Mountfield HK – Kladno 2:3 (kon.) | Jihlava – Chomutov 4:5 (2:4 po s.n.) | Olomouc – Sparta 2:5 (kon.)
Třinec – Liberec 7:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Zlín – Slavia 3:7 (kon.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Pardubice – K. Vary 5:0 (kon.)
po s.n. (2:4)
HC Dukla Jihlava
4:5 (2:1, 0:0, 2:3 - 0:0)
Piráti Chomutov
Sobota 25.11.2017, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Rozhodující nájezd zapsal ve třetí sérii MARTIN HŘEBÍČEK, který rozhýbal gólmana a poslal pod ním puk do sítě.
     
    50:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jestliže před malou chvílí vedla Dukla pouze 20 vteřin, tak nyní se do vedení dostala jen na minutu a sekundu k tomu. ONDŘEJ ŠIŠOLÁK se před brankou dostal ke kotouči, když Šťastný dokázal zneškodnil pokus Hřebíčka. Útočník Pirátů nabral puk na hůl a poslal jen pod horní tyč do poloviny opuštěné branky. Asistence: Martin Hřebíček, Tomáš Hajič.
     
    49:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava potřetí v zápasu vede. Heinrich po akci s Mejzlíkem ještě nedokázal skórovat, protože jeho střelu Běhula pokryl. K dorážce se ale dostal DAVID VÁŇA a obránce A-týmu Dukly zblízka střelou po ledě propálil chomutovského gólmana. Asistence: Aleš Heinrich, Tomáš Mejzlík.
     
    48:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov podruhé v utkání srovnává. Mejzlík si poseděl na trestné jen šest vteřin, jelikož hosté vyhráli buly, Kopic vystřelil od modré a PETR CHLÁN zkompletoval vydařené utkání v podobě hattricku úspěšnou tečí. Asistence: Jiří Kopic.
     
    48:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si berou ztracené vedení zpět. Hrbatý ještě skórovat nedokázal, Běhula ho udržel na uzdě, ovšem u levé tyče se dostal k puku TOMÁŠ VALA a také on jakožto starší dorostenec dává svůj první gól za juniory. Zblízka propasíroval puk do sítě. Asistence: Adam Hrbatý.
     
    40:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Takový vstup do třetí třetiny si rozhodně domácí nepředstavovali. Tím spíše, že do ní šli s přesilovou hrou. Chomutov ale při vlastním oslabení srovnává stav. Navrátil našel hokejku PETRA CHLÁNA, který druhým gólem v zápase zblízka srovnává na 1:1. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    19:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesně tohle si jihlavští trenéři nepřáli, naopak Chomutovu může tato situace pomoct. PETR CHLÁN si od útočné modré proklestil cestu až před Daniela Šťastného, kterého zblízka oklamal dobře provedenou kličkou a dostává svůj tým znovu do zápasu.
     
    14:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nevyužitá přesilovka nemusí Duklu mrzet. Proč? Protože úspěch nese spolupráce dvou starších dorostenců Dukly a vnuka legendárního rychlíka z Vysočiny. Hrbatý poslal puk na Valu, jehož ránu ještě Běhula vyrazil, leč na pohotovou dorážku ADAMA NAJMANA u levé tyče již neměl nárok. Jde o první trefu "Najmiče" za juniorský tým v jeho kariéře. Asistence: Tomáš Vala, Adam Hrbatý.
     
    06:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už to branka je. Kadleček našel před branou legionáře z Velké Británie JOSHUA WALLERA, který zblízka zamířil přesně pod víko. Tam ani Běhula nemohl dosáhnout, to bylo nemožné. Asistence: Slavomír Kadleček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Waller (Kadleček), 15. Najman (Vala, Hrbatý), 49. Vala (Hrbatý), 50. Váňa (Heinrich, Mejzlík) – 20. Chlán, 41. Chlán (Navrátil), 49. Chlán (Kopic), 51. Šišolák (Hřebíček, Hajič), rozh. náj. Hřebíček

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Mareš (JIH)
    1:1   Polák (CHM)
    2. série:
    1:1   Najman (JIH)
    1:2   Hřebíček (CHM)
    3. série:
    2:2   Čermák (JIH)
    2:3   Hřebíček (CHM)
    4. série:
    2:3   Waller (JIH)
    2:4   Köver (CHM)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Mareš, Váňa, Vála, Srnský, Havelka, Krtek – Čermák, Heinrich, Mejzlík – Jindra, Kadleček, Waller – Hrbatý, Najman, Vala. Trenér: Karel Nekvasil
    Piráti Chomutov: Běhula (Khůn) – Procházka, Kopic, Kleiner, Novák, Seemann, Hajič, Vícha, Studený – Chlán, Polák, Šilar – Navrátil, Bajer, Adámek – Šišolák, Köver, Hřebíček – Veselý, Kulich, Šeliga. Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Král – Kotlík, Měkýš
    bahis siteleri