Frýdek-Místek – Pardubice 0:2 (kon.) | Příbram – Třinec 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Znojmo 1:1 (kon.)
Č. Budějovice – Vlašim 0:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:1 (0:0)
1. SC Znojmo FK
Sobota 25.11.2017, 14:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Žlutou kartu dostává Adam Vlkanova (FC Hradec Králové).
     
    87
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Libor Žondra.
     
    85
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic máme vyrovnáno! Po jednom z centrů se míč odrazil od domácích přímo před vápno do zcela volného prostoru, kam si dostatečně rychle dokázal seběhnout DAVID ŠTROMBACH, jenž pumelicí prorval vše, co mu stálo v cestě – 1:1!
     
    84
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází František Malár, přichází Vojtěch Švarc.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Olexij Čereda (1. SC Znojmo FK).
     
    77
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Ladislav Martan, přichází Marek Krátký.
     
    70
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Jakub Teplý, přichází Olexij Čereda.
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Stijepo Njire, přichází Jan Hladík.
     
    66
    Vlkanova na levé straně prokličkoval do dobré pozice, ze které nahrál na Zorvana, jenž ještě hned přiťukl do vápna na Pázlera. Ten dobře pronikl k penaltě a poté se dostal na trávník, sudí však pokutový kop nepíská, protože na situace měl více než dobrý výhled! Ovšem i tak velice pohledná kombinace Votroků.
     
    58
    A další dobrá příležitost Znojma! Po levém křídle prošel Cihlář, který nahrál prudce na malé vápno domácích. Nebýt odkopu Trávníčka na rohový kop, možný by se dostalo na vyrovnání!
     
    56
    Po chvilce se dostalo zase na centr k zadní tyči, kde měli sice hosté přesilu, dobře se o balon však postaral Zorvan, jenž míč dopravil rychle pryč!
     
    53
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A domácí jdou skutečně za poslední chvíle zaslouženě do vedení! Z pravého křídla přišel od Ladislava Martana přízemní centr k zadní tyčce, kam si seběhl obránce KAREL KNEJZLÍK, jenž neměl problém svojí premiérovou soutěžní trefou otevřít skóre dnešního zápasu – 1:0!
     
    50
    Nyní mohlo být všechno jinak a Hradec byl jen kousínek od vedení! Knejzlík před vápnem nahrál na pravou stranu pro Martana, jenž prudce nahrál na zadní tyč, kde byl zcela neobsazený Vlkanova připravený dorážet do prázdné branky. Za vteřinu dvanáct ale ve skluzu poslal míč na roh Helísek!
     
    46
    Zřejmě vynucené střídání na hradecké straně, dolů jde totiž defenzivní Nosek a za něho nastupuje Mudra.
     
    44
    Hosté ještě chvilku kombinovali a nakonec z toho byla také značná příležitost! Lacko vyslal před Lindra Teplého, jenž však byl u míče o vteřinu déle než na zem letící Lindr!
     
    41
    Balón se odrazil na kopačky Vlkanovy, který se tak ocitl ve velké příležitosti. Z rohu malého vápna ale střílel ze záklonu, takže branku přestřeluje!
     
    33
    Tentokrát Vlkanova nastartoval své rychlé nohy už u půlícího kruhu a sprintoval až na hranici velkého vápna, tam sice uklouzl, i tak ale nabil Martanovi, jenž prudkou ranou těsně přestřeluje!
     
    29
    Javůrek pak ještě fauloval Martana a první žlutá karta tak putuje i na stranu hostů.
     
    26
    Obrovská šance Votroků! Ti šli totiž tři na jednoho, přičemž brejk vedl Martan, který se ještě snažil nahrál na druhou stranu pro zcela volného Knejzlíka. Míč se však zastavuje o paty jediného bránícího hráče!
     
    24
    Hradecký Trávníček se snažil vybojovat přímý kop právě na zmiňovaném levém křídle, svůj pád ale přihrál a dostává za to žlutý kartónek.
     
    13
    A tentokrát o sobě dal vědět zase domácí celek! Po levém křídle pronikl Vlkanova, který ještě nahrál na nabíhajícího Martana. Tomu však scházel dech, takže nedokázal zakončit dostatečně důrazně a bude to pouze rohový kop!
     
    11
    Nyní to vřelo naopak v pokutovém území Hradce! Úplně osamocený byl totiž Malár, jenomže ten nedokázal dostatečně rychle zakončit a Lindr tak dokázal míč zpacifikovat.

    Ondřej Novotný

    Branky: 53. Knejzlík – 85. Štrombach

    Karty:   24. Trávníček (HKR), 89. Vlkanova (HKR) – 29. Javůrek (ZNO), 80. Čereda (ZNO)


    FC Hradec Králové: Lindr – Pajer, Čech, Nosek (46. Mudra), Trávníček – Martan (77. Krátký), Janoušek, Zorvan (87. Žondra), Vlkanova, Knejzlík – Pázler.
    Náhradníci: Ottmar – Žondra, Miker, Plašil, Mudra, Krátký, Šípek.

    1. SC Znojmo FK: Veselý – Svozil, Malár (84. Švarc), Javůrek – Cihlář, Helísek, Lacko, Růsek – Štrombach, Njire (70. Hladík), Teplý (70. Čereda).
    Náhradníci: Koukal – Čereda, Pospíšil, Hladík, Machuča, Švarc.

    Diváci: 630
    bahis siteleri