PZ Kladno – Třemošná 1:3 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Liberec – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:3 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:4 (2:1 po s.n.) | Poruba – Zlín 0:7 (kon.) | Kladno – Slavia 3:1 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 3:2 (po pr.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Letňany – Jihlava 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Letci Letňany
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 25.11.2017, 16:30 • Ice Aréna, Praha-Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    60:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé prodloužení! Jihlavští získali vhazování a TOMÁŠ CHLUBNA se pak prosmýkl mezi dvěma hráči. Na brankovišti si položil Matouše Liemanna, udělal kličku doprava a v klidu zavěsil! Dukla si tedy z Prahy odváží dva body. Bez asistence.
     
    59:30
    Jonáš Jungwirth zakončoval zcela sám na brankovišti, ale zblízka nepropasíroval puk mezi Liemannovy betony. Následně vznikla valná hromada a po přerušení hry si bere Dukla time-out.
     
    59:04
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ohromná salva radosti nyní vypukla v letňanské Ice aréně! Jihlava sice uklidnila hru výhozem do útočného pásma, ale domácí se rychle vrátili zpět. Od modré čáry pak vystřelil MICHAEL KRUTIL a jeho rána prošla skrze změť těl na brankovišti až za záda Filipa Maláče! Bez asistence.
     
    57:49
    Matouš Liemann zůstává na střídačce, domácí jsou v šesti!
     
    56:51
    David Mihulka si povodil puk na modré a vypálil. Jeho střela přeletěla Liemannovu lapačku a zapadla přesně pod horní tyč. Jihlavské vzrušení ale uťal asistent rozhodčího. Mihulka si totiž zacouval moc dozadu a puk na kasu posílal již ze středního pásma. Ofsajd.
     
    48:49
    Z levého kruhu zakončoval pohlednou akci Filip Zrcek, ale jeho střelu pod horní tyč vytáhl svou vyrážečkou pohotový Filip Maláč!
     
    47:58
    Letňanským se nepovedla rozehrávka a z pravého kruhu pak zakončoval Jonáš Jungwirth, který dostal nabito od Matouše Menšíka, ale z výhodné pozice minul klec.
     
    43:45
    Tomáš Chlubna ze sebe setřásl dva hráče a jel sám na Matouše Liemanna. V tísni ale nedotáhl svůj blafák do dokonalosti a ležícího gólmana nedokázal přehodit!
     
    41:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí celek na začátku třetího dějství snižuje! Letci byli důrazní na brankovišti, kde nahodili puk do houštinky těl. Brankář Filip Maláč sledoval dění před sebou a dokázal zareagovat na Zrckovo prostrčení, které vykopl betonem. S bleskovou dorážkou přispěchal ADAM ŠKARDA, jenž zblízka nedal jihlavskému gólmanovi šanci. Asistence: Filip Zrcek.
     
    39:05
    Po souboji před brankou domácích došlo ke strkanici, po které jsou vyloučeni na dvě minuty za hrubost Patrik Čermák (JIH) a Matyáš Stránský (LET). Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    36:51
    Další početní výhoda pro tým z Vysočiny. Jihlavanům jí dává k dispozici Tomáš Václavík (LET), který inkasuje trest na 2 + 10 minut za naražení zezadu. menší trest odpyká Jan Skorčík.
     
    34:59
    Parádní zákrok si nyní připsala maskovaná opora domácích! David Polodna přihrával z pravého kruhu křižně přes útočné pásmo na opačný bod pro vhazování, kde se z první opřel do touše Tomáš Chlubna, ale Matouš Liemann se bleskově přemístil a připsal si zákrok záchrany.
     
    33:42
    První vyloučení dnešního zápasu jde na vrub domácímu mužstvu. Za sekání je vyloučen David Straka (LET), který tak uťal útočnou akci hostů.
     
    33:03
    Filip Maláč zastavil Stupkovu střelu od mantinelu a po buly přišlo rychlé přenesení hry a rána Davida Polodny z levého rohu brankoviště, která trestuhodně zamířila jen na zadní mantinel.
     
    28:53
    Mohlo být sníženo! Tomáš Václavík sice střelou z levého kruhu překonal Filipa Maláče, ale tomu pomohla brankové konstrukce, od které se kotouč odrazil do rohu.
     
    27:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Použijeme-li terminologii z předchozího příspěvku, tak nyní se jednalo o čistý průjezd šlajsnou! V pozici háčka vyslal kolmici svému zadákovi Jonáš Jungwirth. MATOUŠ MENŠÍK pak postupoval sám na brankáře Letců a vykoupal jej parádním blafákem na lapačku. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    25:45
    Skrze obranu se parádně protáhl Michael Krutil. Reprezentační bek pak chtěl pohyby rameny rozhýbat i Filipa Maláče, který se ale nenechal lacino ošálit a jeho finty si pohlídal. Sklapl betony a následně pokryl kotouč pod lapačku.
     
    20:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se hned zkraje třetiny dostávají do vedení! Nejproduktivnější hráč Jihlavy Tomáš Chlubna přebral ve středním pásmu kotouč a přes dva bránící hráče se dostal až před Matouše Liemanna, kde poslal touš vedle něj stojícímu DAVIDU POLODNOVI, který propašoval puk pod betonem domácího muže s maskou do sítě! Asistence: Tomáš Chlubna a David Moravec.
     
    19:38
    Nyní zůstal zcela sám před brankou Tomáš Chlubna, který dostal rychlou nahrávku, ale z první zakončil jen do betonů pozorného brankáře Matouše Liemanna!
     
    10:10
    Domácí jeli dva na jednoho, Tomáš Václavík dostal kotouč křižně na kruh, zpracoval si touš a vypálil. Jeho ránu ale bravurně vykopl rychle se přesouvající brankář jihlavské Dukly!
     
    05:18
    Filip Zrcek se ocitl ve velké šanci, ale zblízka nezakončil ideálně. Puk letěl jen kousek od Maláčovy svatyně. Následně si Dukla pohlídala situaci a vyvezla kotouč do bezpečí.
     
    03:54
    Dukla nyní propadla a Michael Krutil projel po pravém křídle až k brankové čáře, odkud hledal diagonálou skrze brankoviště spoluhráče. Adam Škarda ale na puk těsně nedosáhl!
     
    02:08
    Patrik Augusta vyslal jedovku z levého kruhu, která nabrala dobrý směr a nakonec cinkla o tyč letňanské klece!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 42. Škarda (Zrcek), 60. Krutil – 21. Polodna (Chlubna, Moravec), 28. Menšík (Jungwirth), 61. Chlubna


    HC Letci Letňany: Liemann (Cinka) – J. Cichoň, Krutil, Stránský, Čech, Němec, Skorčík, Bucek, Suda – Vítů, Stupka, Straka, Pětník, Zrcek, Hlaváč, Škarda, Václavík.
    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pavlas) – Mikeš, Kratochvíl, Chvátal, Brož, Moravec, Winkler – Jungwirth, Chlubna, Zdarsa, Augusta, Menšík, Čermák, Havel, Kochrda, Polodna, Mihulka, Pavelec.

    Rozhodčí: Martin Vojtěchovský – Jiří Ondráček, Pavel Zháňal
    ocianews.com