunterenová, Dekkerová, van der Gragtová, Janssenová – Groenenová, Spitseová (C), van de Donková – van de Sandenová, Miedemová, Martensová.
    Náhradníci: Kopová – Beerensteynová, Jansenová, Roordová, van der Mostová, van Esová, Zeemanová.
    thejrc.org